Ezzel abszolut egyet értek, annyi hogy Deulofeuért ugye fizetni nem kell, KH meg annyira nem sürgős ha Mascherano és Marlon marad. Verratti + egy dinamikus JH!!

Szerintem se. 99%-ban sokkal ködösebben nyilatkozott a jövőjéről mint Marquinhos pl, a Barcának egy csomószor "benyalt" már az évek során, idén különösen. VEB most elhúztad a mézesmadzagot előttem..Nero. írta:Szerintem ez a transzfer nem rajta múlik
visca el barca írta:verratti elkezdte követni az instán a fél barcátnew hope, episode IV
ehhez képest amúgy ott van a nyilatkozata, hogy teljesen jól érzi magát, nem akar eljönniKubla9 írta:http://www.fcbarcelonanoticias.com/azpi ... 017-06.php Állítólag nagyon közel vagyunk a leigazolásához. 50 millió az ára.
Google fordító alapján nem értem miért vagyunk közel hozzá, mert azt nyilatkozta, hogy jól érzi magát, és ott szeretné folytatni. Mondjuk lehet csak sablon, de ebből én pont az ellenkezőjére tippeltem volna, mint amit te írsz.Kubla9 írta:http://www.fcbarcelonanoticias.com/azpi ... 017-06.php Állítólag nagyon közel vagyunk a leigazolásához. 50 millió az ára.
Na ezt nem tudtam róla, így még a képességei felől is kétségeim támadtak, pedig láttam játszani.csababarca írta:Gomesnek is nem?visca el barca írta:most látom, hogy semedo ügynöke mendes50 alatt esélytelen lesz így lehozni
akkor okoskodni kéne valamit, és hazapostázni AG-t.
Tényleg sokat vártak Valverdével, konkrétan egy nap múlva, hogy véget ért a szezonunk bejelentették majd bemutatták.Samper írta:Azt hittem, csak Valverde érkezésére várnak néhány túlhordott személyi kérdés gyors lerendezésében. Tévedtem.
Igazad van, teljesen. A középpályánkra Iniesta-Rakitic-Busquets-Roberto mellé van még Gomes, Denis, Rafinha és Turan is és én nem felejteném még Samper-t sem.csababarca írta:szerintem nem a cseresor volt az alapgondunk, hanem hogy többször elbuktak, és továbbra is 5-6osával dobálták be őket a kezdőbe. jöttek is a taslik.
mindegy, félmegoldás nem kell, feleslegesen ne költsünk, ha nincs Verratti-Thiago, vagy hasonló kaliber, akkor nem igazolnék.
Ha ezt a majd megoldják elől szempontot akarjuk továbbvinni akkor nagy bajban vagyunk. Így is láthattuk mennyire kellett egy olyan kp. aki támogatni tudja őket, Inivel mennyivel gördülékenyebb ment minden. Ehhez ráadásul kéne két olyan játékos akik legalább annyiba lennének mint egy Verratti vagy Thiago. Ráadásul nem hogy a piacon, de túl sokat felsorolni se tudnék. Egy fénykorában lévő Yaya megoldás lenne, de max. 2-3 játékost tudnék felsorolni ide. Ne haragudj, de ha N'Zonziktól várjuk a megváltást régen rossz. Vagy, hogy jönnek a francia ligából a Kanték. Ja, kb 20-25-ből ha jön egy hasonló, de arra már fél Európa pályázik. A cserékről pedig ne is beszéljünk, plusz megtanulni egy más stílust nekik.. Hagyjuk inkább.Bob_Marley írta:Nagyon örül ezeknek a híreknek, hogy fű alatt próbálunk embereket megszerezni, nem kell milliárdokat kiadni, az ár/érték arányt kell figyelembe venni. Seri jó nagyon, de ha Messi szóba került, akkor pont hogy az ő kötetlenebb pozícióját és az első hármas tehermentesítését én még mindig abban látom, hogy mögéjük berakni a "bikákat", fizikálisan uralni a középpályát, elől megoldják.
Gomesnek is nem?visca el barca írta:most látom, hogy semedo ügynöke mendes50 alatt esélytelen lesz így lehozni
Itt a lényeg. Esetleg Coutinho. Ebből a 3 névből kell kifizetni valakinek az árát, kifogás nem lehet. És akkor beugrósnak ott Iniesta (máris van minőségi csere), Gomes is marad Rakitic pihentetésére + Denis. Seri luxus lenne ötödik/hatodik kpsnak.csababarca írta: nekem oda Verratti kelll vagy Thiago
Azért azt ne vegye készpénznek senki, első benyomások voltak csak róla, bőven keveset láttam játszani ahhoz, hogy konkrét véleményt mondjak.csababarca írta:Semedo oké, bár nem tudom ki ő, de amiket írt róla Palesz meggyőzött
nem.S.Agüero írta:Semedo+Seri+Dembelé hármassal kiegyeznétek?
Most olvastam végig egy angol fordítását a nyilatkozatnak. Ezt konkrétan akkor mondta, hogy a B-ből is használhatnak fel játékosokat, amikor a 3. számú kapusról beszéltek, hogy kell-e neki.visca el barca írta:azt mondta a sajtótájékoztatón, hogy elképzelhető, hogy egy-két hiányposzt a B csapatból lesz megoldva
KB 2 "hiányposztunk" van, magyarul lehet nem igazolunk semmi értelmes JHV-et és KP-t?:Nero. írta:Azért ez nagyon kemény, az még inkább hogy ennek nincs visszhangja. Mit művel(t) ez a vezetőség??visca el barca írta:azt mondta a sajtótájékoztatón, hogy elképzelhető, hogy egy-két hiányposzt a B csapatból lesz megoldva![]()
Azért ez nagyon kemény, az még inkább hogy ennek nincs visszhangja. Mit művel(t) ez a vezetőség??visca el barca írta:azt mondta a sajtótájékoztatón, hogy elképzelhető, hogy egy-két hiányposzt a B csapatból lesz megoldva
Bárcsak így történne.Én először mondjuk Sampert tartanám itt egy Busquets, Iniesta, Rakitic, Roberto, "új igazolás" 5-ös mellett, ahol Busquets-et válthatná párszor. Alena meg kölcsönbe mehetne, hogy szokja az első osztály iramát, aztán ha Rakitic 1-2 éven belül dobbant, ill. Iniesta visszavonul, akkor léphetne be az első keretbe, már tapasztaltabban.
Valahogy így kellene.visca el barca írta: először hozzon ide két klasszist (kp, jobb bekk), aztán majd ráér az utánpótlással foglalkozni, jelenleg századrangú szempont.