Óriási futam volt, végig izgalmas. Nagyot ment mindenki az első háromból, kedvenc jelenetem az volt, amikor a futam közepén Kimi megkérdezte a csapattól, hogy hogy került elé Bottas..

Óriási a csávó, hihetetlen.
Bottas nagyot ment, megérdemelte a győzelmet, remélem nem csak pillanatnyi fellángolás volt, hanem komoly tényező lesz a következő futamokon is, jót tesz a Forma 1-nek.
Vettelnek nagyon szurkoltam, hogy meglegyen az első hely, kicsit beragadt a rajtnál, vagy inkább Bottas indult zseniálisan. Massán szerintem nem múlt senki, megvolt a tempója Bottasnak is, és már nagyon kevés volt hátra. Nem lett volna meg úgy sem szerintem, nem véletlenül nem akadt ki Vettel sem, csak a pillanat hevében a rádión.
Hasonlóan izgalmas futamokat akarok látni a jövőben. Hamilton sosem volt szimpatikus, kicsit örülök annak is, hogy most leszorult a dobogóról. De azért nagy valószínűséggel Vettel és ő között fog eldőlni a VB cím. Hajrá Vettel!
Jó futam volt

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!