Bajnoki Mérkőzések
tudom, hogy egyaltalan nem jellemzo a felidei csere, tehat ha nem is akkor, de eleg hamar hoznam a paco, denis, alena harmast
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tavaly meg majdnem elment rajta a bajnokság. Igazat adnék, de nagyon sok és nehéz meccs jön. Nehéz mindig, de ezért van ilyen keretünk meg ennyi emberünk, hogy legyenek forgatva.BarcafanTomee írta:Miért ne működne? 2015 tavaszán is végig a gála kezdő játszott. Meg Pep se nagyon rotált. Túl van tolva nagyon ez a pihentetés dolog szerintem.Bob_Marley írta:Csodálkoznék ha ez működne.Malaga ellen is már várok cseréléseket.

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Miért ne működne? 2015 tavaszán is végig a gála kezdő játszott. Meg Pep se nagyon rotált. Túl van tolva nagyon ez a pihentetés dolog szerintem.Bob_Marley írta:Csodálkoznék ha ez működne.Malaga ellen is már várok cseréléseket.
Bein 3-3-1-3-at mond Sergivel a jobb szélen.
Jó a kezdő, örülök, hogy LE egy ilyen felállást küld ki. Jó lenne, ha a 3-4-3-at minél előbb sikerülne tökéletesíteni, mert hosszú még a szezon és minél több a variációs lehetőség, annál jobb.
Ma nem számítok könnyű meccsre, de hazai pályán vagyunk, úgyhogy szerintem be fogjuk húzni. Mindenesetre egy Messi triplát azért kérnék.
Visca El BARCA!!!
Ma nem számítok könnyű meccsre, de hazai pályán vagyunk, úgyhogy szerintem be fogjuk húzni. Mindenesetre egy Messi triplát azért kérnék.

Visca El BARCA!!!

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Csodálkoznék ha ez működne.Messias2 írta:Komoly kezdő.
Így kéne végignyomni egész áprilist szerintem.
Malaga ellen is már várok cseréléseket.
off:
pont Curry nyilatkozta ugyan más sportágban, de hogy mennyire fontos a pihentetés.

Kaszinós Gyuri közben megfejtette a 3-4-3-t. 

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Végre LE !
Nem szutykol, kitette amit ki kellett !
Forca !!!

Nem szutykol, kitette amit ki kellett !
Forca !!!

Komoly kezdő.

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ragadó, várható volt, hogy a legjobb csapat megy ki a pályára. Hajrá

- visca el barca
- Presidente del Barça
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
A lehető legjobb kezdő a mostani helyzetet nézve.
Hajrá, ha esetleg sikerülne eldönteni a meccset szinte biztosra, én meglépném azt, hogy Busi helyére menne Robi vagy Masche, ezzel készülve a Juventus ellen.
Hajrá, ha esetleg sikerülne eldönteni a meccset szinte biztosra, én meglépném azt, hogy Busi helyére menne Robi vagy Masche, ezzel készülve a Juventus ellen.
Szerintem Robi lesz a jobbos.S.Agüero írta:Mondtam, valószínűleg Rakitic futkorászik a jobboson majd.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Mondtam, valószínűleg Rakitic futkorászik a jobboson majd. 
Szerintem a Juve ellen is ez lesz, annyi kivétellel, hogy Gomes vagy SR nyomja Busi pozíciójában, a másikuk megy egy sorral fentebb.

Szerintem a Juve ellen is ez lesz, annyi kivétellel, hogy Gomes vagy SR nyomja Busi pozíciójában, a másikuk megy egy sorral fentebb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2017.04.05. 18:35:57-kor.
- visca el barca
- Presidente del Barça
1.Ter Stegen 3.Piqué 4.Rakitic 5.Sergio 8.A. Iniesta 9.Suárez 10.Messi 11.Neymar 14.Mascherano 20.S.Roberto 23.Umtiti
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

ha masch jól van, játsszon ő vkp-t. mögötte piqué umtiti, előtte ini meg gomes v rakitic. ha meg 3-4-3 ban toljuk.. az teljesen más tészta.Nero. írta:Ha esetleg úgy alakulna hogy elmegyünk kettővel Gomest mindenképp be kell rakni Busquets pozíciójába, a Malaga ellen pedig már ott kell kezdenie hogy gyakoroljon a Juve ellen.
Sevilla ide vagy oda, ha X vagy vendég buktunk a bajnokságot.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Rafinha a középpálya bal oldalán játszott Ini szerepkörében inkább szerintem, Gomes jobbszélső volt, bár általában csak a fellőtt lasztikat fejelte le, Busi középen, Rakitic még a középpálya jobb oldalán, SR és Alba meg a szélső hátvédek voltak. Az sima 4-3-3 volt már az elejétől, itt meg is nézheted ha gondolod, events résznél látszik a hőtérkép.S.Agüero írta:Vasárnap is 3-4-3 volt, ha jól láttam.Legalábbis Rafinha a sérüléséig Messi pozíciójában játszott, Gomes pedig a jobboson, de majd Palesz jön egy hőtérképpel.
3-4-3 szerintem akkor kéne inkább idén, amikor Messi is a pályán van, olyankor van gond abból, hogy a széle a pályának üres. Nekem Paco tetszett amúgy jobbszélen, de SR is le tudja annyira hozni talán, mint Rafinha, az ő kiesése miatt nem hagynám el a rendszert én speciel.
Ha esetleg úgy alakulna hogy elmegyünk kettővel Gomest mindenképp be kell rakni Busquets pozíciójába, a Malaga ellen pedig már ott kell kezdenie hogy gyakoroljon a Juve ellen.
Sevilla ide vagy oda, ha X vagy vendég buktuk a bajnokságot.
Sevilla ide vagy oda, ha X vagy vendég buktuk a bajnokságot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2017.04.05. 15:37:24-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Nekem is annak tűnt de a Granada nem a Sevilla.Rafhina megsérült...Igazából lassan kezdünk kifogyni a jobbos játékosokból.S.Agüero írta:Vasárnap is 3-4-3 volt, ha jól láttam.Feast4 írta:Nem tudom.Szerintem most nem fogunk variálni.Szokásos kezdő 4-3-3.Legalábbis Rafinha a sérüléséig Messi pozíciójában játszott, Gomes pedig a jobboson, de majd Palesz jön egy hőtérképpel.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Vasárnap is 3-4-3 volt, ha jól láttam.Feast4 írta:Nem tudom.Szerintem most nem fogunk variálni.Szokásos kezdő 4-3-3.S.Agüero írta:Jó meccset várok, szerintem 3-4-3 lesz Rakitic-csel vagy Pacóval a jobboson.

Nem tudom.Szerintem most nem fogunk variálni.Szokásos kezdő 4-3-3.S.Agüero írta:Jó meccset várok, szerintem 3-4-3 lesz Rakitic-csel vagy Pacóval a jobboson.