Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahh.. most irigyellekNero. írta:UKbe vagyok pár hétig itt már tegnap is ment.MatsMessi írta:Melyik moziban adjak premier elott?
UKbe vagyok pár hétig itt már tegnap is ment.MatsMessi írta:Melyik moziban adjak premier elott?
Nálam is nagyon ott van a film, de igazából az összes hasonló Kevin Smith film bejön. (Dogma, Képtelen Képregény, Jay és Néma Bob visszavág stb.) A Clerks első és második része nagyon különböző. A 2 sokkal "nézőbarátabb", könnyedebb szórakozás. Persze néha talán túlságosan alpári szintet üt meg, de attól függetlenül nagy kedvenc. A film kb. fele már szállóige lett, sokszor láttam már, de nem tudom megunni.messideco írta:Shop-stop
Még mindig zseniális, egyre több részletet veszek észre benne. Remek kikapcsolódás, bár kell egy hangulat, hogy megfogja az embert.
Szerintem a szinkron is rányomja, nagyon jól sikerültzola8787 írta:Shop Stop: valaki írja le, hogy miért ennyire népszerű. Nem értem
Szerintem a szinkron is rányomja, nagyon jól sikerültzola8787 írta:Shop Stop: valaki írja le, hogy miért ennyire népszerű. Nem értem
Az első részt még sosem néztem végig, de a második az baromi jó.zola8787 írta:Shop Stop: valaki írja le, hogy miért ennyire népszerű. Nem értem
Mondjuk hogy a Splitet miért kellett ilyen elborult faroksággá tenni a végére, azt nem értem. Egy tök jó földhözragadtabb thrillert lehetett volna belőle csinálni így is, de ez a megalomán saját univerzumépítés kicsit sok. Valaki visszaguríthatná Shyamalan gyógyszerét.soadroli írta:Shyamalan twitteren: My new film is the sequel to #Unbreakable AND #Split. It was always my dream to have both films collide in this third film.
Glass lesz a címe, minden szereplő visszatér
A REC nekem hatásvadász volt.Igazából valahogy nem tudnak semmit mutatni a műfajban.Pedig vannak nagyon jó horror regények amikbe lenne fantázia pl. amiket King, Poe, Lovecraft, Baker,Konctz írt de a megfilmesítésük sose ül.S.Agüero írta:REC? Én eddig attól féltem a leginkább. Egyedül sötétben nézve a hatásos.Feast4 írta:Egyszer lenne már egy horror film amin esetleg megijedek nem pedig a szokásos hatásvadász vacak, vagy undorító trash.De lehet az én ingerküszöböm van már túl magassan...
Ha már horror, Magasfeszültség. Ebben a pillanatban néztem végig, ésEz a reakcióm. Brutál jó szerintem, top3 horror minimum nálam. 9/10.
REC? Én eddig attól féltem a leginkább. Egyedül sötétben nézve a hatásos.Feast4 írta:Egyszer lenne már egy horror film amin esetleg megijedek nem pedig a szokásos hatásvadász vacak, vagy undorító trash.De lehet az én ingerküszöböm van már túl magassan...