Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
maradhat, had strandoljon, játszatni nem kell, probléma megoldva,mindkét fél jól jár.Nero. írta:Elvileg Mathieu továbbra is jol érzi magát Barcelonában úgy hogy még nincs kedve menni majd jövő nyaron ha lejárt a szerződése
Vagy Higuant 90 ért a legfőbb riválistól két részletben. A jobbtól nem szégyen tanulni és tőlük lenne mit, ahogy korábban a Sevillatól vagy jelenleg az Atleticotól... egy kis igazoláspolitikát és nem olyan zseniket alkalmazni, mint Zubi volt.MessiNeymarSuarez írta:Azért az durva hogy Cuadradot most vették meg kemény 20 milláért, azt is részletben...recrea írta:Juventus nagyon rendes csapat, h Iniestat is ingyen megszabadítaná tőlünk...márha igazak a hírek. Nekem elég fura lenne, ha az az ember nem innen vonulna vissza, max. egy Xavi-féle vonalat tudok elképzelni, de h más európai csapatot...
Eskü leraboltatjuk saját magunkat.
Nekünk meg legalább 60 lett volna
Egy időben ő volt a felelős az igazolásokért, vagy is ő is benne volt abban a tanácsban. Lehet még most is alkalmazásban áll, nem tudom pontosan.S.Agüero írta:SPORT | Ariedo Braida: "A következő szezontól Ronald Koeman irányítja majd az FC Barcelonát."
Ki ez a csóka, hiteles?
A változáshoz változtatásra van szükség. Ez nem vitakérdés. Azoknak a játékosoknak a véleménye se sokat esik a latba, akik LE maradását, majd Unzuet pártolták. Legfeljebb gondolják meg, hogy maradni akarnak-e, vagy inkább eligazolnának.Nero. írta: Egyébként erre kivancsi vagyok hogy hogyan fog elsülni, mert ha jol emlekszem anno Tata ideje alatt még Iniesta is behisztizett hogy nem azok a stábtagok vannak akiket eddig megszoktak.
Egyébként erre kivancsi vagyok hogy hogyan fog elsülni, mert ha jol emlekszem anno Tata ideje alatt még Iniesta is behisztizett hogy nem azok a stábtagok vannak akiket eddig megszoktak.visca el barca írta:a mundo szerint valverde nem 2, hanem 2+1 évre ír alá és hozza magával jon aspiazu másodedzőt illetve jose anzonio pozanco erőnléti edzőt is.
A hír alapja nem tudom valós-e vagy sem, ezzel most nem is foglalkoznék.S.Agüero írta:Valverde a 4-2-3-1-es formációt preferálja, és nem szeretne ettől eltérni Barcelonában sem. [Marca]
Busi/SR/Verratti/Samper négyes középen ütne.![]()
Azért az durva hogy Cuadradot most vették meg kemény 20 milláért, azt is részletben...recrea írta:Juventus nagyon rendes csapat, h Iniestat is ingyen megszabadítaná tőlünk...márha igazak a hírek. Nekem elég fura lenne, ha az az ember nem innen vonulna vissza, max. egy Xavi-féle vonalat tudok elképzelni, de h más európai csapatot...
Alapvetően, ezt úgy tudnám csak elképzelni, ha érkezne, minőségi játékos a jobbosra. Akkor is úgy, hogy Messi árnyékék lenne Suárez mögött, nem csak simán irányító.Nero. írta:Busquetsnek csak kolonc lenne a nyakan valaki mellette, Messi is tobb annal hogy csak iranyito legyen, ezt a felalalst nem latom magam elott sehogy. De korai meg nagyon ilyenekrol beszelni.
99%, hogy nem fog elmenni a nyáron. Jövőre sanszosabb, és akkor sem hiszem, hogy más topcsapathoz menne.recrea írta:Juventus nagyon rendes csapat, h Iniestat is ingyen megszabadítaná tőlünk...márha igazak a hírek. Nekem elég fura lenne, ha az az ember nem innen vonulna vissza, max. egy Xavi-féle vonalat tudok elképzelni, de h más európai csapatot...
ha edzők terén ennyire ragaszkodnak a katalán gyökerekhez, akkor a 265 éve játszott 4-3-3-on sem fognak engedni változtatni. kétlem, hogy h valverde akkora kaliber lenne, hogy "megengednék" bekiS.Agüero írta:Valverde a 4-2-3-1-es formációt preferálja, és nem szeretne ettől eltérni Barcelonában sem. [Marca]
akkor csak bejön az elméletem.. (EZAZ!)S.Agüero írta:Valverde a 4-2-3-1-es formációt preferálja, és nem szeretne ettől eltérni Barcelonában sem. [Marca]
Busi/SR/Verratti/Samper négyes középen ütne.![]()