Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mi volt ebben undorító mond már meg kérlek. Egyszer nem szabálytalankodott, egy irányváltást csinált, pont ezért is ült bele a hintába.Kovbal88 írta:Szerintem undorító volt a Mercedestől, ahogy Bottas feltartotta Vettelt. Elvett tőle három másodpercet.
Kimit sajnálom.
Bottasnak meg ennyi volt ebből nem lesz idén több győzelem.
2008 Magny Cours ota elosszor, nem semmi... Raikkonenetol szep voltS.Agüero írta:Ferrari első sor!!!![]()
Raikönnennek szépen Vettel alá kell dolgoznia, és akkor meglehet az első hely!
Kimi rajtja kimondottan jó volt, csak utána rosszul helyezkedett, szerintem rosszul vezet nem tud vigyázni a gumikra elfékezni magát, amit nem mutatnak vagy a stílusa nem tudom, de azért az gáz, hogy Vettel megelőzi a pályán úgy hogy egyszer többet volt a boxban.BarcafanTomee írta:A rajtot elrontotta és utána 2x is beragadt Massa mögé, de simán 3. lett volna, ha a csapat megint nem csak Vettelel törődött volna. Megint Kiminek kellett rászólni a csapatra, hogy hívják már ki, és így rengeteget bukott. 20 másodperces hátránya volt Bottassal szemben az utolsó cserék után, és abból csak 2 sec maradt a végére. Hibázott a finn is, de most is a csapaton ment el rengeteg idő.Nero. írta:Vettelnek nehéz lesz így hogy Raikkonen semmit nem tud hozzá tenni...
+
Ferrari said Kimi had an electrical issue during the race + he did a great recovery at the end of the race
Bíztató a Ferrari, de azért nehéz dolguk lesz olyan pályákon ahol döntő az időmérő.
Alonsót nem szeretem, de már nagyon sajnálom, simán top pilóta és durva mennyit kell nyelnie az utóbbi bő 2 évben.
Végre nagyon izgalmas verseny volt, úgy értve, hogy több csapat is ott volt az elején, a kis Holland is veszélyesebb lehetett volna, ha nincs a fék hiba. Eddig biztató ez az év.
A rajtot elrontotta és utána 2x is beragadt Massa mögé, de simán 3. lett volna, ha a csapat megint nem csak Vettelel törődött volna. Megint Kiminek kellett rászólni a csapatra, hogy hívják már ki, és így rengeteget bukott. 20 másodperces hátránya volt Bottassal szemben az utolsó cserék után, és abból csak 2 sec maradt a végére. Hibázott a finn is, de most is a csapaton ment el rengeteg idő.Nero. írta:Vettelnek nehéz lesz így hogy Raikkonen semmit nem tud hozzá tenni...
Az egyik pilóta odacsapta a kocsit és a boxon keresztül hozta a mezőnyt a biztonsági kocsi, így Hami 3 másodperc alatt megúszott egy komplett kerék cserét. Ami lett volna 20 másodperc.Mivel volt szerencséje?