Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor Bocsi skacok.palesz77 írta:Csak mert nem jártál a Barca videók topicban..
Hát de épp ez a bajom..geridoss írta:Valahol messze egy párhuzamos univerzumban, ahol minden úgy működik a világban, ahogy kellene, ott valószínűleg a büntetésekből befolyó pénzeket fejlesztésre, és olyan dolgokra lehet költeni, amik alapból a költségvetésbe nem férnek bele.
De hogy itt mire megy a pénz ... valószínűleg valaki(k) zsebébe![]()
Valahol messze egy párhuzamos univerzumban, ahol minden úgy működik a világban, ahogy kellene, ott valószínűleg a büntetésekből befolyó pénzeket fejlesztésre, és olyan dolgokra lehet költeni, amik alapból a költségvetésbe nem férnek bele.palesz77 írta:Ha valaki megmondja nekem, hogy ezeknek a büntetéseknek mi értelme, az előtt megemelem a kalapom. 600 milliós bevétele van a klubnak, az UEFA azt se tudom mekkora összegekkel gazdálkodik, és akkor jönnek ilyen 19.000 eurós büntetések.. Ettől az ég világon senki nem fog jobban odafigyelni semmire, Messi megnézi a Gyűrűk Ura egyik bővített változatot, és már többet keresett állítom. Szóval ezt valaki aki ért hozzá magyarázza már meg, hogy mi értelme van ezeknek a büntetéseknek. Most kapott Piqué is 3.000-et, mert beszólt a bíróknak. Nyilván ezek után nem fog odaszólni, úgy be lett fenyítve..
Azt olvastam a juve oldalán, hogy csak elővigyázatosság.Nero. írta:Mennyire?Dybala megsérült.
Mennyire?Dybala megsérült.
Jó látni, hogy beadásból fejelték a gólt......Ők is jobbak közé sorolhatók ebben meg szabadrúgásokban, szögletekben.MessiNeymarSuarez írta:Digi1-en most kezdődik 3-kor a Sampdoria-Juventus, érdemes nézni a hamarosan Bl ellenfelünk játékát
Tudod mi a baj? Viccnek szántam, de ha elkattan Lucho simán eltudom képzelni.csababarca írta:tudom viccnek szántad, de hajmeresztő névsor...atyaég.TripleH írta: ____________________Stegen_____________________
____Masch___________Piqué___________Digne______
SR________Denis_______________Gomes_______Matyi
______Rafi__________________________Arda_______
_____________________Paco______________________
Nem tudom lehetne-e még fokozni... de ezt csak neked..![]()
Amúgy az a vicces (inkább szomorú), hogy ha kiküldene egy ilyet LE, van itt 2-3 ember aki akkor is tapsikolna neki.
tudom viccnek szántad, de hajmeresztő névsor...atyaég.TripleH írta: ____________________Stegen_____________________
____Masch___________Piqué___________Digne______
SR________Denis_______________Gomes_______Matyi
______Rafi__________________________Arda_______
_____________________Paco______________________
Nem tudom lehetne-e még fokozni... de ezt csak neked..
Azért azt tegyük hozzá, hogy ehhez hozzájárultak a gyenge ellenfelek, vagy hogy a Porto mindkét nyolcaddöntős meccsen kapott egy első félidei piros lapot.Nero. írta:A Juve idén eddig 2 gólt kapott a Blbe.
____________________Stegen_____________________csababarca írta:Én is így küldeném fel, csak annyi különbséggel, hogy Roberto lenne középen, Rafinha a szélen.
De úgyis valami öngyilkos felállás lesz Gomessel, ne adja isten, Matyival.
Az a baj, hogy ez tutira igy lesz.Nem hiszem, hogy Mach kezdene ott, azt meg végképp nem, hogy 3-4-3-ban kezdünk.Pedig az első meccsét valahogy a legrosszabb esetben is egy 2:1-es vereséggel le kéne hozni, mert ezekkel otthon se lesz egyszerű.A másik meg az hogy rengetegen eltiltás közelében vannak...Nero. írta:Hiába tüntettek Gomes ellen, szinte biztos hogy ő fog kezdeni az odavágón. Ő a legalkalmasabb arra a posztra Busquets után, illetve talán Roberto de kétlem hogy már az elso meccsen 3 vedovel kezdenenk.