Igazad van, teljesen. A középpályánkra Iniesta-Rakitic-Busquets-Roberto mellé van még Gomes, Denis, Rafinha és Turan is és én nem felejteném még Samper-t sem.csababarca írta:szerintem nem a cseresor volt az alapgondunk, hanem hogy többször elbuktak, és továbbra is 5-6osával dobálták be őket a kezdőbe. jöttek is a taslik.
mindegy, félmegoldás nem kell, feleslegesen ne költsünk, ha nincs Verratti-Thiago, vagy hasonló kaliber, akkor nem igazolnék.
És maradjunk annyiban, hogy egy játékosnak bőven elég egy, maximum kettő pozícióba, szerepkörbe beleszokni. Gond volt idén az is, hogy egyszerre is túl sok csere volt folyamatosan a kezdőnkben, de az is, hogy egyik játékos az egyik héten kp-t játszott, a másik héten szélső támadót. Így nem lehet igazán jól teljesíteni.
Ha pedig a kezdőbe igazolunk, az legyen minőségi igazolás és ne egy zsákbamacska, mert azok közül 1 Umtiti-re jut 3-4 Gomes...

Ha 4-3-3-nál maradunk, akkor kell a kezdőbe egy jobb bekk és egy középpályás, ha pedig a 3-4-3-nál, akkor egy középhátvéd és egy szélső csatár. Akármelyik variáció is valósul meg, minőségi játékosok kellenek. Ha Valverde nem lesz olyan féleszű, mint Lucho volt idén (nem értem hogy veszítette el az eszét egy nyár alatt...), akkor a kispadunk meg is van már.