Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, a tegnapi meccs után jelentette be, hogy RG-t kivéve kihagyja a salakszezont. Mondjuk én picit sajnálom, megnéztem volna a svájcit a egy gyorsabb salakon, szerintem jelenleg egy 2 szettig menő meccsen még Nadalt is el tudta volna kapni, RG-n nem látok sok esélyt erre.visca el barca írta: még egy atp 1000-es monte-carlo meg italian open kijárna neki, de ha jól tudom, akkor az év elején megmondta, hogy idén (és sztem már jövőre is) a RG-t leszámítva nem fog már salakozni.
Heti 3 súlyzós edzés nem nagy súlyokkal, átmozgató jelleggel. Gépeket használj elsősorban, ezek kötött mozgáspályán működnek, szóval nem tudod rosszul csinálni a gyakorlatokat.MatsMessi írta:Kivancsi lennek a velemenyetekre, mit tanacsolnatok.
17 vagyok, es egesz jol megy a tenisz. Regen versenyeztem is ott voltam a ranglistak elejen mondhatjuk. Aztan kimaradt egy ev ( nem teljesen, csak kevesebbszer edzettem). Most viszont szeretnem ujra felepiteni magam, es jo uton is haladok fele. Van edzesem mindennap, valamikor reggel is. Nyilvan mar nem olyan celjaim vannak, hogy ATP100-ban legyek, hanem egy jo osztondijas lehetosegben bizom, es dolgozom erte. Edzesek mellett mennyit kene futnom es mozognom szerintetek? Milyen mozgas fajtat tanacsolnatok egyaltalan? Heti mennyit? Igy, hogy visszajott a mindennapos edzes, regeneralodas szempontjabol is kellenenek tanacsok, mert mindennap kene a jo teljesitmeny, viszont ugy erzem, hogy kb. csak 80 szazalekot tudok kiadni magambol. Gondolom a faradtsag miatt. Szoknom kene, es terhelni tovabb? Mozgason kivul is van valami praktikus otlet? Etkezes, alvas ilyenekre gondolok. Lehet nem feltetlen aktualis forumtema, de jo ez a kozosseg, es mindig vannak tanacsok amik hasznosak.
Ez a mai felér kettővel is.S.Agüero írta:Megint? Múltkor az agyonverés volt? Jó tudni.
Csak a pénz számít náluk ez egyértelmű. Az egész elején, a trash talk 100 millió dollárról szólt fejenként, nem tudom ebből mi lesz/lett végül. A másik az, hogy McGregor a UFC-ben hiába akkora Istencsászár, még így csak pár milliót keres egy-egy meccse után.geridoss írta:...
na ez amibe mayweather sosem ment volna bele.Nero. írta:Megmérkozhettek volna K1 szabályrendszerbe, annak talán még lett volna értelme.
Egyértelmű, hogy a pénz van a dologban, valahol olvastam, hogy hiába van feltörekvőben a UFC népszerűsége, töredéke a pénznek, mint a bokszban.visca el barca írta:mekgregor nemtom' mennyi pénzt nyal fel ezért, de úgy bucira verik, hogy rossz lesz nézni. nem is értem minek erőltette ezt az egészet.
Megint? Múltkor az agyonverés volt? Jó tudni.Messias2 írta:Fed megint agyonverte a spanyolt, most az egyik leglassabb kemény pályás tornán 1 óra 8 perc alatt.
Ráadásul Djoko kiesett, úgy hogy reális esélye lehet egy újabb torna győzelemre.
Sportszakmai szempontból semmi értelme nem lesz az egésznek, már ha meg történik. De szerintem Conor szempontjából tök érthető a dolog. Igazából semmi vesztenivalója nincs, valszeg minden idők legtöbb pénzt hozó meccse lesz.visca el barca írta:mekgregor nemtom' mennyi pénzt nyal fel ezért, de úgy bucira verik, hogy rossz lesz nézni. nem is értem minek erőltette ezt az egészet.