2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
James - Lucas csere volt, most jön be Benzema szerintem Morata helyett, uh szerintem nem.Nero. írta:Nem tudom nézni, van sansz hogy kihúzzák? Nagyon kéne.
"Túl sok a vak."S.Agüero írta:Navas, az szép.
top3.S.Agüero írta:Navas, az szép.
Áhh, annyira vicces hogy ők oktatnak a színészkedésről és pocskondiázzák a Barcát hogy" jajj mekora színésztársulat", mikor nem kell elfelejteni Pepét a BL döntőről, nameg Marcelot a Wolfsburg ellen aki besárgázta a semmivel a wolfsburgit...MQuCsabi írta:Madridistaknak uzenem, hpgy ugyan ugy fetrengenek, mint mi. Ez a spanyol foci, dolgozzuk fel
Igen, csak ők azért otthon játszanak, ott belefér, nekünk nem fért bele.Bob_Marley írta:Realnál is ahogy várható volt van rendesen forgás. Morata tuti gólt lő, de ők is fáradtak lehetnek, ők azért utaztak is. Érdekes meccs lehet, Betisnek is kellenek pontok.
Morata, Isco, James, Nacho is kezd a Napoli meccsel ellentetben.visca el barca írta:LOLBob_Marley írta:Realnál is ahogy várható volt van rendesen forgás. Morata tuti gólt lő, de ők is fáradtak lehetnek, ők azért utaztak is. Érdekes meccs lehet, Betisnek is kellenek pontok.
milyen forgásról beszélsz? egy embert cserélt le, moratat és ennyi. bél eltiltott.
Azt írtad visszavágó nem számit, tehát a szerdai meccs nem jó.Mascherano írta:Hát azt hiszem most már nem lényeges ez a kérdésemMascherano írta:Amúgy olyan mikor volt hogy mi fordítottunk 2-0 rol egy meccsen? Visszavágó nem számít
LOLBob_Marley írta:Realnál is ahogy várható volt van rendesen forgás. Morata tuti gólt lő, de ők is fáradtak lehetnek, ők azért utaztak is. Érdekes meccs lehet, Betisnek is kellenek pontok.
Hát azt hiszem most már nem lényeges ez a kérdésemMascherano írta:Amúgy olyan mikor volt hogy mi fordítottunk 2-0 rol egy meccsen? Visszavágó nem számít