Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
Nero.
Llegenda del Barça

2017.03.16. 21:37:56

Pedig szerintem reálisan nézve az is jónak számít, hogy esélyünk van mind három címre. Vannak olyan időszakok (Rijkaard 2006, Guardiola elso három éve, Lucho 2015) amikor magabiztosan oktatjuk az egész világot de az nagyon ritka bármelyik klub életébe.
Azzal egyet értek hogy a kp idén nagyon gyenge de ezt könnyen lehet orvosolni egy Verrattival akit szerintem Unzué is befog kérni.
Az Atletico szerintem jövőre biztosan gyengébb lesz mivel az ászukat elviszi a United, plusz nem hiszem hogy még egyszer megismételnék a 14es csodát, a Real szereplését pedig csalókának tartom + ott nagyon sok olyan probléma van ami bevan söpörve a szőnyeg alá de szép lassan csúnyán kijonnek azok a dolgok.
Ha most ide hozunk egy kulsost (Blanc, Sampaoli) akkor biztos hogy nagyon belenyúl a csapatba és lealázhatjuk a világot megint, viszont ha rosszul sül el akkor aligha nyerunk bármit is. Ez az a dillema amiben a vezetőség van, és ezt a rizikót nem fogják bevállalni.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Messias2
Director del Fútbol

2017.03.16. 21:24:58

Nero. írta: Unzuéval szinte biztos hogy nem fogunk tudni előre lépni, sőt talán a mostaninál is gyengébb lesz a csapat de az címekre még bőven elég lehet.
Pontosan ez a problémám. szerintem az, hogy még mind3 címre esélyünk van, nem jelenti azt, hogy minden rendben van a csapattal.
Ha nem lenne ugyanilyen gyenge idén a Real és az Atleti is, akkor már rég elúszott volna a bajnokság pl.
Szezon eleje óta strukturális gondok vannak a kp-n, teljes mértékben az elől lévő 2 zsenire hagyatkozunk. Szinte az összes csapat ellen szenvedünk, mely össze tud rakni egy szervezett letámadást. Pontrúgások pocsékok mind2 oldalon, amit elvileg Unzuénak kéne megoldani. Nekem többek között ezek a problémáim, ebben kéne fejlődni, és nem hiszem, hogy Unzue megoldást tud találni ezekre, mert akkor már ebben a szezonban talált volna. Folyamatosan kontaktban van Luchóval.

(Megjegyzem, 3 védős rendszer nem tűnik rossz elképzelésnek, néhány problémánkra akár megoldást is jelenthet, de ezzel kapcsolatban csak szezon végén lehet mérleget vonni.)
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Tromort77

2017.03.16. 21:08:34

visca el barca írta:...
Hogy jön ide, hogy mennyit ülsz a gép előtt? Másra válaszoltál utána, csak arra nem.

Ancelotti top edző, de az még mindig blődség, hogy simán hozta volna azokat az eredményeket itt amelyeket tudott hozni Guardiola vagy éppen Lucho. Taktikailag biztos, hogy jobb edző, de éveken keresztül ő sem volt képes csapatokat motiválni. Guardiola taktikája, meg lehet, hogy sablon, de működik. Hiába a gyengébb City szereplés, ő is elmondta előre, hogy több év türelem kell oda, mert nagy a lemaradás. De az sem igaz, hogy ne kísérletezne, folyamatosan változtat a meglévő taktikáján belül.
Az meg, hogy a Bayernesek elégedetlenkedtek vele az ugyan olyan hülyeség mint ami itt szokott menni. Egy BL nem lehet alapvető elvárás még a Bayernél sem. Leesett nekik egy és elhitték, hogy éveken keresztül verni fogják a világot.
De, hogy lelépett azt nem tudom, hogy lehet negatívnak beállítani. Belátta, hogy ő nem tudja megújítani a csapatot. Jobb lett volna ha marad és szenved a csapattal még?

