2017.04.14. 09:33:10
Sziasztok. Szeretném azzal kezdeni hogy Madridista vagyok, de nem provokálni jöttem, és veszekedni, vagy kiforgatni bármelyikőtök mondandóját mert itt ti vagytok otthon.
Abban egyetértek hogy ez a Real játszhatna szebben, (és a korábbi kis csapatok elleni hazai gálák is most már rendre elmaradnak) de ennek is meg van a maga szépsége. Én nekem például nagyon tetszik az hogy ez a csapat gyakorlatilag "nem tud veszíteni" ezt arra értem hogy rengeteg utolsó perces gól, fordítás vagy egyenlítés történt Zidane alatt, és ez már nem lehet csak a véletlen. Nyilván nem fog végig ez jönni, de ez a csapat akkor kap igazán erőre amikor a másik már fárad.
A ti korszakos csapatotok (09-11 közti Barca) látványosabb volt, támadószelleműbb volt, felkapottabb volt. De most nagyon messzire megyek ha sikerül címet védeni (pedig a Bayern elleni óriási hiba volt meccsben hagyni őket) akkor 4 szezonon belül 3 bl siker, eredményességben mindenképp korszakos csapat.
A bajnokok ligája topikban írtátok hogy ti beismeritek a saját csapatotok hibáit, míg a Madridisták csak azt látják hogy noha nem szép játékkal de jönnek az eredmények. Azért higyjétek el hogy "Odaát" is van hiányérzete nagyon sokaknak a játék miatt, azért hogy Balet el kéne adni, Isco gyakorlatilag Thiagoval karöltve a Spanyol foci két legjobb középpályása (Iniestát nem számítva) és mégis mellőzve van, vagy azért hogy Casemiro is alap és előre fele játékba semmit nem ad hozzá, csak rombol. Keylor nagyon visszaesett, Modric nagyon visszaesett, Benzema hullámzóbb mint valaha. Vagy azért is hogy Zidane miért Jamest állította be a Bayern ellen mert amit művelt az vérlázító volt.. És sokan Ronaldoval sem elégedettek noha szerintem most pont "fordítva" van az amivel sokan bántották (sokszor jogosan, sokszor nem) és a kis csapatok ellen nem megy, a nagy csapatok ellen meg jön tőle a jó játék.
Ha rajtam múlna, Iscora építenék, Kovacicra, Balet elengedném, de akár Benzemát is.