Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Belenéztem:MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=vmt6wKfPeNU
Ha valakit érdekel egy szép meccs, akkor érdemes néznie, most vetítik a 2-6-os Clasicot, jelenleg a 24. percben járnak.
Atya ég, mekkora alázás volt itt.MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=vmt6wKfPeNU
Ha valakit érdekel egy szép meccs, akkor érdemes néznie, most vetítik a 2-6-os Clasicot, jelenleg a 24. percben járnak.
Ez nagyon sarkított így, minden játékosról találni ilyen képet (pláne akik ennyi gólt lőnek), pl Messiről is belinkelhetnéd amikor a 11es bl döntőn a gólja után szétrugja a mikrofonállványt, és Roncinak is biztos vagyok benne hogy van több olyan gólöröme is ahol beteg gyerekeknek/alapitványoknak üzen.
Mondjuk Cé is elég nagy adakozó/adományozó, ezt nem rónám fel neki.
Azert szerintem ha nem muszaj nem fogjak szethajtani magukat, a bajnoksag elment, a BLben viszont ha hozzak a papirformat es tovabbmennek akkor 3 jo meccsel mar meg is nyerhetik azt. Biztos hogy jelenleg az nekik a prioritas azok utan, hogy szinte biztosan BL helyen vegeznek a bajnoksagban.etooka9 írta:Nem hinném, hogy az atletinek ne jelentene sokat még így is egy madridi derbi, főleg azok után, hogy otthon kikaptak. Most nagyon elkapták a fonalat.Nero. írta:Fogynak a fordulokAtletico se fog nagyon hajtani, a 3. hely mar tuti ok is a BLre figyelnek.
Nem hinném, hogy az atletinek ne jelentene sokat még így is egy madridi derbi, főleg azok után, hogy otthon kikaptak. Most nagyon elkapták a fonalat.Nero. írta:Fogynak a fordulokAtletico se fog nagyon hajtani, a 3. hely mar tuti ok is a BLre figyelnek.

Ezt kifejtened? Nem nagyon ertem mire gondolsz ami a formajara utalna.Vakmacska írta:remélem Ramos a BM ellen és ellenünk is ezt a formáját fogja hozni, mint amit most bemutatott
b csapattal játszanak, volt 0-3 is. második fi-ben eltesznek még 3at és készVakmacska írta:Gondoltam lefekvés előtt még ránézek a meccsre, hány nullára vezetnek.
Erre most látom, hogy 2-3 ?

A Sevilla sem hiszem hogy pontot szerez a Bernabeuban, ha mi ütjük is őket az is kevés lehet...Nero. írta:Fogynak a fordulokAtletico se fog nagyon hajtani, a 3. hely mar tuti ok is a BLre figyelnek.
És az említett Morata fejes is megvan szögletbőlMesQueUnClub írta:Hát ez most nem volt csúnya szépen lekontrázták őket :/S.Agüero írta:Elég tartalékos a RM kezdője. Kíváncsi vagyok, Morata vagy Ramos fejese fog-e dönteni.
Hát ez most nem volt csúnya szépen lekontrázták őket :/S.Agüero írta:Elég tartalékos a RM kezdője. Kíváncsi vagyok, Morata vagy Ramos fejese fog-e dönteni.
nincs még hivatalosan kijelölve senki (hivatalos la liga oldalon néztem)BarcafanTomee írta:Érdekes...egy hete írtam ide a topikba, hogy Gil Manzano vezeti majd a Klasszikust, most meg azt olvasom, hogy Hernandez Hernandez fújja majd a sípot. Úgy látszik kamu volt az első hír, vagy lecserélték.