Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Feast4
Director del Fútbol

2017.06.08. 13:34:04

Samper írta:Ti jónak tartjátok Robert munkamódszerét, hogy ugyanarra a szerepkörre több nevet is fölereszt, tárgyalgat fűvel-fával, de hivatalos ajánlatot nem tesz? Nem lenne jobb, ha szigorúan tiltaná a kísérleti léggömbök föleresztését, egy-egy ügyben nyílt sisakkal lépne fel és ha nem jön létre a bolt, akkor ejtené és menne a következőre?
A játékosok hiúságára épít.Mi vagyunk az FCB mi tudjuk, hogy milyen típusú játékos kell nekünk és te ilyen vagy.De nem hozzád ragaszkodunk hanem a típusodhoz.Ha akarsz itt játszani te is nyiss felénk.Na már most hogy ez mennyire jó vagy nem jó ez a gyakorlatban kiderül.
Kép
Samper
Director del Fútbol

2017.06.08. 13:20:07

Ti jónak tartjátok Robert munkamódszerét, hogy ugyanarra a szerepkörre több nevet is fölereszt, tárgyalgat fűvel-fával, de hivatalos ajánlatot nem tesz? Nem lenne jobb, ha szigorúan tiltaná a kísérleti léggömbök föleresztését, egy-egy ügyben nyílt sisakkal lépne fel és ha nem jön létre a bolt, akkor ejtené és menne a következőre?
MesQueUnClub
Capitá del Barça

2017.06.08. 08:52:48

palesz77 írta: Barça will make a 25€ m bid for Bellerin. The club know that if they offer 40, Arsenal will demand 60€ m. [Sport]
Pedig hibátlan logika lenne :lol: :lol:
Varatrix
Director del Fútbol

2017.06.08. 08:37:44

palesz77 írta: Leicester City player Riyad Mahrez (26) is on Barça's agenda to strengthen the team for next season [RAC1]

Ezt nem egészen értem, cserének talán, de nem volt most nagy szezonja tudtommal. Azt is olvastam, hogy ő akkor jöhet, ha Rafinha megy, itt se látom a közös nevezőt, max akkor, ha Rafinhára jobbszélsőként számít Valverde. Pedig a Rac1 hiteles forrás, szóval valami biztos van.
Már énis írni akartam, azért ez engem nagyon megdöbbentett. elsőre nekem nagy baromságnak tűnt, de nem lenne túl drága, viszont kizárólag kiegészítő embernek tudom elképzelni. Kvázi Arda játékperceivel vagy több ha jobb... Ha neki megfelel én nem bánnám.

Nekem Dembelé elég tutinak tűnik... Akkor viszont Dulifuli vagy Mahrez, több tuti nem kell.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.06.08. 08:20:20

Mundo fullba nyomja az uborkaszezont.. :lol: Egy este alatt írták meg, hogy Dembélével megvan a megegyezés, és napokon belül bejelentik - már az utódja is megvan Dortmundban -, és azt is hogy 90 milliót kérnek érte, és ezt sokalljuk. :D

PSG midfielder Verratti (24) is willing for a move to Barca & has opened the door to start transfer negotiations between the clubs. [SPORT]

Örülnék neki, ha igaz lenne.

Leicester City player Riyad Mahrez (26) is on Barça's agenda to strengthen the team for next season [RAC1]

Ezt nem egészen értem, cserének talán, de nem volt most nagy szezonja tudtommal. Azt is olvastam, hogy ő akkor jöhet, ha Rafinha megy, itt se látom a közös nevezőt, max akkor, ha Rafinhára jobbszélsőként számít Valverde. Pedig a Rac1 hiteles forrás, szóval valami biztos van.

