Theo Hernández will decide whether to play for Real Madrid or Barça before the end of May. Both clubs are ready to pay his buyout fee [ser]
Esküszöm nem értem, hogy miért futunk ennyire utána. Ekkora tehetség, hogy egy Alba-Digne duóval a zsebben is őt kell hajtani?

Hétvégén lőtt egy szép gólt amúgy.
Celta would be thinking about Juan Carlos Unzué to replace current coach Eduardo Berizzo in case Berizzo leaves the club [ser]
Vinicius Jr-t meg jó eséllyel elviszi a Real előlünk. 45 milliót ajánlanak érte, ami 61 millióra kúszhat fel. 16 éves, és 1 meccset se játszott még a Fluminese felnőtt csapatában..

Nagyon beteg, kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Mert sokra tartják az tény, ha bejön, akkor olcsón megússzák, de ekkora kockázatot bevállalni, hát nem tudom.. Meg azt se, hogy ez milyen hatással lesz a piacra.
MessiNeymarSuarez írta:Amúgy Laurent Blanc edzőnek? Már elég régóta szóban forog hogy egyszer visszatérne, PSG-ből azalatt az idő alatt szerintem kihozta a legtöbbet.
Esetleg Oscar Garciarol vélemények?
Blancnak amúgy a PSG-ben nagyon szerencséje se volt a BL kieséses párharcoknál, Ibra vagy/és Verratti mindig hiányoztak legalább egy meccsen emlékeim szerint a legutolsó éveiben, amikor kiestek. Mondjuk ez nyilván nem menti fel teljesen, de nem tudom teljesen a nyakába varrni ezeket, a bajnokságban meg jól kenték végig. Jobban örülnék én neki speciel, mint Valverdének, de nagy dolgokat ugyanúgy nem várnék tőle se. Egyedül azért lenne nálam előrébb, ahogy játszott a PSG a kezei alatt.
Óscar Garcia meg nekem a kedvenc jelöltem lenne. Rajtam kívül ha jól rémlik csak GT örülne neki, meg 99%, hogy nem is ő lesz. De nekem szimpatikus a fazon, Cruyff sulit képviseli, jó focit játszat, az utánpótlással is törődik, volt már a klubnál is mind játékos, mind edző. Nálam ő lenne a favorit, de csak úgy, mint az összes többi jelöltnél, benne is kegyetlen nagy rizikófaktor lenne - szerintem be se vállalja a vezetőség. Plusz még ellene szól, hogy anno Rosellék miatt ment el a klubtól, nem ápol túl jó viszonyt a vezetőséggel szerintem - bár azóta cserélődtek arcok azért.