Mondjuk aki a klub legsikeresebb edzőiről ilyen véleménnyel van azzal tényleg nincs értelme ennyire belemenni. Én örülök a makacs Guardiolanak, meg a kis szerény képességű Luchonak amiért anno őket nevezték ki és nem Ancellottikat vagy Moukat. :roll:
Nero.
Llegenda del Barça

2017.03.16. 21:07:35

Messias2 írta: Egyébként az Unzuéval kapcsolatban egyetértek veled. Elmúlt évek egyik legnagyobb baklövése lenne őt kinevezni.
Ki lenne jobb döntés nála és miért?
Unzuéval szinte biztos hogy nem fogunk tudni előre lépni, sőt talán a mostaninál is gyengébb lesz a csapat de az címekre még bőven elég lehet.
Én már akkor is őt mondtam amikor 5-6 név repkedett. Nincs akkora gáz a csapatnál hogy most radikálisan bele kelljen nyúlni.
Amugy biztos vagyok benne hogy Bartomeu, Fernandez meg a másik 127 ember aki a klubnál dolgozik mind a legjobbat és eredményeket akarnak a Barcának, nem azért teszik be oda Unzuét hogy kicsesszenek velünk + még az is lehet hogy értenek hozzá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2017.03.16. 21:10:05-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Messias2
Director del Fútbol

2017.03.16. 20:58:32

VEB, nem akarok személyeskedni, de Pepről meg te nyomatod azt a sablont, amit a a média és a "szakértők" belesulykoltak az emberekbe, miszerint "nem tud belenyúlni a meccsekbe", "mindenhol ugyanazt játszatja", "nem tud alkalmazkodni az ellenfélhez". Jól hangzanak ezek a közhelyek, csak aki meccsről meccsre követi Pep munkásságát, az tudja, hogy nem igazak. Folyamatosan kísérletezik, és próbál megújulni, sokszor pl. ez okozza csapata vesztét.
De még így is a világ valaha volt legsikeresebb edzője lehet. Carlóval meg nem érdemes összehasonlítani még, sokkal később kezdte ő az edzősködést.

Egyébként az Unzuéval kapcsolatban egyetértek veled. Elmúlt évek egyik legnagyobb baklövése lenne őt kinevezni.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2017.03.16. 20:43:22

Tivornya írta:
Zozzy 5 írta:biztosan nagy fór egy edzőnél a barcás kötődés és ha ismeri a viszonyokat, valszeg megkönnyíti a munkáját. önmagában viszont nyilván nem elég, és Cruyff, Guardiola vagy Enrique azért tudtak nálunk történelmi sikereket elérni, mert a kötődés mellett top szakemberek is.

Unzuéról egyelőre rejtély, hogy mekkora volumenű futballtudós, a háttérből ügyesen tette hozzá a magáét a munkához, de ennyi, jelenleg ennyit tudunk róla biztosan. ha komoly szaki, akkor jó lesz, viszont ha főleg amiatt lesz kinevezve, mert ismeri a viszonyokat, akkor az nem lesz elég. én megmondom őszintén egy kicsit olcsó megoldásnak érezném őt, és jobban örülnék egy külsősnek, aki vmi merőben újat hozhatna. Valverde hmm..ő nem rossz felvetés meg tudjuk h komoly szakember, bár annyira érte sem tudok lelkesedni, mert bennem megérett az igény egy igazán új, ligán kívüli arcra.

nálam Allegri lenne a favorit. nagyon kíváncsi lennék, hogy egy szép focit játszó, ugyanakkor a védelmet profi módon megszervezni képes rutinos, nagy tudású olasz arc mit tudna itt csinálni. juvét profin összerakta, jó focit tolnak, igazolásai ülnek. aztán ha nem jönne be mégse, akkor max. folytathatjuk felőlem ezt a gránátvörös-kékvérűligátkívülrőlismerje edző vonalat :D
Külsős világsztár edzőként remek példa van Gaal ténykedése...kritikus időszakban ugyanez a külsős sztáredzőt mentalitás győzőtt Barcelonában, 2× is idehozták ezt a gazembert, mindkétszer a hátsó ajtón távozott. Nem csodálom, hogy Barcelonában a jóérzésű emberek nem akarnak újra ebbe a pocsolyába lépni.