Barça will make a 25€ m bid for Bellerin. The club know that if they offer 40, Arsenal will demand 60€ m. [Sport]

Ezt meg csak poénból, besírtam.. :lol: Verrattiért ajánljunk 5 cseremezt, és a végén még elhozzuk 10 millió alatt. :D

Ez meg csak pluszba, remélem kamu.. :roll:
Bartomeu considered selling midfielder Andres Iniesta (33) this summer but new coach Ernesto Valverde blocked the move from happening. [SER]
Feast4
Director del Fútbol

2017.06.07. 15:35:52

Az a baj, hogy ha most mi tényleg rámegyünk Dembelére akkor jön a felállásváltás abból meg bármi lehet...

De akár jól is elsülhet.
Kép
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.06.07. 13:36:46

Kubla9 írta:Állítólag egy 70 milliós ajánlatot tettünk Dembeleért amit két részletben fizetnének ki.Forrás: Daniel O'Campos
Azért ez már egy kicsikét jobban hangzik mint a 90 millió.
Nálunk az MSN-t játszatni kell, na most ők eleve 3 helyet elfoglalnak, aztán ott a négy védő.
És középpályán így kicsit sokan leszünk...

Bár okosan is el lehetne osztani a játékperceket, csak akkor olyan játékosok kellenek akik ezt megértik. pl mint Ronaldo :)
Kubla9
Capitá del Barça

2017.06.07. 11:33:44

Állítólag egy 70 milliós ajánlatot tettünk Dembeleért amit két részletben fizetnének ki.Forrás: Daniel O'Campos
Azért ez már egy kicsikét jobban hangzik mint a 90 millió.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2017.06.07. 11:26:44

Szezon közben olvastam valami olyasmit, hogy Yerri Minát megvettük vagy előszerźődést kötöttünk vele. Most az a friss hír hogy figyeljük a mai meccsen. Akkor vele mi van pontosan?

Meg is találtam a forrást...
http://barcanoticias.blog.hu/2017/02/16 ... z_sajtohir" target="_blank
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.06.07. 10:46:28

Közben utána néztem. 34 meccsen játszott, lőtt 7 gólt és adott 9 gólpasszt. Hiszek neked, én nem láttam annyira sokszor játszani, szóval nem tudok részletes véleményt mondani. De végre lenne nekünk is egy olyan lehetőségünk, hogy jó ár/értékben tudnánk hozni valakit. A Rakitic/Kroos eset volt az utolsó ilyen talán. Nagy csapatból ritkán lehet ilyen jó árban igazolni, és nem rólunk van szól. A Sport 25 milliót említ, míg pl Bellerin 40 körül lesz.
nzxtpo
Capitá del Barça

2017.06.07. 10:40:26

BarcafanTomee írta:Ennyiért Costa ingyen van. Egyértelműen jó üzlet lenne. Pepnél alap ember volt, akkor többször is láttam játszani és tetszett, bal és jobb oldalon is bevethető, gyors, jól cselez, amolyan Robbenes húz befelé és lő ha kell, és ami fontos még, hogy visszazár. Aztán Ancelotti érkezésével valami történhetett, mert full kikerült az alapcsapatból. Nem is láttam játszani, amikor BM meccset néztem. De ha Pep játékába belefért akkor nálunk is jó lehetne. Csak ugye 4-3-3ban neki, se sok helye lenne.

Eddig az ő neve hozott leginkább lázba a jelöltek közül. :D Dembelé biztos nagy tehetség, de egyszer sem láttam játszani, szóval nem is tudom megitélni.

Bellerint meg szerintem tuti hozzuk, aki spanyol és saját nevelés azt nálunk vissza kell hozni bármi áron, ha van rá esély. Legalábbis prioritást élvez. Őt is nehezem tudom megitélni, pedig sokat láttam játszani. Felemás a játéka, nagyon.
Nem vagyok bajor szakértő, de pár gondolat Costarol. Tavalyi szezon kezdetén elképesztően erősen kezdett, hasznos volt, gólokat, gólpasszokat hozott, és emellett még látványosan is játszott, így ha más nem 1-1 csele hetente bejárta a sajtót.
Tavaly tavaszra már Pep alatt is jelentős visszaesés következett be, és csak fellángolásai voltak, ha jól emlékszem.
Persze ennyi pénzért jó megoldás lehet, és nálunk kivirágozhat, de kérdéseket vet fel az, hogy nem tudta egyértelműen kiszorítani a korosodó Ribery-Robben duót, vagy a fiatal Comant. Tavaly sokat volt sérült a Robery, így több játéklehetősége volt egyértelműen, mind neki, mind Comannak.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.06.07. 10:26:30

