Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.06.06. 22:17:49

MessiNeymarSuarez írta:Marca szerint Semedot a Villarreal igazolja le, 14 millio euroért. #-o
Az a Sportingos Semedo, ő egy másik játékos. :D
csababarca írta:...
Igen, erre gondoltam. :)
Kubla9 írta:Állítólag Dembele mindennel együtt 90 millióba fájna,természetesen ez sok nekünk
Ezt hol olvastad? Én most gyorsan átfutottam Twittert, de nem láttam ezt speciel, érdekelne mennyire hiteles a forrása. Mai piacon mondjuk reálisabb, mint a 30 millió..
Kubla9
Capitá del Barça

2017.06.06. 22:15:39

S.Agüero írta:Mondjuk 90-et nem ér meg, nem értem, minek a sok tapsolós smiley. :)
Majd ha mi nem akkor elviszi valaki más.
Samper
Director del Fútbol

2017.06.06. 22:00:38

Az őrületbe kergettek ezzel a sok számmisztikával. Ki mondta, hogy egy nagy csapatnak kell legyen egy állandó kezdője és egy állandóan alkalmazott játékmódja? Kérdés, hogy hány jó játékos lesz a keretben, hány olyan, aki több poszton is képes kiemelkedőt nyujtani és hogy az edző minden ellenfélre külön taktikát dolgoz-e ki, vagy sablont játszat. Persze, nem árt, ha vannak játék-elképzelései az igazolások során, de végülis abból kell főznie, ami keretként összejön. Abba meg sok esetlegesség is belejátszik.
Kubla9
Capitá del Barça

2017.06.06. 21:58:47

S.Agüero írta:Mondjuk 90-et nem ér meg, nem értem, minek a sok tapsolós smiley. :)
Akkor majd megint a lepattanó jut nekünk. Okosan kellene tárgyalni szerintem,A 90 gondolom egy irányár lehet abból faragni csak akarni kell. Főleg úgy hogy ő is jönni akar.
MatyiG
Adminisztrátor

2017.06.06. 21:54:54

Mondjuk 90-et nem ér meg, nem értem, minek a sok tapsolós smiley. :)
Kubla9
Capitá del Barça

2017.06.06. 21:53:17

Állítólag Dembele mindennel együtt 90 millióba fájna,természetesen ez sok nekünk =D> =D> =D> így Deulofeut hoznák inkább vissza. =D> =D> =D> =D> =D> #-o #-o #-o #-o
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.06.06. 21:51:23

TripleH írta:
palesz77 írta:A hírek szerint Robert Dembélé megszállottja, ő is jönne, és rá is hajtunk a nyáron. Azt is olvastam, hogy Dembélé Messi videókat likeolt most Twitteren, de nem ellenőriztem. :D Mundo újságírója írta az elsőt ha jól tudom.

Plusz a Benfica igazolt már Semedo helyére, remélem ez azt jelenti, hogy hozzánk van közel, és mégse Bellerín jön. [-o<
Ha ez a 2 jönne, meg egy ütközésre alkalmas és egyben épkézláb játékos (n'zonzi, remelem most Bob szívet meg meglengettem :mrgreen: ) akkor hatalmas fejlődés lehetne jövőre.

Marca szerint Semedot a Villarreal igazolja le, 14 millio euroért. #-o

Remélem csak kacsa.
Messias2
Director del Fútbol

2017.06.06. 21:39:52

TripleH írta: Igy első blikkre akik nyomtak igy: Pool, spurs, Bayern, Dortmund is ha jól emlékszem használta, Juventus is, igy hirtelen ezek jutottak eszembe.
Juventust elfogadom, bár náluk Allegri sokszor meccs közben is belenyúlt, és a BL döntőre sem ebben küldte fel őket. Spurs nemzetközi porondon meg is bukott. Poolra és a Dortmundra meg egyáltalán nem a 4-2-3-1 volt a jellemző.
Carlo meg nem a klasszikus 4-2-3-1-t nyomatta.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.06.06. 21:29:08

Bob, két külön dolog, hogy kulcsfigurák tudnak lenni, ami igaz, vagy hogy egy szétbarmolt kpra ilyen féle embert hozzunk.
Oké hozzunk, nem bánom, de mellé kell egy Iniesta típusú játékos is... minimum egy.

