Offtopic
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
ez így baromi nehéz, még sportáganként is.
Jordan,Ali,Phelps, Lewis, Armstrong, Schumi, Federer, Brady...ők kihagyhatatlanok kb.
Jordan,Ali,Phelps, Lewis, Armstrong, Schumi, Federer, Brady...ők kihagyhatatlanok kb.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- aka Game90
Suliban utánakérdeztél végül?S.Agüero írta:Hogy micsodánkon?PCsabi írta:Mount Rushmore-otokon ki lenne rajta, ha csak sportolók közül választhattok (4 ember)?

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Amerikai elnökök szerepelnek rajta, de a legjelentősebbek, Lincoln, Washington, Roosevelt, Jefferson.zola8787 írta:Ez pontosan mi is? A 4 legnagyobb alak, aki a legtöbbet tett a sportjában? Vagy fontos a sportágon kívüli tevékenység is?
Ők azért nem csak elnökök voltak, hanem nagyon komoly hatással voltak a világ eseményeire is.
Én sportolók terén ezért írtam ezt, hogy pl Pelé miatt színes tv és foci elterjedése, Ali mint a fekete hírnök és pacifizmus, Jordan mint, aki a leginkább népszerűsítette saját sportágát és alakította át a "marketingjét". Negyediknek egyébként valóban talán Bruce Lee illene leginkább be, aki egy szubkultúrát emelt tömegsporttá.
Tehát ők nem csak eredményesek voltak, hanem a világ eseményeire is ráhatásuk volt a teljesítményükkel.

Alapvetően csak 4 sportoló, akit te oda raknál, a Mount Rushmore helyére.zola8787 írta:Ez pontosan mi is? A 4 legnagyobb alak, aki a legtöbbet tett a sportjában? Vagy fontos a sportágon kívüli tevékenység is?

Ez pontosan mi is? A 4 legnagyobb alak, aki a legtöbbet tett a sportjában? Vagy fontos a sportágon kívüli tevékenység is?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Úgyis sajnos szomorú apropó, de én Sennát raknám negyediknek. Első hármas az nálam is Jordan-Ali-Pelé. Sporton túl tettek le még pluszban az asztalra.

Nálam:
Bruce Lee
a legnagyobb ikon a harcművészek között, nem véletlenül tartják a későbbi legendák is őt példaképüknek.
Ronaldinho
mert visszavezette a Barcát az európai elitbe
Schumi
Miatta szerette meg az F1-et
Djokokovics
talán vannak nagyobb nevek nála a sportágban, de én ő miatta kezdtem el teniszt nézni.
Bruce Lee

Ronaldinho

Schumi

Djokokovics

Puskás, Kubala, Albert Flórián, KocsisPCsabi írta:Mount Rushmore-otokon ki lenne rajta, ha csak sportolók közül választhattok (4 ember)?
Külhoniakból:
Jordan, Valentino Rossi, Pelé, Tom Brady
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Más téma:
Aki vállalkozó vagy szeretne vállalkozni, azt töltse már ki ezt a rövid kérdőívet: https://goo.gl/forms/m8wzHX9IYjH7QcYD3" target="_blank
Köszi!
Aki vállalkozó vagy szeretne vállalkozni, azt töltse már ki ezt a rövid kérdőívet: https://goo.gl/forms/m8wzHX9IYjH7QcYD3" target="_blank
Köszi!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- Mihu
- Director del Fútbol
Nálam Schumacher és Jordan alap, illetve ha mindenképp példaképet kellene állítani, akkor kihagyhatatlan Alex Zanardi. Amit a fickó a balesete óta letett az asztalra, az elképesztő és egyedülálló. A negyedikre nem tudnék választani. Talán Armstrong.

MJ/Schumi/Fed/Messi
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- visca el barca
- Presidente del Barça
végre egy ember aki komolyan vette a kérdést és nem bohóc neveket dobált bemessideco írta:Illés Béla, Lipcsei, Dombi Tibi, Kovács Zoltán

viccet félretéve, ha nem szimpátia alapján kellene összerakni akkor nehéz kérdés lenne, ali/jordan biztos rajta lenne, talán még pelé, de a maradék egy helyet számomra lehetetlen lenne "teljesítmény" alapján odaadni bárkinek is, oda babe ruthtól kezdve, wayne gretzkyn át, messin keresztül suhamérral befejezve szinte bárkit be lehet tenni. akár egy tiger woodsot is.
ha egy sajátot kellene, akkor egy messi/federer/gretzky/armstrong pack menne.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ali/Schumacher/Jordan/MessiPCsabi írta:Mount Rushmore-otokon ki lenne rajta, ha csak sportolók közül választhattok (4 ember)?
Ha Klicsko behúzta volna szombaton akkor Ali helyette őt írtam volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2017.05.02. 02:45:15-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
-
- Capitá del Barça
LeBron/Ronaldinho/Ali/Federer.PCsabi írta:Mount Rushmore-otokon ki lenne rajta, ha csak sportolók közül választhattok (4 ember)?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zolee23 2017.05.02. 02:37:36-kor.
-
- aka Game90
Mount Rushmore-otokon ki lenne rajta, ha csak sportolók közül választhattok (4 ember)?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ha valakit érdekel egy üzleti ajánlat. 
Nem tudom, hogy miért találnak meg az ilyenek állandóan, ráadásul a privát e-mailemen..

Nem tudom, hogy miért találnak meg az ilyenek állandóan, ráadásul a privát e-mailemen..
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
- visca el barca
- Presidente del Barça
nyilván azokban a lufiszerű valamikben van elektronika, ami mozgatja. a végén meg egy sima dublőr mászott vissza a ládába, nem is lehetett látni az arcát, mert eltakarta a haja.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nyilván nem gyenge technika van a színpad alatt + a csaj is sokat gyakorolhatta de elég jól néz ki (a mutatvány is)soadroli írta:na jó, ezt hogy a bánatba csinálta?(Britain’s Got Talent 2017)

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
na jó, ezt hogy a bánatba csinálta?
(Britain’s Got Talent 2017)

Ezután azt már nem mertük megkérdezni, csak tippelni tudokvisca el barca írta:ha egy 0.33-as sör 10 rugó volt, bele sem merek gondolni a szeretet mennyibe kerülhetettrecrea írta:Nero, az egy olyan helyen volt külföldön, ahol nagyon drága az ital, és szeretetet is lehet venni

Pezsgőhöz annyit, h az Oktoberfesten minden sátorban van pezsgős rész, azoknak az fura férfiaknak, akik nem szeretik a sört...ott a legdrágább üveg 1.800 euró volt.