Ennyiért Costa ingyen van. Egyértelműen jó üzlet lenne. Pepnél alap ember volt, akkor többször is láttam játszani és tetszett, bal és jobb oldalon is bevethető, gyors, jól cselez, amolyan Robbenes húz befelé és lő ha kell, és ami fontos még, hogy visszazár. Aztán Ancelotti érkezésével valami történhetett, mert full kikerült az alapcsapatból. Nem is láttam játszani, amikor BM meccset néztem. De ha Pep játékába belefért akkor nálunk is jó lehetne. Csak ugye 4-3-3ban neki, se sok helye lenne.

Eddig az ő neve hozott leginkább lázba a jelöltek közül. :D Dembelé biztos nagy tehetség, de egyszer sem láttam játszani, szóval nem is tudom megitélni.

Bellerint meg szerintem tuti hozzuk, aki spanyol és saját nevelés azt nálunk vissza kell hozni bármi áron, ha van rá esély. Legalábbis prioritást élvez. Őt is nehezem tudom megitélni, pedig sokat láttam játszani. Felemás a játéka, nagyon.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.06.07. 09:38:49

én is hozok egy kis reggeli csokrot, mundo, sport:

- dembele továbbra is téma. tavaly is akartuk, de inkább bvb-ba akart menni, mert tudta, hogy az itteni 4-3-3-ban egy percet sem játszana az msn mögött. idén állítólag kiemeltem is figyeltük, viszont egyetlen jó szezon alatt brutálisan felment az ára. ugye a rennes 15 millióért adta el egy éve. viszont ha most ő is jönni akar, akkor egyértelmű h hozni fogják.

- eriksen is fent van a kívánságlistán, de közel sem bír akkora prioritással mint verrati vagy seri, tehát csak 3. számú opció

- ahogy palesz is írta, megegyeztünk bellerinel, már csak az arsenallal kell és a spanyol állítólag legkésőbb jövő hétig beszélni akar wengerrel, hogy "engedje el". amúgy továbbra is ardát akarjuk bevonni a bizniszbe.

- ami viszont újdonság, állítólag a bayern, ancelotti rábólintásával "kitette a piacra" douglas costát egy 30 milliós árcédulával és felfigyeltünk rá. én év közben néha szoktam olvasgatni a pannonbajort és bár túl sok müntyen meccset nem nézek, az itthoni szurkolók vmiért nagyon fújnak a gyerekre és kitennék a keretből is. amennyi keveset láttam belőle, 30 milliót bőven megér, igazából 1 percet nem gondolkodnék az ide hozatalán. ha bukjuk is, az ára miatt túl sok kockázat nincs benne (ma már ez nem pénz...) és mindkét oldalon tud játszani

- dölöfuval nagyon nem tudják mi legyen, egyelőre jegelik a témát.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.06.07. 08:25:51

Reggeli szösszenetek:
RAC1-es Romero szerint megegyeztünk Bellerínnel, már csak az Arsenallal kell. Jippí!

Robert ma kint lesz a Spanyol-Kolumbia meccsen, Davinsont és Yerri Minát is nézi majd.

Rafinha és Arda jó eséllyel el fognak menni a Mundo szerint, Vidal és Denis viszont biztos maradnak.

