2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az a Sportingos Semedo, ő egy másik játékos.MessiNeymarSuarez írta:Marca szerint Semedot a Villarreal igazolja le, 14 millio euroért.![]()
Igen, erre gondoltam.csababarca írta:...
Ezt hol olvastad? Én most gyorsan átfutottam Twittert, de nem láttam ezt speciel, érdekelne mennyire hiteles a forrása. Mai piacon mondjuk reálisabb, mint a 30 millió..Kubla9 írta:Állítólag Dembele mindennel együtt 90 millióba fájna,természetesen ez sok nekünk
Majd ha mi nem akkor elviszi valaki más.S.Agüero írta:Mondjuk 90-et nem ér meg, nem értem, minek a sok tapsolós smiley.
Akkor majd megint a lepattanó jut nekünk. Okosan kellene tárgyalni szerintem,A 90 gondolom egy irányár lehet abból faragni csak akarni kell. Főleg úgy hogy ő is jönni akar.S.Agüero írta:Mondjuk 90-et nem ér meg, nem értem, minek a sok tapsolós smiley.
TripleH írta:Ha ez a 2 jönne, meg egy ütközésre alkalmas és egyben épkézláb játékos (n'zonzi, remelem most Bob szívet meg meglengettempalesz77 írta:A hírek szerint Robert Dembélé megszállottja, ő is jönne, és rá is hajtunk a nyáron. Azt is olvastam, hogy Dembélé Messi videókat likeolt most Twitteren, de nem ellenőriztem.Mundo újságírója írta az elsőt ha jól tudom.
Plusz a Benfica igazolt már Semedo helyére, remélem ez azt jelenti, hogy hozzánk van közel, és mégse Bellerín jön.) akkor hatalmas fejlődés lehetne jövőre.
Juventust elfogadom, bár náluk Allegri sokszor meccs közben is belenyúlt, és a BL döntőre sem ebben küldte fel őket. Spurs nemzetközi porondon meg is bukott. Poolra és a Dortmundra meg egyáltalán nem a 4-2-3-1 volt a jellemző.TripleH írta: Igy első blikkre akik nyomtak igy: Pool, spurs, Bayern, Dortmund is ha jól emlékszem használta, Juventus is, igy hirtelen ezek jutottak eszembe.
Igy első blikkre akik nyomtak igy: Pool, spurs, Bayern, Dortmund is ha jól emlékszem használta, Juventus is, igy hirtelen ezek jutottak eszembe.Messias2 írta:A sikeres csapatokra gondoltam első sorban. Most hirtelen nem is ugrik be olyan "élcsapat", mely ilyen felállásban tolná. Mourinho nyomatta ezt még régebben orrba-szájba, de már a MU-nál ő sem csak ezt nyomatta a szezon során. Megfáradt az a felállás. Most a 3 védős a divat.visca el barca írta: remélem ezt nem gondoltad komolyan. ha holnap lesz rá időm isten bizony összeírom neked az összes csapatot, akik legalább a szezon felében ezt játszották
A sikeres csapatokra gondoltam első sorban. Most hirtelen nem is ugrik be olyan "élcsapat", mely ilyen felállásban tolná. Mourinho nyomatta ezt még régebben orrba-szájba, de már a MU-nál ő sem csak ezt nyomatta a szezon során. Megfáradt az a felállás. Most a 3 védős a divat.visca el barca írta: remélem ezt nem gondoltad komolyan. ha holnap lesz rá időm isten bizony összeírom neked az összes csapatot, akik legalább a szezon felében ezt játszották
remélem ezt nem gondoltad komolyan. ha holnap lesz rá időm isten bizony összeírom neked az összes csapatot, akik legalább a szezon felében ezt játszottákMessias2 írta:Egyénként nem tudom, hogyan működne a 4-2-3-1. Azért az utóbbi években teljesen kikopott a nemzetközi foci színteréről.
Valverde azt nyilatkozta, 4-3-3 lesz, nem? Mert ha tényleg így lesz, akkor teljesen felesleges Dembelé, bár én nagyon bírom a játékát.S.Agüero írta:
Ez azért biztató. Viszont ha jön, akkor szinte biztos, hogy 4-2-3-1 lesz.
Lehet hogy ő már többet tud?S.Agüero írta:MD | Samuel Umtiti: "Nagyon jóban vagyunk egymással."
"Most az a legfontosabb, hogy a két klub sikeresen megegyezésre jusson egymással."
"Ousmane birtokában van sok olyan tulajdonságnak, amivel rengeteget segíthetne a csapatnak. Tárt karokkal várom."
"Az átigazolásáról viszont csak akkor fogok majd vele beszélni, ha hivatalossá válik."
"Tudom, hogy tavaly a Barcelona már érdeklődött iránta. A szállás felől nem kell aggódnia, nyugodtan elalhat nálam, szívesen befogadom."
Ez azért biztató. Viszont ha jön, akkor szinte biztos, hogy 4-2-3-1 lesz.
nyilván a bilbaóhoz méri. ha meg véletlenül azt gondolná, hogy nem elég erős a keret, nyilván nem fogja úgy nyitni az első sajtótájékoztatóját, hogy:Varatrix írta:Valverde mindne második mondtata a sajtótájékoztatón, hogy nagyon jó kerete van.
Szerintem ez áll közelebb az igazsághoz inkább. Ha nem zárnak vissza, akkor mindenképp kapjuk a gólokat, lehet 2 csúcsnéger is a pálya közepén. Manapság már nincs szerintem olyan top csapat, ahol csak a vkp-k oldják meg a védekezést, de láthattuk, hogy Neymar megteszi amit megkövetel a haza, innentől nem hiszem, hogy Dembélének degradálna pont a dolog. Mondjuk az tény, hogy a francia és Bellerín egy oldalon jó eséllyel elég sebezhető lenne, Piqué mehetne kisegíteni párszor szerintem..csababarca írta:amúgy ez sem olyan biztos, HA Neymar meg Dembelé visszazárna fegyelmezetten, beleférhet.
Bellerín és Dembelé elég konrétnak tűnik, mármint konrét célnak. Verrati ez egyetlen ami légből kapottnak tűnik. Az első kettő nekem még reálisnak is. Szerintem a Bellerín lesz azu első bejelentett igazolás, akár pár hát múlva, nem igazán látom akadját az átigazolásnak. A Senal számára nem pótolhatatlan, a vezetőségünk akarja, az összeg sem teljesen pofátlan.csababarca írta:de ez még inkább szerintem az újságírók vágyálmai, Bellerin+vmi középszer kp lesz a végén úgyis.
papíron kihozza a vezetőségünk ezt a 3at 100ból is, az, hogy valójában mennyik voltak, majd kiszámolják a böriben ülve pár év múlva.
de rúgunk is sokat....visca el barca írta:én továbbra sem értem, hogy ha megvesszük verrattit meg dembelet is (0.72% az esély), ők milyen szisztémában fognak itt együtt elférni. mert ha berobbantunk egy 4-2-3-1-et verrattival meg buszkeccel, meccsenként kapunk 8-at. jobb csapattól 12-t...
Nagyon gyorsan bír futni, ami azt jelenti, hogy nagy köbcentis motorja van és azok az autók drágábbak is, mint a kis motorosok. Az is lehet, hogy disel meghajtású.dembelé mai árfolyamon (=egy év alatt rúgott két egyeneset a labdába) 80