2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Uppsz! Tényleg, köszi az infót, várható volt, hogy lesz tárgyi tévedésemS.Agüero írta:Davinson Sánchez középhátvéd.
Teljesen egyet értek "Kubla9"-valKubla9 írta:Mats???????????????????johndoe83 írta:A kapus is mehetne amerre lát! Ez egy semmitérő.. Valamiért az Enrique beleszerelmesedett, de nála csak jobbak vannak. Ennyire bizonytalan kapust és még nem láttam ezen a szinten. Biztos van, én nem mondom.. De ide olyan kell, aki tudja mit csinál! Nem a gól után másodpercekkel kellene ugrálnia..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ember,miről beszélsz??? A két kezünket tegyük össze hogy ő a kapusunk,nem azt mondom hogy hibátlan de top 5-ös nálam az biztos.
Mert olyan sokszor összeállt idény során a TS-Alba-Pique-Umtiti-SR négyes, hogy meg lehet állapítani, milyenek ha összeszoknak. Madridban hozzájuk képest a Navas-Marcelo-Varane-Ramos-Carvajal 5ös vagy 3szor annyit játszott így együtt.Nero. írta:Mondjuk ez olyan hogy Umtiti és TS is tehetséges, de a Bravo-Piqué-Masch kevesebb gólt kapott mint mondjuk a TS-Piqué-Umtiti, és előbbiekkel kevesebb helyzetet is dolgozott ki az ellen, persze ebben benne van a csapat is de én inkább a rutin híve vagyok.
ez az első szezonra igaz, a második főleg második felében már nyelte a gólokat Bravo is meg a védelem is.Nero. írta:Mondjuk ez olyan hogy Umtiti és TS is tehetséges, de a Bravo-Piqué-Masch kevesebb gólt kapott mint mondjuk a TS-Piqué-Umtiti, és előbbiekkel kevesebb helyzetet is dolgozott ki az ellen, persze ebben benne van a csapat is de én inkább a rutin híve vagyok.
Pfuuu.Remélem trollkodtál.Ember kit?DeGea és belga is komolyakat lepkézett.Oblak se tökéletes.Neuer kb. ugyanaz mint ő annyi különbséggel hogy rutinosabb.Egy aki biztosan jobb lenne az Buffon.Na az meg elégé felejtős.Megnyugodhatsz világ szinten jelenleg top 10-es, de még akár top 5 is.johndoe83 írta:A kapus is mehetne amerre lát! Ez egy semmitérő.. Valamiért az Enrique beleszerelmesedett, de nála csak jobbak vannak. Ennyire bizonytalan kapust és még nem láttam ezen a szinten. Biztos van, én nem mondom.. De ide olyan kell, aki tudja mit csinál! Nem a gól után másodpercekkel kellene ugrálnia..
Mats???????????????????johndoe83 írta:A kapus is mehetne amerre lát! Ez egy semmitérő.. Valamiért az Enrique beleszerelmesedett, de nála csak jobbak vannak. Ennyire bizonytalan kapust és még nem láttam ezen a szinten. Biztos van, én nem mondom.. De ide olyan kell, aki tudja mit csinál! Nem a gól után másodpercekkel kellene ugrálnia..
Ha ezt MAtS-ra érted akkor ezen a szinten tényleg nem sok kapust láttál. Bár nem tudom mit jelent nálad "ez a szint".johndoe83 írta: Ennyire bizonytalan kapust és még nem láttam ezen a szinten. Biztos van, én nem mondom.. De ide olyan kell, aki tudja mit csinál! Nem a gól után másodpercekkel kellene ugrálnia..
