Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nos, igen. Nem tudom mi volt a fék egy igazolásban, pénz, Enrique, vagy mind a kettő, de ilyen értelemben megértem LE ragaszkodását a 3-4-3-hoz, nem igen van választása. Ehhez viszont min 2 emberke kellene, akik gyorsak is meg nem rúgnak lyukat az égbe, hanem van egy csöppnyi kombinatív készségük is. A jelenlegi kp-val ezt nem fogjuk tudni kompenzálni, bármennyire is hajtanak, mert a gyorsaságot nem fogják két hét alatt megszerezni. Marad a többet rúgni, mint kapni elv, ez sem rossz, ha az MSN éppen olyan paszban van, akkor akár hozhatók is így a meccsek.MessiNeymarSuarez írta:Normandia: Ráadásul megkaptuk az engedélyt az igazolásra, de természetesen nem éltek a lehetőséggel... Elvégre miértis..![]()
Az új edző dönt róla nyílván.Vakmacska írta:André nagyon fontos labdarúgója lesz a Barcelonának a következő években.”
Ezek szerint a nyakunkon marad...?
A probléma nem fog megoldódni a 4-3-3-al sem, mivel nincsen a jobbon megfelelő gyorsaságu szélsőnk, ezért továbbra is a balunk lesz "aktívabb". Ezt már láthattuk a szezon túlnyomó részében eddig is. Szegény SR nem oda való, Vidal örül, hogy járni tud még, alternatívájuk meg nincsen, hacsak Masch-ot nem teszi be oda, de hát ő sem szélső, meg leginkább nem gyors. Messi nem véletlenül húzódik be középre és Rakéta sem véletlenül felejtett el focizni. Az ő játékát teljesen megölte a jobbszélen lévő minőségi játékos hiánya, amit Alves jelentett 2015-2016-ban. Igazoltunk egy rakás kp-t, akikkel nem vagyunk előrébb egy jottányit sem, de a jobboldalunkat meg lenulláztuk, de annyira, hogy gólhelyzeteket szinte egyáltalán nem tudunk arról az oldalról kialakítani, annak az oldalnak a kombinatív játéka 00. Szóval VEB-el egyetértek maximálisan, de a 4-3-3-ra való visszaállás sem fog "megváltást" hozni egy rohadt jobbszélsővédő hiánya miatt. LE felelőssége bizony ebben nagyon is benne van.corol írta:WEB részletes értékelését támasztja alá a tegnapi mérkőzés is, visszanézve - a gólokon kívül az ajtó ablak helyzetek aránya 17/4 volt. Tehát rendkívül erősíti ez a 3-4-3 felállás a támadó kapacitást (ha az MSN akar játszani), de életveszélyes a lassú, nehézkes védőink és középpályásaink miatt.
Sajnos Rafi a jobb oldalon a kifejezett bal lábassága miatt semmire nem megy, ez a tényező is hozzájárul a féloldalasságunkhoz, hogy mindent Neymar-on keresztül akarunk megoldani, aki egyébként teljesíti ezt a követelményt, kivéve a tragikus helyzetkihasználását.
Viszont így valóban kiismerhetők vagyunk, ami vissza fog ütni.
Közben meg ott van a Real, aki semmi extrát nem csinál, csak minden szereznek egy ilyen pontrúgásos gólt, vagy többet és hozzák a három pontokat.csababarca írta:Szép volt veb, szóról szóra adom.
Írtam is anno, hogy ez tűzoltásra jó lesz, de ehhez nincsenek meg az embereink, hogy rendesen tudjon működni.
A probléma, hogy már a 4-3-3hoz sincs...Mert azzal meg presszionálni nem tudunk.
A pontrúgások meg halál,és pont a Juve sem rossz benne, a real meg...sürgősen ki kell találni valamit...legalább találják el, hogy ki kit fogjon...mert már ott halott az egész, hogy rosszul osztják le az embereket. Az, hogy fel sem ugranak, az még bosszantóbb.
A tegnapi nem volt rossz, mert nyertünk és a Valencia nem könnyű ellenfél.mess2009 írta:aludva egyet a tegnapira:
ez a három védős játék így jóindulattal: lutri, alaposabban: a gyenge védekezésünk tovább gyengítése. egyszerűen, már a Ligában sincs olyan lassú csapat amelyik ezt a hármast ne futná le ha (többnyire ) az ellenfél térfelén passzolgatnak.
a hatékonyság: néha úgy látom, hogy már nem csak akarati, hanem rossz beidegződésbeli gond, hogy hat méterre a kaputól még a passzon "meditálnak" a lövés, gólratörés helyett.
ha pedig ez így van az bizony az edzőre mutat erősen, mint ahogy az is hogy Ney lassan elfelejt lőni (pontosan és kapura)...
azt persze továbbra sem merem (akarom) mondani, hogy ez a játék jobb csapat ellen kevés lesz....hiszen ki tudja hogy akkor majd mit és hogyan játszunk![]()
egyénileg nekem Neymar és Messi tetszett tegnap és még az, hogy Iniesta javulni látszik. Rakéta tegnap mintha nem tudta volna , hogy hol és mit játszon, Rafinha visszafogottabb volt de én nem láttam, hogy SR. beállása valami nagyot dobott volna a jobb oldalunkon. Gomesre azt mondtam korábban, hogy játszatni kell legalább alkatilag és korát tekintve van benne potenciál - ezt továbbra is tartom.
amúgy volt a tegnapiban minden, mint a búcsúban, de a három pont az nagyon is ok.
Majd meglatjuk. Tobbszor is mondta hogy nem fogja informaciokkal segiteni az ellenfeleket, szerintem csak bizonytalansagot akar kelteni."We’ll go back to 4-3-3 before the end of the season. At times, we create more chances with the 4-3-3 than the 3-4-3"
Szerintem az a legnagyobb bajunk, hogy nincs olyan középpályásunk, aki kellően robbanékony, viszont nem "csak" egy gyalogkakukk, mint Alba. Illetve lenne, csak hogy nézne ki, ha Neymar és Messi lenne a 2 szélén a felfutó emberRivaldo11 írta:A védekezésbeli gondjaink abból fakadnak, hogy amit játszunk, az nem 3-4-3. Ha így lenne, a széleket le lehetne zárni Albával, Robival. Ez inkább valami 3-3-1-3. Nem tudjuk levédekezni a széleket, kontráknál széthúzza az ellen a védelmünket 3 passzal, hatalmas folyosókat teremtve. Ez így félkész megoldás, komoly meccsen nem lesz jó...
Titinho írta: Hála a jó égnek, hogy lehozta Rakitic-et és Rafit is, nagyon de nagyon gyengén játszottak ma este. Egy jó megmozdulásuk nem volt a pályán, Rakitic mindkét gólunkban vastagon benne volt.![]()
SR és Gomes csere most jó volt, lehet szidni meg "divatolni" Gomes szidásával, de többet csinált 20 perc alatt, mint Rafi 70 alatt. És itt nem csak a góljára gondolok, amihez grat neki!Így már minden új szerzeményünk gólt rúgott idén!
Így kell igazolni!
![]()
![]()
![]()
Hála a jó égnek, hogy lehozta Rakitic-et és Rafit is, nagyon de nagyon gyengén játszottak ma este. Egy jó megmozdulásuk nem volt a pályán, Rakitic mindkét gólunkban vastagon benne volt.csababarca írta:korainak éreztem Rakitic lecserélését amúgy, de nem lett belőle baj szerencsére...csak ott jól játszottunk, én nem nyúltam volna bele egy darabig még.