Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ugyanaz volt mint amilyet a PSGtől kaptunk.Ki középre nem látta kint állóktól beng.Subinho írta: Én nem tartom sokra TS-t, de az első az Matyié volt, a 2. viszont valóban totál övé, hihetetlen lassan mozdult rá!
Ez remélem, hogy vicc volt. Első Mathieu-é, második Masch-é, aki azt sem tudja, hol kéne helyezkedni a pályán, össze-vissza futkorászik. Ini is gyenge, de most még sajnos Piqué is, nagy változás kellene sajnos. Ininek pedig be kellett volna lőni a ziccerét...Kash írta:Szerintem meg mindkét gólnál Ter Stegen volt a ludasSubinho írta:A Juve ugyanazt csinálja végig, mégsem tudjuk levédekezni, sokadik ugyanolyan helyzet!
Én nem tartom sokra TS-t, de az első az Matyié volt, a 2. viszont valóban totál övé, hihetetlen lassan mozdult rá!Kash írta:Szerintem meg mindkét gólnál Ter Stegen volt a ludasSubinho írta:A Juve ugyanazt csinálja végig, mégsem tudjuk levédekezni, sokadik ugyanolyan helyzet!
Mondjuk ha nem mindenki 3 méterről mozizna, lehet nem lőhetett volna 2x tisztán...Kash írta:Szerintem meg mindkét gólnál Ter Stegen volt a ludasSubinho írta:A Juve ugyanazt csinálja végig, mégsem tudjuk levédekezni, sokadik ugyanolyan helyzet!
Szerintem meg mindkét gól Ter Stegen hibájaSubinho írta:A Juve ugyanazt csinálja végig, mégsem tudjuk levédekezni, sokadik ugyanolyan helyzet!