2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bizony nehéz megemészteni, ha így nyertek két BL-döntőt, nem is meglepő.Valamint emlitenek par bohoc ellenfelet az elozo harom evbol akiket kaptunk: Bayern, Dortmund, Atletico, Juventus, Manchester City. Ez aztan a bohoc nevsor, de persze konnyebb rafogni valamire, mert nektek meg ezt a ket sikert nehez megemszetenetek.
Idén már city, psg kipipálva..if you know what i mean.looka írta:
BL 2014/15:
Barcelona: Manchester City, Paris SG, Bayern München, Juventus
Ha elolvastad volna a hozzaszolasom akkor tudnad hogy pont ezt irtam, hogyha annyira manipulalni akarnak a meccseket akkor nem ugyanazokat a dogunalmas parositasokat hoznak ki minden evben.MessiNeymarSuarez írta:Az volt az igazi örömfoci srácok...
Sokan azt hitték hogy a 2003-mas Milan-Juve meccsnél rosszabb párharcot nem fognak látni soha, hát tévedtek...
Amugy őszintén érdekelne, hogy ha szerinted az a cél hogy változatos legyen, akkor miért mindig City-PSG-Atletit kapja a Barca?!
(Közbe a Real Madrid szigoruan Schalkekkel szenved)
Amugy meg tudsz olyan csapatot akik 4-0-s odavágó után visszajöttek és továbbjutottak? Szerintem se.
Akkor ezt minek kéne nevezni ha nem történelmi meccsnek?
Még 2-0-rol sem sikerült csak 2 csapatnak forditani, nemhogy 4-0-rol...
ntibi67 írta:Markionni
Mesélj légyszives nekem az általad felhozott City elleni párharcotokról.Előre is köszönöm ha 3 összetett mondatnál többet tudsz róla írni.
Mondod te, aki ha van már 20-22 éves, nem is olyan rég megvalósult álomként kéjelgett 6-7 nyolcaddöntős madridi Adeu! után egy kínkeservesen elért negyeddöntő miatt (Lyon talán). Illetve, aki szerint a tavalyi BL-menet és a döntő szerinte megérdemelt, férfias teljesítmény volt, historikus, heroikus.markionni írta:Fantasztikus forditas, de nalam a tortenelem iras nem egy BL nyolcaddonton kezdodik, azzal hogy bejut valaki a legjobb nyolcba.
Jogos, lehet sot valoszinu hogy tulporgettem a temat, hanyagolom is mostantol. Remelhetoleg megkapjak egymast a csapataink es majd ok beszelnek a palyan es nem nekunk(nekem) kell feleslegesen tepni a szamat. Bocsanat ha vitat generaltam, probaltam leirni a velemenyem. Peace mindenkinek!:)Veidt_madridista írta:Márk, én csak annyit fűznék hozzá, hogy csak a saját idődet pazarlod ezzel a szélmalomharccal, függetlenül attól, hogy igazad van-e vagy sem.
markionni írta: Valamint emlitenek par bohoc ellenfelet az elozo harom evbol akiket kaptunk: Bayern, Dortmund, Atletico, Juventus, Manchester City. Ez aztan a bohoc nevsor, de persze konnyebb rafogni valamire, mert nektek meg ezt a ket sikert nehez megemszetenetek.
Szerintem az ne ítélkezzen a játék képe ellen és jöjjön a kidolgozott helyzetekkel, ahol ha nincs Ramos, nem hogy 2 bl nem lenne, de gyakorlatilag idén sem biztos a legjobb 8. Szerintem ezzel nehéz is vitatkozni, ráadásul Ramos sem kidolgozott helyzetek eredménye képpen szerezte azokat a gólokat, hanem pont rúgásból, úgyhogy szerintem nektek kell a legkevésbé a játék képe és milyensége felett ítélkezni, sorolod itt a csapatokat 3 szezonbol, mi meg egyben megkaptuk a city/PSG/Bayern/juventust, nem 3 ev alatt hanem 7 meccs alatt. Jöttök azzal, hogy az Atma minket kiejtett ti diadalmaskodtatok, ki tudja 1 meccs alatt mi lett volna nekünk is ellenük. A másik a Juventus meg titeket ejtett ki, mi meg a döntőben vertük őket, Vica versa. Ilyenekkel kar is jönni, mert mind a 2 oldal ellen lehet ilyen csapatokat írni. Az meg, hogy itt próbálod mar 2 napja bizonygatni, hogy helyzet nélkül rúgtunk 6 gólt, megsúgom, hogy a lőtéri kutyát sem érdekli. Titeket érdekelt, mikor Ramos fejese után mindenki azzal jött? Hogy csak igy megy? Nem. Szerintem ezzel lépjünk is túl ezen a témán.markionni írta: Eltekintve attol, hogy belelatsz a fejembe es hogy mit miert irok azert azt elmondanam: senkinek az egvilagon nem a tovabbjutasotokkal van a baja, hanem a korulmenyekkel, hogy ez nulla darab helyzettel sikerult, nulla jofelidovel a negy felido alatt a parharcban.