Hidd el, Casemiro se szimplán maga miatt jó, hanem mert Modric-Kroos van előtte/mellette, és ez visszafelé is működik.
Nálunk jönne egy Bakayoko (most a hasamra csaptam), és akkor oldja meg a kreatív részét meg az előrejátékot Gomessel emg Rakiticcel? Ugyanmár. Nem menne, ahogy Casenak sem menne.

Jó, ha van egy ilyen játékos a csapatban, lásd anno Yaya, de kellenek az olyan zsenik mint Kroos meg Modric, vagy mint anno volt Iniesta és Xavi.

Nem helyezném át még jobban a hangsúlyt afelé, amit már Rakitic játszatásával is elkezdtünk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
TripleH
Entrenador del Barça

2017.06.06. 21:23:32

Messias2 írta:
visca el barca írta: remélem ezt nem gondoltad komolyan. ha holnap lesz rá időm isten bizony összeírom neked az összes csapatot, akik legalább a szezon felében ezt játszották
A sikeres csapatokra gondoltam első sorban. Most hirtelen nem is ugrik be olyan "élcsapat", mely ilyen felállásban tolná. Mourinho nyomatta ezt még régebben orrba-szájba, de már a MU-nál ő sem csak ezt nyomatta a szezon során. Megfáradt az a felállás. Most a 3 védős a divat.
Igy első blikkre akik nyomtak igy: Pool, spurs, Bayern, Dortmund is ha jól emlékszem használta, Juventus is, igy hirtelen ezek jutottak eszembe.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.06.06. 21:18:04

"Ernesto Valverde is ready to give Marlon Santos a chance to establish himself in the first team as a replacement for Jeremy Mathieu. [ibt]"

Na erre a hírre tolnám ezerrel ezt a szíves szemű emojit:
https://2.bp.blogspot.com/-gFI0d6E6VXg/ ... -emoji.png

:mrgreen:

Remélem így lesz, nagy tehetség, arról nem is beszélve hogy Matyi is rengeteg pénzt keres.

Az épp felmerülő témával kapcsolatban:
Szerintem hozni kéne univerzális embereket, láthattuk a Real Madrid mire ment idén olyanokkal, mint Isco és társai. Konkrétan ezeket a formákat berakhatják bal hátvédtől kezdve bal kp-ig, bal szélsőig, ott is klasszis teljesítményt képesek nyújtani.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.06.06. 21:14:34

Én viszont nem értek egyet palesz77 gondolatával, mert a nőhetne a repertoár is, plusz elég csak a mostani BL-t vagy hozhatnám az EB-t is példának, kemény b2b középpályások kulcsfigurák voltak csapataikban. Azt mondjuk Kanté a spanyolok ellen kevésbé villogott, nem érzem fairnek egy meccs kiragadást a PL legjobb játékosával és a franciák szereplésével szemben.
Ezek nem ügyetlen játékosok, odatudják tenni előre is a labdát. Az megvan, hogy Casemiro a Bayern ellen vagy az Atletico ellen a gólokban mind nagyon kviette a részét, szélre kitett labdával, góllal, oldalról gólpasszal.
És azt se felejtsük mennyire kulcskérdés a labdát fent megszerezni és ezek a játékosok eben is nagyon erősek. Plusz fejpárbajok, amivel meccset lehet hozni. Nzonzi az egész spanyol liga legjobban fejelő embere, olyan érték mint ha bármilyen más dolgot kiemelnénk, ilyennel meccset, kupát lehet nyerni. Nem sérülne itt semmi, csak mellé lenne olyan plusz dolog, amivel az ellenfelek rendelkeznek mi kevésbé. Azt mondjátok a Real nem korszakos csapat, szerintem sem, mert nálam ahhoz bajnokságok kellenek, hármat behúzni pl zsinórban, de a játék, amit idén bemutattak az bizony nagyon is újító és lehet mondani korszakos. Nem látványos, de nem is erről szól a foci, ellenben olyan fizikai erőről tettek tanúbizonyságot, hogy bedaráltak szó szerint mindenkit.
És egy xy ember személyében csak valamiféle erre reagálás is lehetne. A szavazással nagyon egyet értek, mert nem a támadással volt a gond, hanem a védekezéssel, a puhánysággal. Nem pofázásba kell nagy fiúnak lenni.
És a védekezésből jön a támadás is, ezért nagyon örülök Valverdének is, mert az ő Bilbaója kemény volt, szervezett volt. Én még azon is elméláztam, hogy pl Laporte Martinez tök mindegy ki hátra és Umtiti Pique-XY elé. Gyertek, megeszünk titeket reggelire. :D
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2017.06.06. 20:34:04

