A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Ledaráltam mindkét évadot, parádés. Amit igazán imádok benne, az az, hogy nem hány fittyet a fizika törvényeire, az egész überrealisztikusan van megcsinálva, a gravitációtól kezdve, gravitációs terek közti különbség hatása az emberi szervezetre ( belterek, marsiak földiek közti különbségek ugye). Na meg az űrcsaták... Végre nincs hang az űrben, nem fúj a szél, meg ilyenek, az űrhajók sem egymástól pár méterre harcolnak, hanem ahogy az a valóságban kb kinézne, több 10 vagy 100 kilométeres távolságokból is akár. Az egész univerzum parádés, egész ijesztő is benne, hogy nagyon könnyen elképzelhető, hogy az emberiség valós jövőjét látjuk akár előrevetítve..Deus írta:Srácok, nem tudom ki nézi rajtam kívül The Expanse c. sorozatot, engem megvett kilóra.
Messze a legjobb sci-fi sorozat Battlestar Galactica óta. Nagyon hiányzott már ez a jó minőségű sci-fi sorozat. Van látványorgia dögivel, színészek is jók (Miller detektív a kedvencem), a történet is jó!
Bátran ajánlom minden sci-fi rajongóknak.
Nem tudom te hogy vagy vele, de szerintem ez az 5. évad elég gyenge. Már csak a nosztalgiafaktor miatt nézem, lehet hogy az idő megszépíti az emlékeket de mintha anno erősebb lett volna.PCsabi írta:PB

Glenn nelkul nem kell szofisztikaltan kommunikalnia, igy visszatert a redneck gyokereihez.palesz77 írta: Amúgy Maggie mindig ilyen parasztos tájszólással beszélt? Az előző részben ahogy a földet kaparta még durvább volt mint a mostaniban, de tegnap is parasztosabbnak tűnt, mint tudom is én 4-5 résszel ezelőtt. Vagy csak eddig nem figyeltem?
palesz77 írta:TWD ÉvadzáróPCsabi írta:
geridoss írta:
Lehet azt is áttekerted..visca el barca írta:jah az előző részben tényleg elindult, legalábbis vkivel elvitette magát vhova.. látszik mennyire köt le az egész...