Én is elfogadnám, ha nem ugyanezen a fórumon kritizálnák azt amit a Real Madrid csinál.visca el barca írta: nekem a sikeresség mindenek felett áll. 11 saját nevelés, hogy lehessen meszkunklubozni, vagy 11 észak-koreai sugárfertőzött törpe ember, tökmind1. másnak más számít, elfogadom.
Bár sanszos, hogy nem én vagyok az egyetlen aki ezzel nem ért egyet, csak most elveszve érzem magam.

Illetve azért az fura hogy azt mondjuk hogy mi a csapatnak szurkolunk, de mindegy ki játszik itt. Akkor a címernek szurkoltok? Ez nekem dúrván paradox. Tehát ha kicserélnénk a keretünket a Reáléval, de garantáltan jönnének az eredmények, az nektek jó lenne. A csapatnak nem részee a játékos?
Iniesta már nem a legjobb a posztján . Meg kéne válni tőle? Nem lenne ettől értéktelenebb a Klubb?
És kikérem előre hogy bagatelizálok, emrt az is bagatelizálás hogy csak a legjobbak számítanak.
Feast4 írta:Sőt ez a nemzetiség dolog már válogatott szinten is másodlagos.Diego Costa pl.Sőt megmondom ha volna rá mód hogy honositsunk 5 mucsaröcsögei játékost akik tutira kiviszik a csapatot minden világversenyre, azt mondanám simán!

Éljena nemzeti öntudat!