crixus írta:Én valahogy így látom a jövő évi terveket (nem a szubjektív kívánságaimat írom le, hanem azt, ahogy én a vezetőség részéről az igazolási terveket látom)
kapus: Stegen, Cilessen
védők: ?,Vidal,Piqué,Umtiti,Mascherano,?,Alba,Digne
középpálya: Busquets,Rakitic,Iniesta,Roberto,Gomes,?
csatár: Messi,Suárez,Neymar,Paco/Munír, Rafinha/Arda
távozók: Masip,Mathieu,Denis,Arda/Rafinha,Paco/Munír
érkezők: középső védő, középpályás, jobb bekk.
Akik a kölcsönjátékosok közül visszajönnek, azok mennek is tovább. Ideális esetben én Munír-on és Samper-en kívül végleg küldeném a többieket.
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy ki lesz az új edző. Ha olyan bohóc, mint Unzué vagy Valverde, simán kinézem, hogy játékos-uralom lesz, régi 4-3-3-mal, tesze-tosza játékkal
Valverdét ne írjuk le előre, ameddig semmit sem láttunk abból hogy mit csinálna itt. Nekem sem ő lenne a favoritom, de előre ne sajnáljunk le senkit. Egyedül Unzué az akiről ki lehet jelenteni hogy nem lenne elég jó ide, mert ezt látjuk jelenleg, hogy kifogyott az ötletekből ő is.
Amúgy Coutinhoval kapcsolatban, jelenleg nem vagyunk olyan helyzetben hogy azt mondjuk rá hogy Isten ments tőle. A jelenlegi középpályának ő egyértelmű előrelépés. A védekezésbeli hiányosságait, meg egy jó társ a kp-n tudja ellensúlyozni, illetve lehet variálni a középpályát ellenféltől függően.
Szóval, bár Verratti a legjobb aki szóba jöhet, én Coutinhonak is örülnék.