Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, náluk kiesés is volt, de az is nagyon rossz mikor készülsz meccsre, fizikálisan az edzők is a topra akarnak járatni, taktikát is átbeszélitek és borul minden. Plusz ugye ott kellett pluszban aludni és társai, sok kis összetevő, ami zavaró lehet a Monaconak is. De szerencsére eddig ez nem mutatkozik meg, 0-2 idegenben parádés eredmény.palesz77 írta
Hát azért a Dortmund játékosainak kicsit stresszesebb volt a tegnap szerintem..Bob_Marley írta:Érdekes meccs amúgy, nagyon kíváncsi vagyok kit zavart meg jobban, hogy elhalasztották a meccset.
Lewa már hivatalos, vagy csak sajtóértesülések szerint? Jó lenne, ha összedrótoznák..S.Agüero írta:Lewa és Hummels sem játszik ma a BM-ben... Még jó, hogy csak ellenünk szoktak lesérülni az ellenfél kulcsjátékosai.![]()
2-1 vagy 3-1 a tippem.
annyira várja mindenki a bm wint, hopgy szerintem behúzza a real.Feast4 írta: Ha ma netán valami csoda folytán nyerne a Real a kardomba dőlök.
Ha ma netán valami csoda folytán nyerne a Real a kardomba dőlök.S.Agüero írta:Lewa és Hummels sem játszik ma a BM-ben... Még jó, hogy csak ellenünk szoktak lesérülni az ellenfél kulcsjátékosai.![]()
2-1 vagy 3-1 a tippem.
Az azért nagyon "jó", mert rajta kívül nincs középcsatáruk. Mármint nem csere vagy ilyesmi, hanem egyáltalán nincs helyettese... a hírek szerint Müller lép be középre, ami elsőre jó megoldásnak tűnhet, de nem sokat játszott mostanában a jobb szélen kívül máshol...S.Agüero írta:Lewa és Hummels sem játszik ma a BM-ben... Még jó, hogy csak ellenünk szoktak lesérülni az ellenfél kulcsjátékosai.![]()
2-1 vagy 3-1 a tippem.
saját topicjában írtam, ő sérült meg egyedül, eltört a csuklójában egy csont, az este meg is műtötték.Barca333 írta:Bartra sérüléséről egyelőre nincs értékelhető hír, remélem nem komoly szegénynek. Ő valahogy mindig megszívja.
Nem értem mire akarsz kilyukadni. Szerintem a robbanás és a robbantás közt annyi a különbség, hogy az utóbbi emberi szándékkal történik, az előbbi pedig inkább véletlenszerűen. A lényegen ez mit sem változtat, viszont ferdíteni lehet, hogy pl. az aszfalt robbanhatott fel valamiért, esetleg a csapatbusz háború előtti időket idéző tervezéssel készült. Főleg azok után tűnik ferdítésnek a "robbanás", hogy már kb. napi rendszerességűek Európában a terrortámadások.Tobias88 írta: Hivatalosan robbanásról van szó, az nagyon nem ugyan az mint a robbantás. Persze m4 már robbantást mond be, de őket nem lehet komolyan venni ilyen ügyekben
Ezt amúgy hol olvastad? Hivatalosan robbanásról van szó, az nagyon nem ugyan az mint a robbantás. Persze m4 már robbantást mond be, de őket nem lehet komolyan venni ilyen ügyekbenvisca el barca írta:hát bazz.. nem normálisak ezek. 3 bomba robbant, szerencse, hogy valami lúzerek csinálták, istenem, mi lett volna ha mondjuk az egész busz elszáll...
Pfff hova fajult ez a világvisca el barca írta:hát bazz.. nem normálisak ezek. 3 bomba robbant, szerencse, hogy valami lúzerek csinálták, istenem, mi lett volna ha mondjuk az egész busz elszáll...