Szerk.: annak az állításodnak sem adok igazat, hogy Guardiola és Enrique top szakember(Cruyff viszont az volt, Isten áldja Őt).
hát rendben, máshogy látjuk. mondjuk van Gaal és Allegri között a párhuzam nagyjából ennyiben ki is merül, hogy külsős mindkettő. egyébként nem tudom, hogy milyen egyéb hasonlóságok vannak, mondjuk személyiségben, taktikai repertoárban, futballhoz való hozzáállásban, egyáltalán bármiben, ami alapján determinálni lehetne Allegri vagy más külsős edző ittlétét van Gaal 15 évvel ezelőtti ténykedéséből levezetve.

a top szakember státusz meg teljesen szubjektív, nekem az eddigi eredményeik elegek ahhoz, hogy így hívjam őket.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.03.16. 20:31:44

Tromort77 írta:De ha már benyögsz ilyeneket
nyögni a kur*ák szoktak mikor tettetik h mennyire élvezik mikor tömik őket nem én.
amúgy nem szoktam 0-24-ben a gép előtt ülni. ha itt vagyok és van kérdés és látom válaszolok. de knor megtette helyettem. nálam az, hogy 4 különböző országban is tudott bajnokságot nyerni bőven elég, de azért mellé csak összekapart még 3 bl-t, ráadásul a gyémántalakzatos milanja nagy kedvencem volt, brutálsian összerakta azt a csapatot. és nem ua. a sablont nyomatta mindenhol, mindenhol tudott alkalmazkodni a bajnokságokhoz és az éppen aktuális kerethez, ellenfélhez, tudott meccselni, ezzel szemben guardioláról mindent elmond, hogy a bayernesek nagy része elsírta magát örömébe mikor elment onnan, gondolom ez azért jelent vmit. city miatt is rajta röhög a fél világ, hogy a nyáron elvert 200 millió eurót és egy nokedli monaco kiverte őket a bl-ből. akárcsak LE, meccselni ő sem tudott soha, volt egy jól működő sablonja - igaz minek változtatni azon ami működik - aztán amikor az összeomlott lelépett. ha olyan durva nagy edző lenne, akkor azt mondja, hogy ez a rendszer nem működik, kitalálok egy másikat, mert ez a szakmám. nekem ez a jaj de elfáradtam duma kb ezzel egyenlő. sem ő, sem LE nem tudott túllépni a saját árnyékán pedig minden feltételük adott volt hozzá. pénz, támogatás stb stb

kiszálltam (igen, ez a könnyebb út), élvezkedjetek itt unzuéára, feleslegesen győzködjük egymást, mert sem Te nem fogadod el az én állaspontomat, sem Te az enyémet.

nem ez a másodedző lesz aki miatt háborúuzni fogok a fórumon :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2017.03.16. 20:16:11

Tromort77 írta: Csak a negyedikben, nem? Real Madriddal nem tudott bajnokságot nyerni.
Guardiola meg 3ból kettőnél tart eddig. De Ancelotti egy hajszálnyival hamarabb kezdte az edzősködést. :D

De duplázni sehol nem tudott. Mármint egymást követő szezonokban nyerni. Pedig itt alap elvárás kb.
Leszögezném bírom mindkét edzőt, de reálisan értékelem az eredményeiket. Szerintem ha hatalmas edzői tevékenységekről beszélünk, akkor Pep esetén az a Barcás bajnokságok, sem mint, a Bayernnel egycsapatos bajnokságokban címvédés, a következő szezon végén van egy olyan sejtésem, hogy az olasznak is meglesz. Viszont két különböző országban, kiegyenlített bajnokságokban sikerült diadalmaskodnia, idén Guardiola bizonyíthat ilyen téren. A Realnál tényleg bukás a bajnokságbeli teljesítményük, viszont kérdem én, ha az utóbbi 8(?) évben csupán egy bajnokság jött össze odaát, az csak az edzők hibája? Persze a Messi vezette Barca volt ott vetélytársnak oké, meg volt egy megismételhetetlen szezonja az Atleticonak, de mélyebb okai lehetnek, mint az edzők, hogy nem tudnak hosszú szezonok óta kiegyensúlyozottan teljesíteni a bajnokságban (keret és edzők állandó változtatása, türelem hiánya stb).
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Tromort77

