Nero. írta:Annyira jó hogy az utóbbi 1-2 hónapban a madridisták oktatják itt a népet a eurobarcán
Én kérek elnézést, ha úgy jött le, hogy okítani szeretnék. Akkor legközelebb 4x is átgondolom, hogy hozzá szóljak-e, vagy ne.
Nero. írta:Arra gondoltam hogy 3 éven belül kétszer buktak ellenetek drámai módon döntőt, közben a negyeddöntőben is ellenetek buktak a 80. perc körül, most már itt az ideje hogy nekik jöjjön ki a lépés lásd pl. Hamilton-Rosberg párharc. De tudod mit, ti vagytok akkor az esélyesek mert "ti vagytok a Real Madrid", meg nektek 11 BL serlegetek van.
Azt nem tudom, hogy mire gondoltál, de azt írtad, hogy mostmár Simeonék már csak azért is odavernek nekik... Mintha az csak úgy menne...

Ezért írtam, hogy akkor jövőre ti is 0 ponttal számoljatok ellenük a bajnokságban, mert idén vertétek őket...

És nem azért vagyunk mi az esélyesek, mert mi vagyunk a Real Madrid, meg 11 BL-ünk van (azé' még leírni is jó azt a 11-et

) hanem azért, mert mi is, meg ti is bőőőven jobb csapat vagyunk, mint ők. Már csak a klasszisok miatt is. Nálatok ott egy MSN, nálunk BBC, a k.pályán egy Iniesta, nálunk Modric, Kroos, Isco... Náluk ki van aki klasszis lehet? Egy Griezmann, esetleg egy Koke, Saúl, Carrasco... De nem az a szint.