Mivel új edző, nincs semmi "előélete", LE-nek nem tetszett a stílusa és elküldte. Valverde-nek nem kell, hogy előítélete legyen vele szemben. Együtt végzik az előszezont és meglátja, hogy számol-e vele vagy nem.Kovbal88 írta:Ezt miből gondolod? Mondani bármit lehet meg kettőn áll a vásár mindig. Amúgy, ha végre jól mennek a dolgai a Milanban érdemes lenne maradnia és megnézni mire képes. Nem akkora sztár, hogy rögtön kezdőben kapjon nálunk helyet.Valverdénél tiszta lappal indulhat
Na igen,de ilyen szerződés a világon nincs sehol hogy garantált kezdő vagy mindig.Normandia írta:Az is bevállalható, hiszen sérülés nélkül nem hoz le szezont.Kubla9 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/v ... sg-6093543 Hát igen,amíg ő nem lép az ügyben nehéz lesz bármit is csinálni. Olvastam valahol de szerintem kamu a hír hogy 3 feltételhez kötötte az átigazolását. Állandó kezdő,magas, fizetés,és harcban lenni a címekért.Kettő abszolút vállalható de az állandó kezdő az nem.
Ezt miből gondolod? Mondani bármit lehet meg kettőn áll a vásár mindig. Amúgy, ha végre jól mennek a dolgai a Milanban érdemes lenne maradnia és megnézni mire képes. Nem akkora sztár, hogy rögtön kezdőben kapjon nálunk helyet.Valverdénél tiszta lappal indulhat
Az is bevállalható, hiszen sérülés nélkül nem hoz le szezont.Kubla9 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/v ... sg-6093543 Hát igen,amíg ő nem lép az ügyben nehéz lesz bármit is csinálni. Olvastam valahol de szerintem kamu a hír hogy 3 feltételhez kötötte az átigazolását. Állandó kezdő,magas, fizetés,és harcban lenni a címekért.Kettő abszolút vállalható de az állandó kezdő az nem.
Erre lehetne megoldás Deulofeu. A tudásával nem igazán volt baj, sőt. A hozzáállása volt, ami kiverte a biztosítékot Luchonál. Valverdénél tiszta lappal indulhat és ha változtat a stílusán tényleg erősítés lehet és nem kell Dybalára elverni 80 milliót, hanem megszerezhető Verratti meg egy jh, ami valószínűleg Bellerín lesz. A többi poszton pedig megvagyunk.Eagle írta:Igy van, viszont a két szélső posztra egy ember valószinűleg elegendő lesz cserének, ő pedig nincs elveszve bal oldalon sem. A védőmunkája pedig jól jöhet mindkét oldalt.Chino írta: Arda távozása mit befolyásolna vele kapcsolatban. Munir alapvetően középcsatár és ha nem is ott játszott, akkor meg a jobboson volt. A kp meg méginkább irreleváns.
Max Paco távozása esetén lenne érthető a visszahozatala, amivel jobban is járnánk.
Igy van, viszont a két szélső posztra egy ember valószinűleg elegendő lesz cserének, ő pedig nincs elveszve bal oldalon sem. A védőmunkája pedig jól jöhet mindkét oldalt.Chino írta: Arda távozása mit befolyásolna vele kapcsolatban. Munir alapvetően középcsatár és ha nem is ott játszott, akkor meg a jobboson volt. A kp meg méginkább irreleváns.
Max Paco távozása esetén lenne érthető a visszahozatala, amivel jobban is járnánk.
Arda távozása mit befolyásolna vele kapcsolatban. Munir alapvetően középcsatár és ha nem is ott játszott, akkor meg a jobboson volt. A kp meg méginkább irreleváns.Eagle írta:Munir visszahozataláról nincs semmi hir? Arda távozása esetén adná magát, hogy visszatérjen, cserének valószinüleg lehozná azt a szintet amit a török.
Június végéig van megvásárlási opciója a Valenciának, de már közölték, hogy nem kell nekik. Szóval valószínüleg velünk kezdi meg az előszezont és Valverdéék eldöntik mi legyen vele.Eagle írta:Munir visszahozataláról nincs semmi hir? Arda távozása esetén adná magát, hogy visszatérjen, cserének valószinüleg lehozná azt a szintet amit a török.