2017.03.16. 19:59:08

knor írta:Ancelotti 5-ik országban lesz bajnok idén. Van még kérdés?
Csak a negyedikben, nem? Real Madriddal nem tudott bajnokságot nyerni.
Guardiola meg 3ból kettőnél tart eddig. De Ancelotti egy hajszálnyival hamarabb kezdte az edzősködést. :D

De duplázni sehol nem tudott. Mármint egymást követő szezonokban nyerni. Pedig itt alap elvárás kb.

Normandia!

Ezt így teljesen el tudom fogadni és egyet is tudok érteni vele. Én sem azt állítom, hogy Unzué a jó megoldás. Csak nem értem azt a mentalitást sokak részéről, hogy majdnem mindegy, hogy ki jöjjön csak legyen külsős. Nekem ez olyan, hogy sokan egyszerűen csak unják a sikereket és mást akarnak látni. De én szeretem az állandóságot és ameddig erre törekedik a klub én nyugodt vagyok.
Tivornya
Capitá del Barça

2017.03.16. 19:55:04

Zozzy 5 írta:biztosan nagy fór egy edzőnél a barcás kötődés és ha ismeri a viszonyokat, valszeg megkönnyíti a munkáját. önmagában viszont nyilván nem elég, és Cruyff, Guardiola vagy Enrique azért tudtak nálunk történelmi sikereket elérni, mert a kötődés mellett top szakemberek is.

Unzuéról egyelőre rejtély, hogy mekkora volumenű futballtudós, a háttérből ügyesen tette hozzá a magáét a munkához, de ennyi, jelenleg ennyit tudunk róla biztosan. ha komoly szaki, akkor jó lesz, viszont ha főleg amiatt lesz kinevezve, mert ismeri a viszonyokat, akkor az nem lesz elég. én megmondom őszintén egy kicsit olcsó megoldásnak érezném őt, és jobban örülnék egy külsősnek, aki vmi merőben újat hozhatna. Valverde hmm..ő nem rossz felvetés meg tudjuk h komoly szakember, bár annyira érte sem tudok lelkesedni, mert bennem megérett az igény egy igazán új, ligán kívüli arcra.

nálam Allegri lenne a favorit. nagyon kíváncsi lennék, hogy egy szép focit játszó, ugyanakkor a védelmet profi módon megszervezni képes rutinos, nagy tudású olasz arc mit tudna itt csinálni. juvét profin összerakta, jó focit tolnak, igazolásai ülnek. aztán ha nem jönne be mégse, akkor max. folytathatjuk felőlem ezt a gránátvörös-kékvérűligátkívülrőlismerje edző vonalat :D
Külsős világsztár edzőként remek példa van Gaal ténykedése...kritikus időszakban ugyanez a külsős sztáredzőt mentalitás győzőtt Barcelonában, 2× is idehozták ezt a gazembert, mindkétszer a hátsó ajtón távozott. Nem csodálom, hogy Barcelonában a jóérzésű emberek nem akarnak újra ebbe a pocsolyába lépni.

Szerk.: annak az állításodnak sem adok igazat, hogy Guardiola és Enrique top szakember(Cruyff viszont az volt, Isten áldja Őt).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tivornya 2017.03.16. 20:08:43-kor.
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
nzxtpo
Capitá del Barça

2017.03.16. 19:50:56

Ancelotti - Guardiola témára:

Én úgy mondanám inkább, hogy az olasz taktikailag sokkal jobb edző.
Mindkettő nagyon jó viszonyt ápol a játékosai többségével, szeretik őket.
Ancelotti jobban tud alkalmazkodni egy-egy helyzethez, Guardiola sokkal makacsabbul ragaszkodik a saját elképzeléséhez.

