S.Agüero írta:Attól, ha nyernének, semmit nem vonnának le a mi érdemünkből az elmúlt 10 évben.

A saját szemünkben nem, de semleges szurkolók nagy része csak annyit lát, hogy "A hihetetlenül zseniálisnak beállított Guardiola-féle Barca 2 BL-t nyert, míg ez a mostani Real Madrid lehet 3-mat.."
Az sokan nem nézik hogy épp mennyire oktattunk Spanyolországban, hányszor lettek beárazva El Clasicokon stb. Nem véletlen hogy a BL a leghypeoltabb trófea.
Média logika: sikeresség = BL
jó játék=gól
De ez van, mi rontottuk ezt el, ilyen szempontból a RM jobb csapat(mégha játéktudásban és zsenikben nagyon messze vannak), ők nem ejtették ki saját magukat ilyen Inter-féle Chelsea-féle csapatok ellen, hanem köszönik szépen, jó eséllyel kihasználják hogy ők lesznek az első BL címvédők.
(Bár ennyi erővel már volt pár címvédés a sorozatban, ha ennyire 1 kalap alá veszik a BEK és BL-t

)
De ezt most le kell nyelnünk, nemrég még azt mondtam hogy ha BL címet védenek akkor abbahagyom a foci nézését, de így hogy egyre közelebb van, meggondoltam magam, még ha szinte biztos is vagyok a RM sikerében szombaton.
El kell felejtenünk ezt a szezont, a fiúknak tanulságként levonni, aztán újult erővel támadni, és ha megint kapnak egy 0-4-et, nem fog számítani hogy mi volt előző szezonban.