2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ilyen gyenge meccs nem erdemel Knezy kozvetitest :/Vakmacska írta:Én Knézyvel nézném meg. Kár, h ő már nincs közöttünkTomsa írta:De szep volt ez a 2 perc amig nem szolalt meg Norbi
Tisztán ki is derül, h CR mennyivel jobb nálaS.Agüero írta:Messi most is bújócskázik, ja, ez nem a BL.
Még szerencse, hogy nem Kassai vezet, mert akkor röhögve rúgdoshatna továbbra is.visca el barca írta:kis cigóra rá kell játszani mindet, szabályosan szerelni nem tud, előbb-utóbb úgyis kiszórják.
mert állítottak ki ilyenért már nem egyszer, azért nem sűrűn könyökölnek szét valakit véresre ebben a sportban.markionni írta:Marceloet miert erezted annak?ZBarca írta:Na jó, ez a 2. elmaradt piros ma...![]()
![]()
Mert szándékos és sérülést okozó megmozdulás (ütés) volt.markionni írta:Marceloet miert erezted annak?ZBarca írta:Na jó, ez a 2. elmaradt piros ma...![]()
![]()
Szerintem direkt odakönyökölt Leonak, bár lehet kicsit szőrösszívű vagyok, de egy sárgát mindenképpen megért volna.markionni írta:Marceloet miert erezted annak?ZBarca írta:Na jó, ez a 2. elmaradt piros ma...![]()
![]()
Én Knézyvel nézném meg. Kár, h ő már nincs közöttünkTomsa írta:De szep volt ez a 2 perc amig nem szolalt meg Norbi
Marceloet miert erezted annak?ZBarca írta:Na jó, ez a 2. elmaradt piros ma...![]()
![]()