zola8787 írta:Belegondoltam, milyen menő lenne ha szezon végén lenne még egy kis all star foci. Például a La Liga legjobbjai a Premier League legjobbjai ellen. Mondjuk így lenne a 8 legerősebb bajnokság, kiütésszerűen még jászanának 1-2-3 meccsen. Nagyon kíváncsi lennék rá. Plusz szerintetek hogy állnának fel a spanyolok, angolok, olaszok, németek? (Max lehetne annyi, hogy egy csapatból csak 3-mat nevezhetnek.)
Német:
Neuer - Lahm, Hummels, Ginter, R. Rodriguez - Thiago, Weigl - Robben, Kagawa, Dembelé - Lewandowski
(Igen, ez egy BM-BVB vegyesvágott lett egy wolfsburgival kiegészítve, de egyébként nagyon gyenge lenne ez a gárda...)
Olasz:
Buffon - Hysaj, Miranda, Chiellini, De Sciglio - Strootman, Nainggolan - Dybala - Mertens, Icardi, Deulofeu
(Ezt pedig még hatféleképpen fel tudtam volna pakolni, de legalább egy védekezésre majdnem képtelen csapatot sikerült alkotni.

)
Angol:
de Gea - Walker, Alderweireld, Bailly, Azpilicueta- Herrera, Kanté - Sánchez, Coutinho, Hazard - Kane
Spanyol:
Oblak - Piqué, Godín, Ramos - Griezmann, Kroos, Busquets, Isco - Messi, Suárez, Neymar
Itt is feladtam a szabályt, ez a csapat viszont bárkit megverne 10-ből 8-szor.
Érdekes amúgy, elsőre sokkal könnyebbnek tűnt a dolog, mint amekkora kínszenvedés lett végül összerakni a csapatokat. Főleg a német-olasz bajnoksággal voltam bajban, a Serie A válogatottja ki is lóg egy kicsit a négyből...