Varatrix írta:
Miért lenne Embappé egy életbiztosítás? Gomesnek több volt a lábába amikor idejött, tehetséges ő is, és még mindig csak 22 éves.
Azzal mondjuk nagyonis egyetértek hogy, herdáltunk el tehetségeket. Thiagoért akkor is most is mérges vagyok, de azért kezeljük a helyén a Real ilyesfajta igazolásait, mert ellenpéda is van azért. (Hámez pölö)
Nekem legalábbis nem igényem hogy, ilyen tejfeles szájú egyszeznos focistákat vegyünk 130 milláért,

vagy azt sem érzem hogy, ettől kéne megilyednünk. A Lucas Vazquezekre, és az Asensiókra féltékenyebb vagyok, mint a Bale, Hamez féle túlárazott "Galaktikusokra". Mert van akinek csak az ára volt galaktikus...
igazad van ebben, de Gomest ne hasonlítsuk már MBappéhoz. A gyerek több mint tehetséges, "ha" (és ez igen nagy ha) elkerülik a sérülések a következő 10 év top csatára lesz. ez látszik a mozgásán, ahogy a labdához nyúl, helyezkedésén....én utoljára nagy szerelmemnél Ronaldonál láttam ilyet. (Messi más kategória nálam)
Félek kicsit, hogy mi hozzuk Dembelét, ők MBappét, aztán úgy járunk mint a Kroos-Rakitic dolognál...félreértés ne essék, nincs bajom a horváttal, de ő egy jó melós (nem ez a párhuzam lényegi része, nem így tekintek Dembelére), Kroos viszont már akkor világklasszis volt, most meg a legjobbja a posztjának kb.
Asensioval meg nagyon jól jártak, ő is lehet egy alapember a jövőben, nagoyn érett játékot mutat a srác, és jót tett neki a kölcsön.
Bale meg Hamesz, hát egyikre sem költöttem volna annyit, Hamesz a vb miatt lett felfújva, meg van egy jó ballába, aztán ennyi. ki is derült. Bale mg üvegből van, meg amúgy sem fekszik neki már ez a foci, amit a Real tol. Mourinho alatt lehetett volna sikeres madridban.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."