2017.05.26. 15:42:01
Valamilyen szinten egyetértek ezzel a sajátnevelés/ spanyol gondolattal, de ha egyszerűen nem képviselnek olyan minőséget, ami ahhoz kell, hogy BL-ért menjünk, és bajnoki címért, akkor félre kell tenni. Majd 10 év múlva lehet megint lesznek ilyen játékosaink.
Most saját nevelésekbe nem megyek bele, van most Piqué, Roberto, Busi, ennyi nekem elég, plusz néha csereként jöhetnek az ilyen Alena,Samper féle arcok, nekem mindegy. Nyilván ha lenne olyan, aki stabil kezdő tud lenni, úgy, hogy eredmények is maradnak annak örülök. De ha eredmény nincs, akkor nem kellenek. Remélem érthető ez.
Spanyolokkal kapcsolatban szintén.
Most őszintén itt van nálunkaz egyik legjobb sspanyol középső és szélső védő, Piqué és Alba, meg az egyik legjobb spanyol kp Busi. Meg egy jolly joker Roberto.
De ha szétnézek a spanyoloknál, aki minőségi előrelépés lenne, azok a következők: Carvajal, Ramos, Thiago. Na őők hárman azok, akik jobbak azoknál, akik most a saját posztjukon jobbak a nálunk játszóknál. Herrara lehet jobb Rakiticnél,de nem láttam játszani annyit, hogy ezt megítéljem. Meg még Isco, de neki 4-2-3-1 ben lehetne helye esetleg.
Na most abból a hármasból a két védő tabu, Thiago meg őrült drága.
Lehet itt Kokézni, meg Azpiliquetázni, de ők max olyanok, akik most is vannak nálunk. Koke talán nem, de ő nem fog eljönni másik spanyol csapathoz az Atmából.
Annyit akarok kihozni, hogy akkor jó a spanyol/saját nevelés gondolat, ha tényleg jobbak a mostani játékosainknál és hozhatak is.
Lehet önző vagyok, de én élvezem hogy sikeresek vagyunk így, ahogy mostanában voltunk, nem kell a középszer megint. Abból elég volt a 2000es évek elején nekem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."