Én nem tudom, hogy akik itt nekiesnek a német porterónak, ők milyen meccseket néznek, melyik bolygón élnek. Az ő dolguk.
Én egyet tudok. fiatal, agilis, kiválóan passzol (sokszor középpályás megirigyelhetné), a csapatjátékban jól muzsikál. Van benne egy adag "őrültség", ami egy jó kapus alapvető "ismérve". Emlékezzetek Mascherano szavaira a PSG meccs után, amit Businak mondott: "MATS megőrült, beszélj vele". Emellett igazi csapatember is, a társakkal jól kommunikál, bravúrjai is vannak. Igen, van egy-két rossz döntése, de kinek nincs. Emlékeztek a 2002-es VB-döntőre? A nagy Kahn, mikor öltötte magára a "páncélmellényt"?

Csak amikor ter Stegen vagy bármelyik kapus "hibázik", az szembetűnőbb, mint amikor a csatár a 8 zicceréből egyet rúg csak be. Pedig ha a csatár a nyolc ziccerből 3-4-et berúg, akkor a kapus egy hibája, ha van, szóra sem érdemes.

Egyet tudok, s ez a véleményem: Zubizarreta óta ilyen kaliberű kapusunk nem volt. Én ezt gondolom. Még Bravo sem, aki "kiváló döntésének" köszönhetően a rémgyenge City padját melegíti. Erre mondják azt, hogy IJB.