Deus írta:Srácok, nem tudom ki nézi rajtam kívül
The Expanse c. sorozatot, engem megvett kilóra.
Messze a legjobb sci-fi sorozat Battlestar Galactica óta. Nagyon hiányzott már ez a jó minőségű sci-fi sorozat. Van látványorgia dögivel, színészek is jók (Miller detektív a kedvencem

), a történet is jó!
Bátran ajánlom minden sci-fi rajongóknak.

Ledaráltam mindkét évadot, parádés. Amit igazán imádok benne, az az, hogy nem hány fittyet a fizika törvényeire, az egész überrealisztikusan van megcsinálva, a gravitációtól kezdve, gravitációs terek közti különbség hatása az emberi szervezetre ( belterek, marsiak földiek közti különbségek ugye). Na meg az űrcsaták... Végre nincs hang az űrben, nem fúj a szél, meg ilyenek, az űrhajók sem egymástól pár méterre harcolnak, hanem ahogy az a valóságban kb kinézne, több 10 vagy 100 kilométeres távolságokból is akár. Az egész univerzum parádés, egész ijesztő is benne, hogy nagyon könnyen elképzelhető, hogy az emberiség valós jövőjét látjuk akár előrevetítve..
Egyedül a színészi játék, ami lehetne nívósabb, de látszik hogy elviszi a költségvetés nagyrészét a CGI ( ami egyébként szintén parádés, sorozatokban nagyon nem látott szint). De azt is megszoktam már, nem zavaró szerintem. Amos különösen nagy forma.