Carlo egyenes kiesésszakaszban eszméletlen jól tud meccselni, ez az előző mondatomból is adódik, ő nem egyszer verte szét taktikailag az aktuális ellenfelét BL-ben, vagy kupában, nem volt rest a csapat alapelképzelésén, felállásán, összeállításán vagy valami máson változtatni egy-egy forduló között, ha a helyzet megkövetelte. Ellenben Pep-ről még az is tudja mit játszat csapataival, aki nem is néz focit, ha lesimáz egy párharcot, akkor nem fogják azt mondani, hogy taktikailag fölé nőtt az ellenfél edzőjének, viszont ha valaki elkapja a fonalat az ő taktikája ellen, a csapból is ezt halljuk. Zárójelben megjegyezve, inkább ez volt amúgy jellemző a legfontosabb pillanatokban, és sokszor volt meleg a pite, amikor továbbjutott a csapata.

Visszatérve a jövőre: Valverde igaz, hogy tapasztalt, de ő neki sincsen tapasztalata nemzetközi kupákban, a legfelső szinten. Biztos nem jönne zavarba, ha ő venné át a kispadot, megélt már pár rangadót, ismeri valamilyen szinten a közeget is, de az ő nevét hallva sem csettintek, hogy ez igen, őt szeretném bármi áron. Az egyetlen probléma, hogy nincsen olyan edző a jelenlegi felhozatalban akire ez igaz lenne, mindenkiben lesz kockázat, valamilyen okból. Nem tudtok olyan nevet bedobni aki ellen ne lenne pár ellenérvem, ellenérvünk.
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2017.03.16. 19:48:47

Tromort77 írta:Semmilyen pofozkodásról nincs itt szó, egyszerűen csak próbálom megérteni a másik oldalt. De amikor ilyen random baromságokat olvasok, hogy Ancelotti vagy Capello is ugyan annyi kupát nyert volna itt akkor nehéz komolyan beszélgetni.

Nem tudom mikor volt az valaha is baj, ha érvek jöttek egyik vagy másik oldalon. Az érveket el tudom fogadni.
Szerintem nem a nevek számítanak, hanem az a tudás, hogy céljaid eléréséhez magadmögé tudod e állítani a húzóembereket, van e annyi respekted, hogy elfogadják azt, amit játszatni akarsz. Ilyen értelemben VEB-nek is lehet igaza. Az általa felsorolt edzők sem nyeretlen kétévesek, volt van tekintélyük. Az egy másik dolog, hogy Unzue ugyan ezért lehet akár sikeres is. Itt sztárokat kell kezelni, velük kell megértetni, hogy mit akarsz és ebben mi a szerepük. Minden edző sikere ezen bukik, vagy áll meg ezen a szinten, függetlenül, hogy Capellonak, vagy Unzuenak hívják.
Unzue szerintem, de ez csak az én véleményem, nyilván ismert a játékosok között, a kérdés vele kapcsolatosan az, hogy képes e Enrique után új elképzeléseket, impulzusokat vinni a csapatba. Itt vannak kételyeink néhányunknak.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
MatyiG
Adminisztrátor

2017.03.16. 19:45:56

Neki volt egy csucson lévő Messi-e, Ini-e,Xavi-a? Érdekes ahogy Messinek nem megy annyira már Enrique sem olyan jó!
Azért ne kelljen már megmagyarázni a sikereket, Tata miért nem nyert semmit, amikor itt volt? Neki is ott volt ez a hármas. Illetve Ancellotti Milanja elég komoly volt, mégis csak egy bajnoki címet nyert 8 év alatt. RM-nél sem nyert bajnokságot, az sem volt olyan rossz keret. :)

20 év alatt 4 bajnoki cím, nem fogok érte tapsikolni, de ez már off.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2017.03.16. 19:49:52-kor.
knor
Jugador del Barça

2017.03.16. 19:40:55

Ancelotti 5-ik országban lesz bajnok idén. Van még kérdés?
Tromort77 írta:
visca el barca írta:
az meg hogy ancelotti lehetett volna olyan sikeres kb ugyanolyan fantazmagória, mint hogy messiék elfogadják majd unzét meg felnéznek rá. szóval a te érved kb ua. ér mint az enyém. "semmit", mert az egyik a Te agyszüleményed, a másik meg az enyém.
Az nem egy látomás, hogy olyan hírek jönnek, hogy Lucho is őt támogatná utódjának. Vagy éppen régebben is jöttek hírek arról, hogy Unzué a kapcsolattartó a játékosok és Lucho között. Nyilván nem lehet ezeket a híreket biztosra venni, de a Barcával kapcsolatban megbízható forrásokból jöttek. De elég megnézni a meccseken, hogy kommunikál a játékosokkal. Elég jól kivehető, hogy hallgatnak rá a játékosok.