Samper a csapattal kezdi meg az előszezont, aztán ha sikerül meggyőznie az edzőt, maradni is fog. Én őszintén kétlem, jön még valaki nagy igazolás is, annyian leszünk oda mint a barom. Max akkor marad szerintem, ha nem tudunk hozni senkit, és ráfogjuk, hogy miatta nem kellett.. :D

Seriért pedig eddig a Roma tett csak hivatalos ajánlatot a Nice elnöke szerint, de tudja, hogy az ügynöke több klubbal is kapcsolatban van - PSG és Barca a Sport szerint.
Ronaldinho0408 írta:https://m.facebook.com/hungarobarca/pho ... =bookmarks

sziasztok! ti mit gondoltok verrattirol? ... "stilust" nem tudna adni a kozeppalyanak, nem tudna egy Iniesta helyebe lepni, de kellokeppen univerzalis jatekosnak tartom, busquetsel szerintem a vedekezo feladatokat meg tudnak oldani, de egy igazan kreativ kozeppalyast en meg mindenkepp vennek
Ezt nézd meg, aztán gondold át újra. :mrgreen: Szerintem se lenne amúgy Ini helyén jó, de hogy fazont tudna szabni a középpályának, abba szinte biztos vagyok. Csak azért nem teljesen, mert ki tudja hol játszana pontosan, de ha azon a poszton mint a PSG-ben meg az olaszoknál, nem lenne gond szerintem.
Ronaldinho0408
Jugador del Barça

2017.06.07. 01:03:12

https://m.facebook.com/hungarobarca/pho ... =bookmarks" target="_blank

sziasztok! ti mit gondoltok verrattirol? nem mondhatnam, hogy nagyon sok psg meccset lattam, de amikor neztem, szamomra meggyozo volt a jateka. kellokeppen technikas jatekos, szerintem nem lenne problema a beikkeszkedesevel hosszútávon. Agilis, fejben es fizikailag is gyors játékos, aki tud hajtani, lehet ra boven vedekezo feladatokat bizni, de ugy gondolom elore jatekban is hozna azt ami nekünk kell. busquets lassusagat szerintem remekul kompenzalna.
"stilust" nem tudna adni a kozeppalyanak, nem tudna egy Iniesta helyebe lepni, de kellokeppen univerzalis jatekosnak tartom, busquetsel szerintem a vedekezo feladatokat meg tudnak oldani, de egy igazan kreativ kozeppalyast en meg mindenkepp vennek (persze verratti sem biztos meg) cutinho talan kepes lenne atvenni Iniesta szerepet, vagy Thiago (istenem mekkora hiba volt ot elengedni)

rakitic igy kiszorulna a kezdobol, de a szemelyeben minosegi csere emberunk lenne, aki tudna javitani a játékunkon, nem ugy, mint azok akiket iden Lucho be tudott dobni, ha egett a haz.

ha erkezne két ilyen kaliberu jatekos a kozeppalyara es mas igazolásunk nem is lenne, szerintem azzal a legnagyobb gond meg lenne oldva. vedelem kicsit rovid, de alapvetoen minőségi jatekosok alkotjak, elol szinten megvagyunk. egy egy megbízható kiegeszitoember persze elférne elol is, hatul is meg
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.06.06. 23:10:43

Bob_Marley írta:Ez jogos, hogy Busquets mellé kell ember, de pont az ő hiányosságait is lehetne ezzel kompenzálni. Nem azt mondom, hogy akkor pakk ki mindenki, de szerintem nem hátrány a többieket kicsit másolni. Na majd kiderül én egyáltalán nem vetném el a csúcsfutó embert (igen a sebességet adom).
így én is adom, és nem vetem el sőt.
csak ugye Busi fő hiányosságainak egyike, hogy baromi lassú.