visca el barca írta: remélem ezt nem gondoltad komolyan. ha holnap lesz rá időm isten bizony összeírom neked az összes csapatot, akik legalább a szezon felében ezt játszották
A sikeres csapatokra gondoltam első sorban. Most hirtelen nem is ugrik be olyan "élcsapat", mely ilyen felállásban tolná. Mourinho nyomatta ezt még régebben orrba-szájba, de már a MU-nál ő sem csak ezt nyomatta a szezon során. Megfáradt az a felállás. Most a 3 védős a divat.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.06.06. 20:24:46

Messias2 írta:Egyénként nem tudom, hogyan működne a 4-2-3-1. Azért az utóbbi években teljesen kikopott a nemzetközi foci színteréről.
remélem ezt nem gondoltad komolyan. ha holnap lesz rá időm isten bizony összeírom neked az összes csapatot, akik legalább a szezon felében ezt játszották
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2017.06.06. 20:18:53

Bayern 4-2-3-1-et játszott, nem?
Messias2
Director del Fútbol

2017.06.06. 20:17:52

S.Agüero írta:
Ez azért biztató. Viszont ha jön, akkor szinte biztos, hogy 4-2-3-1 lesz.
Valverde azt nyilatkozta, 4-3-3 lesz, nem? Mert ha tényleg így lesz, akkor teljesen felesleges Dembelé, bár én nagyon bírom a játékát.
Egyénként nem tudom, hogyan működne a 4-2-3-1. Azért az utóbbi években teljesen kikopott a nemzetközi foci színteréről.
Kubla9
Capitá del Barça

2017.06.06. 18:36:35

S.Agüero írta:MD | Samuel Umtiti: "Nagyon jóban vagyunk egymással."
"Most az a legfontosabb, hogy a két klub sikeresen megegyezésre jusson egymással."
"Ousmane birtokában van sok olyan tulajdonságnak, amivel rengeteget segíthetne a csapatnak. Tárt karokkal várom."
"Az átigazolásáról viszont csak akkor fogok majd vele beszélni, ha hivatalossá válik."
"Tudom, hogy tavaly a Barcelona már érdeklődött iránta. A szállás felől nem kell aggódnia, nyugodtan elalhat nálam, szívesen befogadom."

Lehet hogy ő már többet tud?
Mondjuk csakugyan nem ügyetlen a srác,20 éves óriási potenciál lehet benne.
MatyiG
Adminisztrátor

2017.06.06. 16:56:55

MD | Samuel Umtiti: "Nagyon jóban vagyunk egymással."
"Most az a legfontosabb, hogy a két klub sikeresen megegyezésre jusson egymással."
"Ousmane birtokában van sok olyan tulajdonságnak, amivel rengeteget segíthetne a csapatnak. Tárt karokkal várom."
"Az átigazolásáról viszont csak akkor fogok majd vele beszélni, ha hivatalossá válik."
"Tudom, hogy tavaly a Barcelona már érdeklődött iránta. A szállás felől nem kell aggódnia, nyugodtan elalhat nálam, szívesen befogadom."

