Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én ezzel nem értek teljesen egyet. Láthattuk, hogy egy jó formában lévő Iniestaval mennyit javult az egész csapat játéka és nem mellesleg az eredmény. Elég csak visszaemlékezni a Sevilla, Atletico vagy Real elleni meccsekre. És itt csak a nagyobb derbikről beszéltem. Ezt hasonlítsuk össze azzal, amikor Gomes kezdett. Zongorázható a különbség.palesz77 írta:Egyetértek, főleg a végével. És ebben Recreának igaza van, mert ha csak ő jön, és berakjuk a kezdőbe, az semmit nem old meg. Főleg, hogy Messi a nyakán lenne a tavalyi szisztémában szinte egész meccsen. Viszont a focink lényegesen jobban működik egy olyan játékossal, mint az olasz, úgyhogy még ha javít is a rendszeren Valverde, Verrattival akkor is sokat javulhatnánk. Szerintem legalábbis.csababarca írta:lehet túlhuzzuk az olaszt, de tett is érte a gyerek, komoly szintet képvisel.
persze az is igaz, hogy a szerkezet rendbetételével együtt lenne értékes igazolás.
Ennek a hírnek marhára örülök, akármekkora igazságtartalma van. Bellerinről amúgy is kicsit kezdenek elcsendesedni a hírek. Lehet, hogy csak nyomás az Arsenalra, de az is megeshet, hogy sokallják a spanyolért és van annyi eszük, hogy más lehetőséget is számba vesznek. Ilyen esélyünk nincs kp-ra.palesz77 írta:A Benficához legközelebb álló Record szerint amúgy előrehaladott állapotba vannak a tárgyalások Semedoért, ez azért érdekes.![]()
idén láthattuk, hogy ezen csodálatos játékosok közül az egyik heti max 90 percet bír (iniesta - jövőre még ennyit se fog), a másik meg állandóan sérült (rafinha - aki nem hogy csodálatos, a középszert is nagyon alulról súrolja)Andris írta:van egy Iniesta, Rakitic, Rafinha, Roberto, Busquets listank, egytol egyig csodalatos jatekosok.
Mondtak már korábban is ilyeneket. Pl Alves így jött hozzánk...Kubla9 írta:Akkor ezek szerint Verrattiról lemondhatunk. Megmondta a teve.....szó nem eladó.![]()
![]()
![]()
![]()
Egyetértek, főleg a végével. És ebben Recreának igaza van, mert ha csak ő jön, és berakjuk a kezdőbe, az semmit nem old meg. Főleg, hogy Messi a nyakán lenne a tavalyi szisztémában szinte egész meccsen. Viszont a focink lényegesen jobban működik egy olyan játékossal, mint az olasz, úgyhogy még ha javít is a rendszeren Valverde, Verrattival akkor is sokat javulhatnánk. Szerintem legalábbis.csababarca írta:lehet túlhuzzuk az olaszt, de tett is érte a gyerek, komoly szintet képvisel.
persze az is igaz, hogy a szerkezet rendbetételével együtt lenne értékes igazolás.
Hát azért ez így erős szerintem, játszani, meg baromi jól játszani, az két külön dolog. Umtitinek utóbbi is összejött, az előző névsorból meg azért ez nem mondható el mindenkire, főleg hosszútávon.Nero. írta:bár azért hozzá tenném hogy a Barcába nem egy nagy tudomány kht játszani. Volt már követelve a kezdobe Bartra, Vermaelen és Mathieu is de játszott azon a poszton Busquets, Touré, Song, Abidal és Adriano is és csodák csodájára Marlon sem vallott szégyent.
lehet, de szerintem az is elegendő lett volna, ha 3-4 pontvesztés után, amikor kicserélte a kezdőt, és látszott, hogy nem jó így, rájön LE,hogy nem szabad ennyire rotálni,mert nem alkalmasak rá a cserék.Nero. írta:Én meg azt állítom, hogy ha tavaly elhoztuk volna Verrattit meg egy jhvdet akkor megvédtük volna a bajnoki címünket. Nagyon sok olyan pontvesztésunk volt ahol nevetséges kezdovel álltunk fel. Gomes, Denis és Alcacer se tudott hozzá tenni a szezonhoz semmit.
Nem mondtam, h ne jöjjön, de olyan túlzásokat írnak páran, amiből számomra az jön le, h csapat közelében sem jártak még életükben. Amivel nincs gond, de ha tőle várjátok a pocsék játékunkra a megoldást, akkor el kell, h szomorítsak néhány embert.visca el barca írta:akkor ki jöjjön?recrea írta:Alig várom, h jöjjön Verratti és végre minden gondunk megoldjonNagyon túlhúzzátok a kölyköt.
akkor ki jöjjön?recrea írta:Alig várom, h jöjjön Verratti és végre minden gondunk megoldjonNagyon túlhúzzátok a kölyköt.
Vagy megsérül fél évre.zola8787 írta:Én is így látom. Majd 5 forduló után meg Gomes cseréje leszrecrea írta:Alig várom, h jöjjön Verratti és végre minden gondunk megoldjonNagyon túlhúzzátok a kölyköt.
ebben semmi meglepő nincs. ha a kis olasz nem csap rá az asztalra, maguktól nem fogják áruba bocsátani.randomguy írta:Szerk.: Nasser al-Khelaifi: "Sem 80, sem 100 millióért nem adjuk Verrattit."
Én is így látom. Majd 5 forduló után meg Gomes cseréje leszrecrea írta:Alig várom, h jöjjön Verratti és végre minden gondunk megoldjonNagyon túlhúzzátok a kölyköt.
Nem vagyok járatos ebben a világban, de attól tartok, hogy a régi handlé módszerek felett eljárt az idő. Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy e miatt veszünk drágán másodosztályú árut és adunk el szinte ingyen.Chino írta: A 100 millió mondjuk szerintem irreális ár. Verratti kiváló játékos, de nagyobb, felkapottabb sztárok kerülnek ennyibe. Ennek ellenére, ha el tudjuk hozni ennyiért én örülnék neki, ugyanakkor nem igazán hiszem, hogy egyből ennyit odadobtunk. Szinte minden igazolásnál baromi alacsony áron szoktak kezdeni (mint más területeken is) aztán megy a herce-hurca és alkudozás, aztán nagy százalékban marad egy köztes ár. De meg ha azon az áron kel is el egy játékos, mint amit az eladó előzetesen kitűz sokáig húzódik az ügy. Főleg egy ilyen összegnél.
Én mindenesetre komoly óvatossággal kezelem ezt a hírt, az se lepne meg, ha konkrét ajánlattal még nem is léptünk volna elő.
A 100 millió mondjuk szerintem irreális ár. Verratti kiváló játékos, de nagyobb, felkapottabb sztárok kerülnek ennyibe. Ennek ellenére, ha el tudjuk hozni ennyiért én örülnék neki, ugyanakkor nem igazán hiszem, hogy egyből ennyit odadobtunk. Szinte minden igazolásnál baromi alacsony áron szoktak kezdeni (mint más területeken is) aztán megy a herce-hurca és alkudozás, aztán nagy százalékban marad egy köztes ár. De meg ha azon az áron kel is el egy játékos, mint amit az eladó előzetesen kitűz sokáig húzódik az ügy. Főleg egy ilyen összegnél.Nero. írta:Akkor a mai árak mellett mennyi Verratti valós értéke?
Ez a 100 millás ajànlat évi 10 milliós fizetéssel korrektül hangzik, reméljük igazak a hírek szerintem ezt mind két fél elfogadná.
Úgy kell ide ez az ember mint egy falat kenyér![]()