úgyhogy olyan kéne ebből a fajtából, ha ilyet akarunk, akinek van sebessége.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.06.06. 23:08:27

Ez jogos, hogy Busquets mellé kell ember, de pont az ő hiányosságait is lehetne ezzel kompenzálni. Nem azt mondom, hogy akkor pakk ki mindenki, de szerintem nem hátrány a többieket kicsit másolni. Na majd kiderül én egyáltalán nem vetném el a csúcsfutó embert (igen a sebességet adom).
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.06.06. 22:57:36

Bob_Marley írta:Szerintem ez forradalmasítás, amit ők véghez visznek mostanában, 3 btb ember középre. Azt hogy élből elutasítjuk az szerintem nem helyes, főleg mint írtam erre fele mennek csapatok.
na de Caset te pl btb-nek tartod? vagy Bakayokot?
vagy pl Busquetset?
nekünk egy sincs igazából, 3at meg nem fogunk hipphopp venni.

3 btb okés, de egy sincs nekünk. Busquetsre se Rakiticra nem lehet ezt a szerepkört ráerőltetni.

Hidd el, a realnal lenne 3 Case emberke, akkor most nem lennének bl győztesek, hiába juttatja előre Casemiro is a labdát.

Abból kell kiindulni, hogy van egy Busquets a kp-n. Akit nem fognak onnan kitessékelni, elég valószínátlennek tartom. A stílusát figyelembe véve kell kp-t venni, vagy rendszert csinálni.
Jöhet tőlem ütő középre, de minimum elvárás, hogy gyors legyen. Mert két lomha ember a kp-n ma egyszeráen nem fér bele.
és tudom, jön hogy mással lehet a lassúságot kompenzálni, de igazából nem lehet. ma már nem.
és iutt nem sprinterekre gondolok, hanem lendületre, 10-15 méteren legyen sebesség.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.06.06. 22:47:30

@Csababarca
Úgy gondolom a támadó harmadban így is megvagyunk és Messi-Neymar kitudja ezeket használni. El kell juttatni oda a labdát, nem középpályáról jönnek már ezek a dolgok szerintem, hanem a legjobb emberek szélsők vagy befejező csatárok. Irányító szinte teljesen kihalt, középpályások nagy részének az elsődleges feladata a védekezés, labdaszerzés. Nem attól nyer valaki, ha elkezdi telepakolni a csapatot olyan emberekkel, akik itteni szóval kreatívak. Itt is szóba került, hogy kezdünk-e átesni orrnehézzé vagy sem. Szerintem az első hármas miatt igen, s erre a megoldás nálam az hogy a középpályát megerősíteni kell. Monaco szerintem jó példa nem sok igazán kiemelkedő emberük volt és mégis eredményesek voltak. Real is Bale sérülése okán a kp-t erősítette meg, de a walesi is mikor kellett beállt jobbhátvédbe a Bayern ellen és feladták, hogy hárman álljanak elől.
Én abszolút hiszem, hogy ez működhet, mert látom a példákat rá és leginkább ez francia vonulat s lám a szóba forgó emberek is franciák amúgy. :D Szerintem ez forradalmasítás, amit ők véghez visznek mostanában, 3 btb ember középre. Azt hogy élből elutasítjuk az szerintem nem helyes, főleg mint írtam erre fele mennek csapatok.
Kép
Kép
Kép
mvik
Jugador d'estrella

2017.06.06. 22:42:31

Messias2 írta: Poolra és a Dortmundra meg egyáltalán nem a 4-2-3-1 volt a jellemző.
üdv. hát, de a Pool pont h az egész szezonban 4-2-3-1-et játszott, elég sok meccsüket láttam és minden meccsen ez volt a felállás. szerintem nem is lenne nálunk se rossz ez a felállás, ha lenne hozzá olyan nagy teherbírású futóbolond jobbszélsőnk mint a Poolba Mané, őt pl. el tudnám itt képzelni.
mvik
recrea
Llegenda del Barça

2017.06.06. 22:37:35

Kovbal88 írta:Amúgy, hogy van az, hogy ott van pl az Atletico vagy a Juventus, Milan csapatok akik tudnak olcsón minőséget igazolni. Míg mások pl élén a Barcával ezt nem tudják megtenni.
Úgy, h mi kifizetjük értük a 80-100 millio eurót, mert ki tudjuk, a Milan, Juve meg nem, mert nem tudják/akarják.