Senki nem állította, hogy Unzué szupersztár, de pont ez a lényeg, hogy nincs szükség szupersztárokra az elmúlt évek tapasztalatait tekintve.

De ha már benyögsz ilyeneket, hogy Ancelotti jobb edző mint Guardiola, akkor legalább válaszolj már például S.Agüero kérdésére. Mert ez így nagyon komolytalan, hogy leírsz valamit. Majd a konkrét dolgokra nem reagálsz, hanem csak továbblépsz és neki kezdesz másnak. Komolyan meg akarom érteni, hogy Nálad milyen szempont szerint létezik ez a csillagállás.
nzxtpo
Capitá del Barça

2017.03.16. 19:38:07

Nagyon fontosnak tartom, hogy a játékosok elfogadják az edzőt, főleg ha az korábbi edző-játékos(főleg Messi) balhékra, és annak a játékra való hatását nézzük. Viszont ez az egyetlen érv ami Unzué mellet szól nálam. Semmi problémám nincsen azzal, hogy ő legyen az edző, csupán annyi, hogy menjen el vezetőedzőnek olyan topligás csapatba, ahol szívesen látják ennyi tapasztalattal, majd ha bizonyított, tapasztalt, fejlődött, akkor jöjjön ide.
Mi egy topklub vagyunk, ezért topjátékosok, és top edző is kell, főleg ha a jövőben is azok szeretnénk maradni. Tudom Lucho, Guardiola sem voltak top edzők amikor idekerültek, de ők úgy jöttek ide, hogy tisztában voltak azzal, hogy változtatni kell, és nem féltek meghúzni a változtatásokat. Én úgy érzem a mostani szezon után ugyanúgy változtatás kell, ezért jobb lenne, nem a jelenlegi stábból választani embert. Az külön öröm lenne, ha végre egy elismert szakember ülne le a padunkra, bár ez sem garancia a sikerre.
Kép
knor
Jugador del Barça

2017.03.16. 19:37:53

Valverde? Most ez komoly? Neki milyen eredményei vannak?
Tromort77

2017.03.16. 19:37:04

visca el barca írta:
az meg hogy ancelotti lehetett volna olyan sikeres kb ugyanolyan fantazmagória, mint hogy messiék elfogadják majd unzét meg felnéznek rá. szóval a te érved kb ua. ér mint az enyém. "semmit", mert az egyik a Te agyszüleményed, a másik meg az enyém.
Az nem egy látomás, hogy olyan hírek jönnek, hogy Lucho is őt támogatná utódjának. Vagy éppen régebben is jöttek hírek arról, hogy Unzué a kapcsolattartó a játékosok és Lucho között. Nyilván nem lehet ezeket a híreket biztosra venni, de a Barcával kapcsolatban megbízható forrásokból jöttek. De elég megnézni a meccseken, hogy kommunikál a játékosokkal. Elég jól kivehető, hogy hallgatnak rá a játékosok.

Senki nem állította, hogy Unzué szupersztár, de pont ez a lényeg, hogy nincs szükség szupersztárokra az elmúlt évek tapasztalatait tekintve.

