2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De szerintem ez egy tök jogos válasz. Az utóbbi időben amikor sikerkorszakunk volt, egyedül Cruyff volt nagy név azok közül, aki jött. De azt se tudom megmondani én nyilván, hogy ő akkor mennyire volt sztáredzőnek titulálva. Riijkard, Pep és Lucho is full senkik voltak a szakmában, egyikük konkrétan semmilyen eredménnyel, a másik kettő meg tök átlagossal rendelkezett mielőtt idejöttek. Szerintem túl van értékelve ez a sztáredző dolog itt a fórumon kicsit - mondom ezt úgy, hogy én is jobban örültem volna egy Tuchelnek pl, pedig lehet semmivel nem lenne jobb.corol írta:Erre persze lehet az a válasz, hogy anno Guardiola és Lucho sem volt az.![]()
Ezzel meg nagyon egyetértek.recrea írta:...
A két helyzetet ne hasonlítsd össze. LE-nek azért nagyjából volt fogalma a dolgokról, volt a csapatnál még ha nem is őket edzette, de ismerte a magot, a játékstílust, a filozófiát. Ehhez már megvoltak a stabil emberek. Emlékszünk Xavi segítsége is milyen jól jött.recrea írta:Nem tudom mit misztifikáljátok ezt túl, volt már edzőváltás a focitörténelemben. Máskor is így volt, minek kellene megismernie bárkit is a játékosok közül, nem barátságot jön kötni. LE se tudott senkiről semmit, mèg csak nem is ő igazolt állítólag, aztán tolt egy triplát.
Egyáltalán nincs olyan rossz alapja, mint itt néhányan írjatok, Feast írta a másik topikban h 12-14 játékos nem való a keretbe...inkább nem írtam rá semmit, nem tudom kit akartok, Dybalat meg Hazardot a kispadra?! Ha tud csapatot épiteni, érti a játékosok nyelvét meg a focit, akkor kb ezzel a kerettel is lehet sikeres, de feltételezem, h fogunk igazolni.
az, hogy neveket tud, az kevés. júl 15-ig egy edzést se fog vezényelni. 10 nappal később meg már megyünk usába.palesz77 írta:el nem tudom képzelni, hogy júli elejéig - ha huszon valahányadikán már meccs, akkor edzeni szerintem már 2 héttel előtte kb elkezdenek - fogalma nem lesz a keretről Valverdének.
meg az új taktika betanulása, gyakoroltatása. ha tényleg váltunk az sem fog zökkenőmentesen menni.markionni írta:Szerintem amit irsz hogy csuszik minden az eloszezonban a keretkialalitassal max az eligazolokra vonatkozik, viszont akiket meg egy eloszezon alapjan ki fog rakni a csapatbol kis csuszassal azok a jatekoskk amugy se kulonosebben osztanak vagy szoroznak. (DS es tarsai.)
De ha ez igy lenne ahogy te irod, akkor nem tudna azt se hogy kiket akar igazolni. Viszont a hirek alapjan eleg egyertelmuen megnevezte mar a celpontokat es hogy milyen tipusu jatekosokat akar megszerezni. Szerintem amit irsz hogy csuszik minden az eloszezonban a keretkialalitassal max az eligazolokra vonatkozik, viszont akiket meg egy eloszezon alapjan ki fog rakni a csapatbol kis csuszassal azok a jatekoskk amugy se kulonosebben osztanak vagy szoroznak. (DS es tarsai.)visca el barca írta:örülök h rajtam kívül chino meg samper is pedzeget egy témát, ami akár az egész szezonunkat meghatározhatja.
marha későn kezdődik az összetartás, július közepe. én nem hinném, hogy látatlanba bárkit is kirúgna, ezért az első két hét azzal fog eltelni, hogy próbálgatja a játékosokat, ki kell, ki nem. a legrosszabb esetben, július végéig nem is igazolunk, aztán majd usa-ban a MU, juve, real trió ellen rájön, hogy itt tényleg van egy komoly ballaszt, akitől szabadulni kell. augusztusra áttolódnak az igazolások, 5-6 ember off, 3-4 új játékos on (állítólag jobb bekk, középső kp-s, szélső csatár kell neki, meg ha marad pénz akkor egy ballábas belső védő). ha jön sztárigazolás, akkor majd barca-módra addig alkudozunk, hogy aug végére esik be akárcsak a többi új játékos. ha még ehhez hozzátesszük, hogy játékrendszert akar váltani, akkor abba is bele kell szoktatni az embereket, és bár a 4-3-3, meg a 4-2-3-1 között túl nagy különbség nincs (középső kp-s fentebb van, a két szélső csatár hátrébb) azért főleg a régieknél, 10 évnyi beidegződést nem 1 hét lesz átállítani. szóval félek, nehogy erre rámenjen a liga első 5-6 meccse, mert abból a végére megint baj lehet...
