Amúgy félve feltenném a kérdést, hogy attól még, hogy van nője, miért kéne őt rögtön felcsinálnia? Lehet én vagyok beteg, de én nem akartam automatikusan minden barátnőmtől gyereket eddig az életem során, neki meg Irinán kívül hosszútávú kapcsolata nem is volt szerintem. Mivel jobb az, ha teherbe ejt valakit, mire megszületik a baba már kb szakítanak is, és a nő elpereli a fél vagyont és a gyerek láthatását? Gondolom Irinában se bízott annyira, hogy bevállalja a gyereket, utólag láthatóan jól is tette. Nyilván nem hétköznapi dolog, de szerintem még így is bőven jobban járnak a gyerekei, mint amikor valaki klasszikus módszerrel a putriba beszül egy 5. gyereket is, mert védekezni is hülye. Akart saját gyereket, nem talált olyan nőt, akiben látta volna az anya szerepet, úgyhogy így oldotta meg. Semmivel nem rosszabb ez szerintem, mint amikor egy nő elmegy egy sperma bankba, és úgy szül aztán gyereket. Állítom ha nem CR-ről lenne szó, nem is kapna ekkora figyelmet itt a téma.
Ez meg picit off, de a mesterséges megtermékenyítésnel nem sokkal gyakoribbak az ikrek? Bennem valamiért ez van, a családban is volt akiknek csak így jött össze sok év próbálkozás után, és nekik is rögtön az lett.
Ezt meg twitteren olvastam, és marha jót röhögtem:
"Messi: 2 terhesség --> 2 gyerek
CR: 2 terhesség --> 3 gyerek
"Levels""