Féktelen optimista vagy de a fele nem is játszik. Veramaelen 0 vagy még egy kölcsön, Douglas 0 vagy mégegy kölcsön, Tello 0 vagy mégegy kölcsön, Munir még egy kölcsön jó esetben, Mathieu szerintem ingyen elengedjük vagy törökbe vagy franciába, Arda max 20 lesz, Rafhina egy ilyen sérülés után egy csomag kavicsért.Nero. írta:És ezért lehet várni a Vermaelen-Douglas-Tello-Munir-Mathieu-Arda-Rafinha pakktól nyugodtan egy 60at legalább.
Ha 30 meglesz sokat mondtam.
Erre mondom neked a sponzori pénzt. A három nagy csapat a Bayern, a Real és a Barca az Brand, mögöttük megáll egy hatalmas sponzori támogatottság. Nézd meg az Mu-t sehol sincsennek évek óta de akkora Brand hogy olyan sponzori szerzősédeik vannak, hogy füstöl. A többi csapat akiket említettem ezt nem tudta fenttartani, nem tudott magából világmárkát csinálni mentek is a levesbe. Ezért maradtak fent ezek a klubbok és a többi nem. (Hozzáteszem szerencsénk volt hogy ebben az európai focielitváltásban nekünk akkor volt a valaha volt legerősebb kezdőnk évekik)Az hogy a piac szűkült az inkább annak tudható be, hogy az elit játékosok nem mozdíthatóak a csapataikból, csak ilyes 100 milliós árakon. Carvajal szerintem pl. top 3-as jobbhátvéd, de nem lesz senki aki elhozza a Realból amieddig oda ő kell. Nincs ma már idő megvárni, hogy valaki beválljon sponzorok a nyakadban eredmények kellenek teltházak, ha valaki 18 évesen nem világklasszis akkor nem fog 18 évesen egy ilyen klubban játszani, jó esetben néha becserélnek, de ő lesz az első akit el akarnak majd adni ha szóba kerül.recrea írta: Aha, akkor azért nyűgtök itt Verratti után, mert annyi hasonló kaliberű játékos van, aki közül lehet válogatni![]()
De, azért lettek drágák, mert szűkült a piac, nincs jobbhátvéd, nincs center, nincs középhátvéd a piacon. Az, h az általad felsorolt csapatoknak nincs pénze, annak köze nincs ahhoz, h megjelentek az olajos csapatok...Real, Barca, Bayern akkor hogy maradt meg az elitben? Elmondom neked, úgy, h ott jól, tisztességesen végezték a munkájukat az emberek, prosperáló céget csináltak ezekből a csapatokból, meg tudtak újulni, felismerték a piaci lehetőségeket.
Annyit még árulj el kérlek, hogyha a psg, city csapatánál nem számít a pénz, miért nem vették még meg a Messi-Neymar párost?! Nehogy azt gondoljátok, h csak azért, mert sok pénz van valahol, még szórják, meg nem gondolkodnak logikusan. Mert akkor nem ismertek valóban gazdag embert. Ezek a klubok nem játékszerek az araboknak, hanem befektetések, nem hobbik vagy háziállatok.
Plusz volt közben egy gazdasági világválság is.
És miért nem vették meg a Messi Neymar párost? Messi innen fog visszavonulni, max elmegy argentinába levezetni, Neymar esetében ami késik nem múlik, ha egyszer nem fog menni a szekér tuti, hogy ő lesz az első aki elhagyja a hajót.