Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
kicsit túl akarja biztosítani Allegri, szerintem ez nem jó ötlet annyira.visca el barca írta:annyi változást jósolnak, hogy a jobboson nem alves-cuadrado, hanem barzagli-alves duó lesz.

remélem úgy állnak fel, miont az odavágón ellenünk.visca el barca írta:nézegetem a kezdőket amiket jósolnak, a juvenál mindenhol barzaglit írják jobb bekkenek. hát ha allegri is így gondja, akkor jó nagy marha. egy 36 éves, alapból lassú játékost akar zselével futtatni?![]()

Van radikálisabb nyilván, mint mondjuk egy Olimpiakosz-Pana, vagy Galata-Fener, de most ennek a két csapatnak van a legtöbb szurkolója, itt vannak a világ legnagyobb játékosai, talán mondhatjuk hogy a világ 2 legjobb csapata, és azért a történelmi (Franco, Katalónia stb.) háttér is megvan.MQuCsabi írta:Szerintem ez csak a két oldal szurkolóira vetítve igaz, senki másra. Ha konkrétan rivalizáslás, akkor szerintem ennél vannak sokkal nagyobbak, értsd durvább ellentétek riválisok és szurkolóik között.Nero írta:Fociban nagyobb rivalizálás nincs mint a Barca-Real, pláne ebben az évtizedben.
Szerintem ez csak a két oldal szurkolóira vetítve igaz, senki másra. Ha konkrétan rivalizáslás, akkor szerintem ennél vannak sokkal nagyobbak, értsd durvább ellentétek riválisok és szurkolóik között.Nero írta:Fociban nagyobb rivalizálás nincs mint a Barca-Real, pláne ebben az évtizedben.

Szerintem ez szerves része annak ha valaki Barcelona szurkoló, vagy fordítva ha Real akkor nyilván tépi az ideg ha a Barca sikeres. Fociban nagyobb rivalizálás nincs mint a Barca-Real, pláne ebben az évtizedben.palesz77 írta:Komolyan mondom, amennyit ti foglalkoztok a Real BL címvédésével járó "következményekkel", és a focit nem is követő emberek véleményével, az valami bámulatos.
A saját szemünkben nem, de semleges szurkolók nagy része csak annyit lát, hogy "A hihetetlenül zseniálisnak beállított Guardiola-féle Barca 2 BL-t nyert, míg ez a mostani Real Madrid lehet 3-mat.."S.Agüero írta:Attól, ha nyernének, semmit nem vonnának le a mi érdemünkből az elmúlt 10 évben.
A Realnál szerintem csak a BL maradt el, 12-ben lett volna rá a legnagyobb esély, azzal kb. tökéletes lett volna a szezonjuk. De a kiestek az elődöntőben egy kiélezett párharcban az akkor már elég erős Bayern ellen. Az utolsó szezonja meg hasonló volt, mint a miénk idén: a Klasszikusokból ők jöttek ki jobban, a kicsik ellen bukták a Ligát, a Kupában is underdog ellen estek ki. Meg akkor már szezon közben is volták problémák, megoszlott az öltöző. Ha mindenki beáll a sorba, talán máshogy is alakulhatott volna.S.Agüero írta:
Többet várnék egy ilyen nagynevű edzőtől, mint amit kapunk/kaptunk. Főleg ilyen kerettel. Mind a MU-nál, mind a RM-nél volt. Rangadókon meg főleg észrevehető ez.
Há de milyen játékka mán meg mennyi pénz elköltött igy könnyű. Amúgy középszerű edző mindig jókor vót jó helyen.Bob_Marley írta:Elég impozáns egy statisztika. Szegény Klopp meg kb az ellenkezője.PCsabi írta:Jose Mourinho's record in 14 major club finals:
WWLWWWWWWWLWWW
Trophies: 12
Goals: 26
Clean sheets: 8
Elég impozáns egy statisztika. Szegény Klopp meg kb az ellenkezője.PCsabi írta:Jose Mourinho's record in 14 major club finals:
WWLWWWWWWWLWWW
Trophies: 12
Goals: 26
Clean sheets: 8