Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na épp ez az...Az fel sem merül senkiben, hogy esetleg ezek a srácok-Bartra, Montoya, Tello, stb.,másra, többre vágynak, mint itt maradni kiegészítőnek? Az csak az érem egyik oldala, hogy jól mutatna a sok saját nevelés a padon is akár, a másik, hogy mit szeretne maga a játékos..vélhetően inkább kezdő máshol, mintsem itt maradjon padozni.crixus írta: Azt aláírom, hogy nem jött ki mostanság olyan ifink, aki a gálakezdő tagja lehetne, de az egyszerűen nem igaz, hogy hasznos kiegészítőembernek se lett volna jó senki. Akármelyik felállást is nézem.
Na ez az igazi baj: a ló elé fogják be a kocsit. Kellene egy jó helyzetértékelés, utána döntés, hogy milyen csapatot akarunk és milyen utánpótlást és ehhez kellene az új edző kiválasztása. A játékos - ügyek normálisan csak ezt követhetnék. Viszont mivel egy nagyobb igazolás hosszabb előkészítő munkát igényel, mostanra már fixre meg kéne lennie az edzőnek. Az más kérdés, hogy nyilvánosságra hozzák-e. Az ráérne, ha van írásbeli megállapodás.Feast4 írta:
Tutira biztos vagyok hogy az edző személye és az átigazolási célpontok között összefüggés nem nagyon lesz.
Tutira biztos vagyok hogy az edző személye és az átigazolási célpontok között összefüggés nem nagyon lesz.Normandia írta:Nem nincsen, de nagyon kellene egy döntés ebben, hogy ki vezeti a csapatot a nyártól már most, hogy az igazolásokat ennek megfelelően tervezzük.Samper írta:Tetszik már tudni ki lesz az edző? Egy szót se hiszek a tuti átigazolási hírekből,. amíg nincs megállapodás a kispadról. Legalábbis merem remélni, hogy nem Robert igazolási rögeszméihez keresnek edzőt.
Nem nincsen, de nagyon kellene egy döntés ebben, hogy ki vezeti a csapatot a nyártól már most, hogy az igazolásokat ennek megfelelően tervezzük.Samper írta:Tetszik már tudni ki lesz az edző? Egy szót se hiszek a tuti átigazolási hírekből,. amíg nincs megállapodás a kispadról. Legalábbis merem remélni, hogy nem Robert igazolási rögeszméihez keresnek edzőt.
igen, egyébként sanszos h ez lesz csak bellerin helyett megvesszük azt a cancelot, akit egy hulla gyenge montoya ki tudott szorítani...Feast4 írta:Amúgy a következőre számítok.Valószínűleg kifizetünk egy 40 plusz körüli összeget Bellerinért,valószínűleg egy középpályást eladunk egy megy kölcsönbe.Meg jó esetben hozunk megint egy felmegoldást és le is tudtuk.
Sajnos ez tök felejtős...hdavid írta:Verratti / Isco és Bellerin és Munir vissza. Ha ezek összejönnének és mellé valami értelmes edző is jönne elégedett lennék.
Madridból Isco/james közül valakit eladnak... azt gondolom Perec inkább eladná jamest a Mezőnádasdnak - akkor is ha jobban szüksége lenne rá mint Iscora - mint Iscot nekünk!hdavid írta:Verratti / Isco és Bellerin és Munir vissza. Ha ezek összejönnének és mellé valami értelmes edző is jönne elégedett lennék.
A próféta szóljon belőled, de kétlem.visca el barca írta:az alapján amit a valenciában nyújtott annyit ér. ezért írtam, hátha ők visszavennék.Normandia írta:Ki az a marha, rajtunk kívül, aki AG-ért adna 20-at? Nem mindenki hülye meg vak. Mire adnának 20-at?
az alapján amit a valenciában nyújtott annyit ér. ezért írtam, hátha ők visszavennék.Normandia írta:Ki az a marha, rajtunk kívül, aki AG-ért adna 20-at? Nem mindenki hülye meg vak. Mire adnának 20-at?
Nem fogalmatlan csak olyan mint Vidal.Egy domináló meccsen semmi baj nincs vele támadásban jó nagyon, de ha védekezni kéne akkor mintha ott se lenne.Egy komolyabb szélső egy az egyben megeszi, ha neki kéne védekezni.Sokan nem fognak velem egyet érteni de szerintem pont olyan talán lehet még gyorsabb is.Gyenge csapatok ellen egy ennyire támadó bekk belefér de komoly meccsen nem.Másrészt ha már van egy ilyenünk miért kell horror pénzért mégegy?visca el barca írta: én nem nézek PL-t de tényleg ennyire fogalmatlan a gyerek? csak azért kérdem mert mikor tavaly felmerült a neve, palesz leírta ue., azóta mindenki non-stop hajtja
én nem nézek PL-t de tényleg ennyire fogalmatlan a gyerek? csak azért kérdem mert mikor tavaly felmerült a neve, palesz leírta ue., azóta mindenki non-stop hajtjaFeast4 írta:Azt a gyereket komoly rangadón még csaj forogni láttam.