A sorsolasos dolgot meg tovabbra se ertem. Miert tolna minket az UEFA amikor elvileg ti rendelkeztek a legnagyobb szurkolotaborral? Miert raknanak ossze olyan leragott csont osszecsapasokat amik minden evben megismetlodnek? Nem pont az uj e ls varatlan dolgoknak van nagyobb piaca? Valamint emlitenek par bohoc ellenfelet az elozo harom evbol akiket kaptunk: Bayern, Dortmund, Atletico, Juventus, Manchester City. Ez aztan a bohoc nevsor, de persze konnyebb rafogni valamire, mert nektek meg ezt a ket sikert nehez megemszetenetek.
azért amikor lefirkálsz ilyeneket, ugye be-be ugrik az előző BL győzelmetek "körülménye" .. ?!markionni írta:..
Eltekintve attol, hogy belelatsz a fejembe es hogy mit miert irok azert azt elmondanam: senkinek az egvilagon nem a tovabbjutasotokkal van a baja, hanem a korulmenyekkel, hogy ez nulla darab helyzettel sikerult, nulla jofelidovel a negy felido alatt a parharcban.visca el barca írta:lényegében senkit nem érdekel nálad hol kezdődik a történelem írás. láthatóan borzasztóan frusztrált vagy amiért 2 napja megint rólunk szól minden és ezt itt bizonygatod folyamatosan. egyszerűen nem bírod feldolgozni, hogy mi most örülünk, szánalmas. érdekes, mikor a bl döntőben egy les góllal megszereztétek a vezetést, valahogy nem jöttél át ide okoskodni meg jópofizni. nyeld le, lépjél tovább, drukkolj a leszternek, hogy nyerjenek és imádkozz hogy """"""""""""""""""""""""""""""""véletlenül""""""""""""""""""""""""""""" őket kapjátok.markionni írta:Fantasztikus forditas, de nalam a tortenelem iras nem egy BL nyolcaddonton kezdodik, azzal hogy bejut valaki a legjobb nyolcba.
lényegében senkit nem érdekel nálad hol kezdődik a történelem írás. láthatóan borzasztóan frusztrált vagy amiért 2 napja megint rólunk szól minden és ezt itt bizonygatod folyamatosan. egyszerűen nem bírod feldolgozni, hogy mi most örülünk, szánalmas. érdekes, mikor a bl döntőben egy les góllal megszereztétek a vezetést, valahogy nem jöttél át ide okoskodni meg jópofizni. nyeld le, lépjél tovább, drukkolj a leszternek, hogy nyerjenek és imádkozz hogy """"""""""""""""""""""""""""""""véletlenül""""""""""""""""""""""""""""" őket kapjátok.markionni írta:Fantasztikus forditas, de nalam a tortenelem iras nem egy BL nyolcaddonton kezdodik, azzal hogy bejut valaki a legjobb nyolcba.
A történelmi tett nyilván nem a nyolcaddöntős továbbjutás volt, hanem a 4-0-ás hátrány megfordítása. Erre a meccsre legalább annyian emlékezni fognak, mint a Barca bármelyik BL döntőjére, ez egészen biztos.markionni írta: Fantasztikus forditas, de nalam a tortenelem iras nem egy BL nyolcaddonton kezdodik, azzal hogy bejut valaki a legjobb nyolcba.
De amugy ti miert foglalkoztok mindig ennyit a Barcaval? Ha egy PSG szurkoló jönne ide akkor azt mondom oké, de nektek mi közotok ahhoz hogy mi mit játszunk? Az Atletico elleni meccsunkon is izgultatok jobbra balra pedig ti már rég kiestetek ez nem a ti dolgotok.markionni írta:Igen ha ezzel visszavagsz neki akkor az az evszazad visszavagasa lesz. Tamogatom!Messias2 írta:Bármelyik BL sorsolás videóját megmutathatod neki.
Téged amúgy ki kérdezett??markionni írta:Igen ha ezzel visszavagsz neki akkor az az evszazad visszavagasa lesz. Tamogatom!Messias2 írta:Bármelyik BL sorsolás videóját megmutathatod neki.
Igen ha ezzel visszavagsz neki akkor az az evszazad visszavagasa lesz. Tamogatom!Messias2 írta:Bármelyik BL sorsolás videóját megmutathatod neki.
Felőlem mehet mindkettő.recrea írta: Egyről beszélünk...nem véletlen nézhetetlen a foci, amit tavasszal toltok.
Marhaság lenne eladni azt az embert, sokkal inkabb Roncit. Marketingértéke tény, de ennél több nincs már az emberben.