2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Már énis írni akartam, azért ez engem nagyon megdöbbentett. elsőre nekem nagy baromságnak tűnt, de nem lenne túl drága, viszont kizárólag kiegészítő embernek tudom elképzelni. Kvázi Arda játékperceivel vagy több ha jobb... Ha neki megfelel én nem bánnám.palesz77 írta: Leicester City player Riyad Mahrez (26) is on Barça's agenda to strengthen the team for next season [RAC1]
Ezt nem egészen értem, cserének talán, de nem volt most nagy szezonja tudtommal. Azt is olvastam, hogy ő akkor jöhet, ha Rafinha megy, itt se látom a közös nevezőt, max akkor, ha Rafinhára jobbszélsőként számít Valverde. Pedig a Rac1 hiteles forrás, szóval valami biztos van.
Nálunk az MSN-t játszatni kell, na most ők eleve 3 helyet elfoglalnak, aztán ott a négy védő.Kubla9 írta:Állítólag egy 70 milliós ajánlatot tettünk Dembeleért amit két részletben fizetnének ki.Forrás: Daniel O'Campos
Azért ez már egy kicsikét jobban hangzik mint a 90 millió.
Nem vagyok bajor szakértő, de pár gondolat Costarol. Tavalyi szezon kezdetén elképesztően erősen kezdett, hasznos volt, gólokat, gólpasszokat hozott, és emellett még látványosan is játszott, így ha más nem 1-1 csele hetente bejárta a sajtót.BarcafanTomee írta:Ennyiért Costa ingyen van. Egyértelműen jó üzlet lenne. Pepnél alap ember volt, akkor többször is láttam játszani és tetszett, bal és jobb oldalon is bevethető, gyors, jól cselez, amolyan Robbenes húz befelé és lő ha kell, és ami fontos még, hogy visszazár. Aztán Ancelotti érkezésével valami történhetett, mert full kikerült az alapcsapatból. Nem is láttam játszani, amikor BM meccset néztem. De ha Pep játékába belefért akkor nálunk is jó lehetne. Csak ugye 4-3-3ban neki, se sok helye lenne.
Eddig az ő neve hozott leginkább lázba a jelöltek közül.Dembelé biztos nagy tehetség, de egyszer sem láttam játszani, szóval nem is tudom megitélni.
Bellerint meg szerintem tuti hozzuk, aki spanyol és saját nevelés azt nálunk vissza kell hozni bármi áron, ha van rá esély. Legalábbis prioritást élvez. Őt is nehezem tudom megitélni, pedig sokat láttam játszani. Felemás a játéka, nagyon.
Ezt nézd meg, aztán gondold át újra.Ronaldinho0408 írta:https://m.facebook.com/hungarobarca/pho ... =bookmarks
sziasztok! ti mit gondoltok verrattirol? ... "stilust" nem tudna adni a kozeppalyanak, nem tudna egy Iniesta helyebe lepni, de kellokeppen univerzalis jatekosnak tartom, busquetsel szerintem a vedekezo feladatokat meg tudnak oldani, de egy igazan kreativ kozeppalyast en meg mindenkepp vennek
így én is adom, és nem vetem el sőt.Bob_Marley írta:Ez jogos, hogy Busquets mellé kell ember, de pont az ő hiányosságait is lehetne ezzel kompenzálni. Nem azt mondom, hogy akkor pakk ki mindenki, de szerintem nem hátrány a többieket kicsit másolni. Na majd kiderül én egyáltalán nem vetném el a csúcsfutó embert (igen a sebességet adom).
na de Caset te pl btb-nek tartod? vagy Bakayokot?Bob_Marley írta:Szerintem ez forradalmasítás, amit ők véghez visznek mostanában, 3 btb ember középre. Azt hogy élből elutasítjuk az szerintem nem helyes, főleg mint írtam erre fele mennek csapatok.
üdv. hát, de a Pool pont h az egész szezonban 4-2-3-1-et játszott, elég sok meccsüket láttam és minden meccsen ez volt a felállás. szerintem nem is lenne nálunk se rossz ez a felállás, ha lenne hozzá olyan nagy teherbírású futóbolond jobbszélsőnk mint a Poolba Mané, őt pl. el tudnám itt képzelni.Messias2 írta: Poolra és a Dortmundra meg egyáltalán nem a 4-2-3-1 volt a jellemző.
Úgy, h mi kifizetjük értük a 80-100 millio eurót, mert ki tudjuk, a Milan, Juve meg nem, mert nem tudják/akarják.Kovbal88 írta:Amúgy, hogy van az, hogy ott van pl az Atletico vagy a Juventus, Milan csapatok akik tudnak olcsón minőséget igazolni. Míg mások pl élén a Barcával ezt nem tudják megtenni.
a juve a fél szezonban ezt játszotta.Messias2 írta:A sikeres csapatokra gondoltam első sorban. Most hirtelen nem is ugrik be olyan "élcsapat", mely ilyen felállásban tolná. Mourinho nyomatta ezt még régebben orrba-szájba, de már a MU-nál ő sem csak ezt nyomatta a szezon során. Megfáradt az a felállás. Most a 3 védős a divat.visca el barca írta: remélem ezt nem gondoltad komolyan. ha holnap lesz rá időm isten bizony összeírom neked az összes csapatot, akik legalább a szezon felében ezt játszották
Igen,egy Citynek rongyon 18 millióért ,miért csak minket lehet lehúzni? Gomes, Paco stb stb...Kovbal88 írta:Amúgy, hogy van az, hogy ott van pl az Atletico vagy a Juventus, Milan csapatok akik tudnak olcsón minőséget igazolni. Míg mások pl élén a Barcával ezt nem tudják megtenni.
Jó példa erre Bravo tavalyi eligazolása. 18 millióért a Citynek akik 200 mimimum 200 at költenek el egy idényben. Simán mehetett volna 30 ért. Vagy Alexis, nem hinném hogy jobb játékos lett és már olvastam 70 milliós árakat róla.
Gazdasági téren olyan lemaradásokban vagyunk, amit a pályán Messiék nem tudnak ellensúlyozni, mert nem érkezik minden évben a padra három szuper tehetséges saját nevelés.
Én is ott olvastam a Cule Zona oldalon.palesz77 írta:Az a Sportingos Semedo, ő egy másik játékos.MessiNeymarSuarez írta:Marca szerint Semedot a Villarreal igazolja le, 14 millio euroért.![]()
![]()
Igen, erre gondoltam.csababarca írta:...![]()
Ezt hol olvastad? Én most gyorsan átfutottam Twittert, de nem láttam ezt speciel, érdekelne mennyire hiteles a forrása. Mai piacon mondjuk reálisabb, mint a 30 millió..Kubla9 írta:Állítólag Dembele mindennel együtt 90 millióba fájna,természetesen ez sok nekünk
Az a Sportingos Semedo, ő egy másik játékos.MessiNeymarSuarez írta:Marca szerint Semedot a Villarreal igazolja le, 14 millio euroért.![]()
Igen, erre gondoltam.csababarca írta:...
Ezt hol olvastad? Én most gyorsan átfutottam Twittert, de nem láttam ezt speciel, érdekelne mennyire hiteles a forrása. Mai piacon mondjuk reálisabb, mint a 30 millió..Kubla9 írta:Állítólag Dembele mindennel együtt 90 millióba fájna,természetesen ez sok nekünk
Majd ha mi nem akkor elviszi valaki más.S.Agüero írta:Mondjuk 90-et nem ér meg, nem értem, minek a sok tapsolós smiley.