De ha már benyögsz ilyeneket, hogy Ancelotti jobb edző mint Guardiola, akkor legalább válaszolj már például S.Agüero kérdésére. Mert ez így nagyon komolytalan, hogy leírsz valamit. Majd a konkrét dolgokra nem reagálsz, hanem csak továbblépsz és neki kezdesz másnak. Komolyan meg akarom érteni, hogy Nálad milyen szempont szerint létezik ez a csillagállás.
knor
Jugador del Barça

2017.03.16. 19:35:33

Neki volt egy csucson lévő Messi-e, Ini-e,Xavi-a? Érdekes ahogy Messinek nem megy annyira már Enrique sem olyan jó!
S.Agüero írta:
de, komolyan gondolom. főleg ancelotti, fényévekkel jobb edző mint amilyen guardiola valaha lesz. tudom, fáj.
És ha ekkora edző, miért csak ilyen kevés bajnokságot nyert pályafutása alatt?
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2017.03.16. 19:34:26

biztosan nagy fór egy edzőnél a barcás kötődés és ha ismeri a viszonyokat, valszeg megkönnyíti a munkáját. önmagában viszont nyilván nem elég, és Cruyff, Guardiola vagy Enrique azért tudtak nálunk történelmi sikereket elérni, mert a kötődés mellett top szakemberek is.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2017.03.16. 19:39:10-kor.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.03.16. 19:23:02

csababarca írta:Veb most éppen te jöttél a pofonokért ide, pár hete én voltam soron, kíváncsi vagyok ki lesz a következő.
én már csak egy ilyen perverz vagyok. csak szeretném megérteni, hogy unzué mi az atyaúristentől lehet ekkora sztár, de azon kívül, hogy ismeri a klubot meg a játékosok valószínűleg elfogadnák még nem jöttem rá. igazából tromort is ezt hozta fel, mást ha jól emlékszem nem tudott az oldalára állítani.

de tényleg befejeztem, majd az idő eldönti. én drukkolok h végre jöjjön egy tapasztalt edző, de ha nem jön akkor nem.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tromort77

2017.03.16. 19:12:23

Semmilyen pofozkodásról nincs itt szó, egyszerűen csak próbálom megérteni a másik oldalt. De amikor ilyen random baromságokat olvasok, hogy Ancelotti vagy Capello is ugyan annyi kupát nyert volna itt akkor nehéz komolyan beszélgetni.

Nem tudom mikor volt az valaha is baj, ha érvek jöttek egyik vagy másik oldalon. Az érveket el tudom fogadni.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.03.16. 19:02:46

Veb most éppen te jöttél a pofonokért ide, pár hete én voltam soron, kíváncsi vagyok ki lesz a következő.

Felesleges szélmalomharc ez, ha érveket hoz valaki Unzué ellen akkor az a baj, ha nincsenek érvel az a baj.

Az meg hogy haverok miket nyilatkoznak róla, kb semmit nem számít. Nyilván nem fognak ellene beszélni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nero.
Llegenda del Barça

2017.03.16. 18:48:06

visca el barca írta:
Tivornya írta:Elég csak a klub történelmének edzőit és sikereit mérlegre tenni ;) Nem az lesz a következtetés, hogy a belterjesség mindent visz, a külsősök meg semmit, hanem sokkal árnyaltabb lesz a kép, de a belterjesek javára dől el a buli.
én azt mondom, ha ilyen játékosanyag mellett az elmúlt 10 évben nem "belterjesek", hanem külsős edzők lettek volna (capello, ancelotti akárki), ugyanúgy nyertünk volna ennyi bl-t meg bajnokságot.
Nagyon nem értek egyet.

Azzal már igen, hogy összeségében Ancelotti jobb edző Pepnél, de a Barcának mindig is "Barca-edzőre" volt szüksége hogy sikeres legyen.
MatyiG
Adminisztrátor

2017.03.16. 18:45:47

de, komolyan gondolom. főleg ancelotti, fényévekkel jobb edző mint amilyen guardiola valaha lesz. tudom, fáj.
És ha ekkora edző, miért csak ilyen kevés bajnokságot nyert pályafutása alatt?
Tivornya
Capitá del Barça

2017.03.16. 18:42:02

visca el barca írta:te inkább ne javasoljál semmit :wink:
Miért is? :roll:
Nagyon jól megy neked is a személyeskedés, kár, hogy a konkrét témához várt választ valahogy elfelejtetted megosztani... :roll:
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Lezárt