Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az volt, de 49 évesen szerintem már tök mind1..Normandia írta: Mintha Unzue kapus lett volna, valami ilyen rémlik.
Nem inkább posztot cseréltetnél MaTS-al és L. Suarezzel? Az előbbi úgyis csatárként fejezte be a kupameccset...TripleH írta: Felküldeném a KP-ra Luchot és Unzuét...![]()
![]()
Felküldeném a KP-ra Luchot és Unzuét...visca el barca írta:milyen lenne ha nagyon rotálnál?TripleH írta:Én most egy minimális rotálást választanék, ha 3-4-3 lesz, akkor egy Masch, Piqué, Matyi (ha bevethető) - Alba/AG/Rakitic/DS - Turan, Suárez, Messi.
milyen lenne ha nagyon rotálnál?TripleH írta:Én most egy minimális rotálást választanék, ha 3-4-3 lesz, akkor egy Masch, Piqué, Matyi (ha bevethető) - Alba/AG/Rakitic/DS - Turan, Suárez, Messi.
rafinha gyomorproblémák miatt kimaradt a keretbőlS.Agüero írta:Akkor Arda kezdeni fog. Középen remélem, hogy Busi-Ini-Rakitic/Rafinha kezd, de Denisre szerintem nagyobb esély van.
OFFICIAL: Barcelona have confirmed that Neymar will miss tomorrow's game against Deportivo with an adductor injury.S.Agüero írta:De miért?Messias2 írta:Ney nem lesz holnap.
Én baromi csalódott lennék, ha visszaállnánk 4-3-3-ra, ebbe a felállásba az a jó, hogy a középpálya gondjait, és a Messi posztjából adódó problémákat orvosolja kicsit.. Ezt kéne javítgatni inkább, nem visszaállni arra, ami nem működött mostanság.visca el barca írta:én leginkább arra leszek kíváncsi, hogy LE marad-e ennél a 3-4-3 féleségnél, vagy visszaáll a régi rendszerre
Telefon autojavit.MQuCsabi írta:Szerintem ennyi idoalatt nem tudjuk leigazolni Alabat. Nekem nem is kene![]()
![]()