Seri szerintem is okos igazolás lenne, ha nem tudjuk Verrattit elcsábítani, akkor kvázi a legjobb opciónk. Más ilyen stílusú játékos nem nagyon van most a piacon, s hiába szeretnénk klasszist, ha egyszerűen nem elérhető. Seri még mindig jobb megoldásnak tűnik 20-ért, mint Gomes... Ha meg esetleg Dembelére is maradna pénz...Bob_Marley írta:Nagyon örül ezeknek a híreknek, hogy fű alatt próbálunk embereket megszerezni, nem kell milliárdokat kiadni, az ár/érték arányt kell figyelembe venni. Seri jó nagyon, de ha Messi szóba került, akkor pont hogy az ő kötetlenebb pozícióját és az első hármas tehermentesítését én még mindig abban látom, hogy mögéjük berakni a "bikákat", fizikálisan uralni a középpályát, elől megoldják.

Viszont azzal nem értek egyet, hogy bikákkal kellene telerakni a középpályát és elöl majd megoldják. Idén már láttuk, hogy milyen az, ha elöl kell megoldani, köszönöm én ebből nem kérek többet. Olyan játékosok kellenek, akik gyorsak, lendületesek és nagyon értik a kombinatív játékot. Kell tudni védekezni is, de ha nincs meg az összjáték és a sok kicsi passz a középpályán, akkor megint ott leszünk, hogy van-e éppen kedve Messinek és Neymarnak focizni.