Tény, hogy kicsit pesszimista lett, de sok igazság van benne amit írsz.
Pontrúgásokra nagyon kell figyelnünk, nagyon remélem hogy a nagy örömben ki is elemezték hogy mekkora hatalmas hibát vétettek és kaptunk konkrétan egy 0.1%-ban veszélyes, félpályáról szabadrúgásból egy egyszerű gólt, amivel majdnem el is úszott a továbbjutás, pedig akkor nyeregben voltunk.
Nagyon ott kell lenni a résen.
Busi hiánya nagyon nagy érvágás lesz, ez szinte biztos, pláne hogy egyre jobban kezd életre kelni.
Nálam az továbbra is rejtély, hogy miért nem hozott a vezetőség legalább pótmegoldást JHV posztra úgy, hogy megengedte a szövetség.De ez van, ebből kell főzni.
Én Mascheranot próbálgatnám JHV-hez hasonló posztra, és Robit Busi helyére az elkövetkezendő meccsekben.
Masche jól tolta a City ellen, márpedig a City nem egy gyenge ellenfél, sőt...Szerintem lehetne benne realitás.
Én hasonló taktikával küldeném fel őket, mint pl a Sevilla ellen. Visszább állunk, stabilabbak vagyunk, és várunk a kontrára, de közben folyamatosan zavarjuk is őket a játékban, illetve bizonyos szakaszokban megnyomjuk a meccset, és letámadjuk őket.
Ciki, nem ciki, de szerintem 1 ilyen meccset megéri, ha cserébe nem 4-0-val vagy hasonló csúfos eredménnyel megyünk haza, akkor egy ilyen meccset csak megengedhetünk már magunknak, pláne látva hogy 1-2 csapat hogyan nyert BL-t.
Valahogy túl kell élni az odavágót minél kisebb különbséggel, de nem lesz egyszerű.
Gyönyörű stadion, fanatikus szurkolókkal, elég komoly atmoszférával. Múltkor bajnokin az egyik ellenfél is megkönnyezte a Juventus himnuszt
Cserébe így nem futna szanaszét minket Dybala és bandája, akik tényleg nagy veszélyek, és várhatóan Higuain is most felejti el hogy még rajta maradt a sok pizza, és nagyot fog alkotni ellenünk.
Igazából nem tudom hova tenni a Juventust, fel tudnak mutatni nagyon jó eredményeket, meg pl olyanokat is hogy Sevilla, Lyon ellen döntetleneznek stb.
Remélem felpörögnek a srácok maximálisan már az odavágóra is, és nem kerülünk megint olyan helyzetbe, mert az szinte biztos hogy ez a Juventus nem fog akkora hatalmas hibát véteni mint a PSG.