visca el barca
Presidente del Barça

2017.06.06. 16:10:24

Varatrix írta:Valverde mindne második mondtata a sajtótájékoztatón, hogy nagyon jó kerete van.
nyilván a bilbaóhoz méri. ha meg véletlenül azt gondolná, hogy nem elég erős a keret, nyilván nem fogja úgy nyitni az első sajtótájékoztatóját, hogy:
"Nagy öröm számomra, hogy itt lehetek, de ez a keret, te jó ég, ne haragudjanak, több mint gyenge" :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.06.06. 16:06:40

csababarca írta:amúgy ez sem olyan biztos, HA Neymar meg Dembelé visszazárna fegyelmezetten, beleférhet.
Szerintem ez áll közelebb az igazsághoz inkább. Ha nem zárnak vissza, akkor mindenképp kapjuk a gólokat, lehet 2 csúcsnéger is a pálya közepén. Manapság már nincs szerintem olyan top csapat, ahol csak a vkp-k oldják meg a védekezést, de láthattuk, hogy Neymar megteszi amit megkövetel a haza, innentől nem hiszem, hogy Dembélének degradálna pont a dolog. Mondjuk az tény, hogy a francia és Bellerín egy oldalon jó eséllyel elég sebezhető lenne, Piqué mehetne kisegíteni párszor szerintem.. :D
Varatrix
Director del Fútbol

2017.06.06. 16:00:38

csababarca írta:de ez még inkább szerintem az újságírók vágyálmai, Bellerin+vmi középszer kp lesz a végén úgyis.

papíron kihozza a vezetőségünk ezt a 3at 100ból is, az, hogy valójában mennyik voltak, majd kiszámolják a böriben ülve pár év múlva. :mrgreen:
Bellerín és Dembelé elég konrétnak tűnik, mármint konrét célnak. Verrati ez egyetlen ami légből kapottnak tűnik. Az első kettő nekem még reálisnak is. Szerintem a Bellerín lesz azu első bejelentett igazolás, akár pár hát múlva, nem igazán látom akadját az átigazolásnak. A Senal számára nem pótolhatatlan, a vezetőségünk akarja, az összeg sem teljesen pofátlan.

Dembelé szerintem amúgy 60-ért teljesen reális lenne, és nemhiszem hogy itt is komolyabb akadáj elé néznénk.

Verrati és a középpálya pedig biztosan a nyár sagája lesz. Én még azt is megmegerm kockáztatni, hogy "középszer se jön". Valverde mindne második mondtata a sajtótájékoztatón, hogy nagyon jó kerete van.

Verratira ha komoly az érdeklődés az csak azon fog múlni, hogy nyelnek e egy nagyot és belenyúlnak jó mélyen a zsebükbe, és vállalják hogy x millával túl lépik a "tervezett költségvetést". Szerintem jelenleg egy olyan csapatnak mint a PSG akiknek van mit a tejbe papizni, 100 milla is reális kérés lenne.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.06.06. 15:48:03

visca el barca írta:én továbbra sem értem, hogy ha megvesszük verrattit meg dembelet is (0.72% az esély), ők milyen szisztémában fognak itt együtt elférni. mert ha berobbantunk egy 4-2-3-1-et verrattival meg buszkeccel, meccsenként kapunk 8-at. jobb csapattól 12-t...
de rúgunk is sokat.... :D
amúgy ez sem olyan biztos, HA Neymar meg Dembelé visszazárna fegyelmezetten, beleférhet.

de ez még inkább szerintem az újságírók vágyálmai, Bellerin+vmi középszer kp lesz a végén úgyis.

papíron kihozza a vezetőségünk ezt a 3at 100ból is, az, hogy valójában mennyik voltak, majd kiszámolják a böriben ülve pár év múlva. :mrgreen:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.06.06. 15:41:01

dembelé mai árfolyamon (=egy év alatt rúgott két egyeneset a labdába) 80
Nagyon gyorsan bír futni, ami azt jelenti, hogy nagy köbcentis motorja van és azok az autók drágábbak is, mint a kis motorosok. Az is lehet, hogy disel meghajtású. :)
visca el barca
Presidente del Barça

2017.06.06. 15:38:25

én továbbra sem értem, hogy ha megvesszük verrattit meg dembelet is (0.72% az esély), ők milyen szisztémában fognak itt együtt elférni. mert ha berobbantunk egy 4-2-3-1-et verrattival meg buszkeccel, meccsenként kapunk 8-at. jobb csapattól 12-t...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2017.06.06. 15:37:19

Bellerín 30+Arda, Dembélé 60, Verratti 90, így kijönne. :mrgreen:

Legalább nem félmegoldásokban gondolkozunk, ha ez igaz. :)
Válasz küldése