Értem, de pl. Gomes-nél szerintem egyértelműen látszik, hogy nincsenek meg a képességei a Barca féle focihoz, hiába egész gyors(kp-hoz képestChino írta:Ha Valverde az alapján dönt a keret sorsáról, hogy visszanéz pár meccset, akkor nagyon nagy sz..ban vagyunk. Meg kell ismernie a játékosokat, fel kell mérnie mit tudnak, az ő elképzeléseibe, hogyan illenek.pep71 írta:Attól, hogy későn kezdődik az összetartás, a tavalyi Barca meccseket csak vissza tudja nézni és azok alapján el tudja dönteni, hogy kik nem kellennek neki, remélem. Nagy változás a kezdőben nem kell, egy jobbhátvéd és egy jó kp, ezt azért bőven meg lehetne oldani.
Volt egy-két olyan edző neve is a hírekben eleinte akiknek jobban örültem volna, de azért Unzue-nál bőven jobb választás, a lehetőség adott, a Barcelona kerete még most is bőven Top3, MSN,Ini, Busi,Pique,Alba, TS, az alappillérek adottak a jó szerepléshez és ha nem fog ő is rotálni már az első fordulók körül meg egész szezonban össze-vissza, akkor már előbbre lesz a csapat
Lehet, hogy te például innen azt mondod, hogy mondjuk SR jó csere a kp-ra, ő meg a rendszerében máshogy gondolkodik. Vagy mondjuk Messit visszább húzza és Rafinhat teszi ki szélre. Ezek csak légbőlkapott példák, de remélem érted mire akarok kilyukadni.
Az ősztől olyan sokat nem várok, valószínűleg kísérleti szakaszban lesz a csapat, a taktika, új játékosok beépítése.
Ezért szerencsétlen helyzet például most ez a Szuperkupa. Bármennyire is irreleváns most, de akkor sajna két Klasszikussal jár, aminek mindig van presztízse.
Ezért sem irigylem Valverdet. Bemutatkozásként 3 Real elleni meccs nem leányálom, még ha nem is bírnak akkora téttel.
Ha Valverde az alapján dönt a keret sorsáról, hogy visszanéz pár meccset, akkor nagyon nagy sz..ban vagyunk. Meg kell ismernie a játékosokat, fel kell mérnie mit tudnak, az ő elképzeléseibe, hogyan illenek.pep71 írta:Attól, hogy későn kezdődik az összetartás, a tavalyi Barca meccseket csak vissza tudja nézni és azok alapján el tudja dönteni, hogy kik nem kellennek neki, remélem. Nagy változás a kezdőben nem kell, egy jobbhátvéd és egy jó kp, ezt azért bőven meg lehetne oldani.
Volt egy-két olyan edző neve is a hírekben eleinte akiknek jobban örültem volna, de azért Unzue-nál bőven jobb választás, a lehetőség adott, a Barcelona kerete még most is bőven Top3, MSN,Ini, Busi,Pique,Alba, TS, az alappillérek adottak a jó szerepléshez és ha nem fog ő is rotálni már az első fordulók körül meg egész szezonban össze-vissza, akkor már előbbre lesz a csapat
nyilván. csak ha más játékrendszer lesz, akkor sokra nem megy a tavalyi meccsekkel. oké, azt látni fogja, hogy AG néha olyan tempóval közlekedik mint egy traktor, de ettől még lehet ő úgy gondolja, hogy az ő rendszerében jobb lesz.pep71 írta:Attól, hogy későn kezdődik az összetartás, a tavalyi Barca meccseket csak vissza tudja nézni és azok alapján el tudja dönteni, hogy kik nem kellennek neki, remélem.
Ezt viszont nagyon adom. Én örülök Valverdenek, de én is félek, hogy későn fog kezdődni a szezon.visca el barca írta: marha későn kezdődik az összetartás, július közepe. .
?????Vakmacska írta: nekem is rossz érzésem van vele kapcsolatban.
a Bilbaoból sem tudta kihozni a maximumot.
Így egy kicsit jobb azért, elsőre mazochistának néztelek..Legendinho írta:Szerk: "Csalódok", mint rámcáfol és lealázza a világotElsőre nem voltam egyértelmű