Továbbá mi kész játékosokat veszünk, ők meg nem, nincs akkora elvárás, megtehetik, h kísérleteznek. Sztem legalább annyi játékos "megy a kukába" náluk, mint amennyi általad említett minőség jön ki.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.06.06. 22:31:23

Messias2 írta:
visca el barca írta: remélem ezt nem gondoltad komolyan. ha holnap lesz rá időm isten bizony összeírom neked az összes csapatot, akik legalább a szezon felében ezt játszották
A sikeres csapatokra gondoltam első sorban. Most hirtelen nem is ugrik be olyan "élcsapat", mely ilyen felállásban tolná. Mourinho nyomatta ezt még régebben orrba-szájba, de már a MU-nál ő sem csak ezt nyomatta a szezon során. Megfáradt az a felállás. Most a 3 védős a divat.
a juve a fél szezonban ezt játszotta.

amúgy remélem senki nem gondolta komolyan, hogy a mai árak mellett mi tényleg megvesszük a bellerin+verrati+dembele hármast. :D a city, vagy a real zsebből kifizetné, ezt a cirka 50+100+80 millát nekünk ez nem fog menni, ne is éljétek bele magatokat. megvesszük bellerint 60-ért meg jön vitolo és szevasz :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2017.06.06. 22:41:46-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kubla9
Capitá del Barça

2017.06.06. 22:25:36

Kovbal88 írta:Amúgy, hogy van az, hogy ott van pl az Atletico vagy a Juventus, Milan csapatok akik tudnak olcsón minőséget igazolni. Míg mások pl élén a Barcával ezt nem tudják megtenni.
Jó példa erre Bravo tavalyi eligazolása. 18 millióért a Citynek akik 200 mimimum 200 at költenek el egy idényben. Simán mehetett volna 30 ért. Vagy Alexis, nem hinném hogy jobb játékos lett és már olvastam 70 milliós árakat róla.

Gazdasági téren olyan lemaradásokban vagyunk, amit a pályán Messiék nem tudnak ellensúlyozni, mert nem érkezik minden évben a padra három szuper tehetséges saját nevelés.
Igen,egy Citynek rongyon 18 millióért ,miért csak minket lehet lehúzni? Gomes, Paco stb stb... :| :| :| :| :|
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.06.06. 22:21:46

Amúgy, hogy van az, hogy ott van pl az Atletico vagy a Juventus, Milan csapatok akik tudnak olcsón minőséget igazolni. Míg mások pl élén a Barcával ezt nem tudják megtenni.
Jó példa erre Bravo tavalyi eligazolása. 18 millióért a Citynek akik 200 mimimum 200 at költenek el egy idényben. Simán mehetett volna 30 ért. Vagy Alexis, nem hinném hogy jobb játékos lett és már olvastam 70 milliós árakat róla.

Gazdasági téren olyan lemaradásokban vagyunk, amit a pályán Messiék nem tudnak ellensúlyozni, mert nem érkezik minden évben a padra három szuper tehetséges saját nevelés.
Kubla9
Capitá del Barça

2017.06.06. 22:19:59

palesz77 írta:
MessiNeymarSuarez írta:Marca szerint Semedot a Villarreal igazolja le, 14 millio euroért. #-o
Az a Sportingos Semedo, ő egy másik játékos. :D
csababarca írta:...
Igen, erre gondoltam. :)
Kubla9 írta:Állítólag Dembele mindennel együtt 90 millióba fájna,természetesen ez sok nekünk
Ezt hol olvastad? Én most gyorsan átfutottam Twittert, de nem láttam ezt speciel, érdekelne mennyire hiteles a forrása. Mai piacon mondjuk reálisabb, mint a 30 millió..
Én is ott olvastam a Cule Zona oldalon.
Válasz küldése