Mi baj volt vele a Clásicon? Mezőnyben tök hasznos volt. Volt egy helyzete, azt elpuskázta. De mondjuk Suáreznél jobban játszott, és még nem is a saját pozíciójában nyomta.Nero. írta:Azért 34 bajnokin csak játszatva volt Munir, szerintem inkább azért nem kell nekik mert nincs pénz. Alcacerrel meg az a bajom, hogy 30 millióért teljesen felesleges volt, a klasszikuson meg fájdalmas volt nézni hogy mennyire nem tud segíteni nekünk.
Barca Igazolások
- MatyiG
- Adminisztrátor
Azért 34 bajnokin csak játszatva volt Munir, szerintem inkább azért nem kell nekik mert nincs pénz. Alcacerrel meg az a bajom, hogy 30 millióért teljesen felesleges volt, a klasszikuson meg fájdalmas volt nézni hogy mennyire nem tud segíteni nekünk.
Szélen teljesen ügyetlen, Suarez nem az a fajta játékos akit pihentetni kell, plusz nem is sérülékeny (amugy se tudná helyettesíteni), ha pedig ég a ház az MSN mindig fent lesz, 4 támadó meg felesleges.
Szélen teljesen ügyetlen, Suarez nem az a fajta játékos akit pihentetni kell, plusz nem is sérülékeny (amugy se tudná helyettesíteni), ha pedig ég a ház az MSN mindig fent lesz, 4 támadó meg felesleges.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2017.06.14. 22:49:42-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
üdv. Tellot én se értem h miért nem próbáljuk meg itt tartani, cserejátékosnak jó lenne, jobb és bal oldalon is tud játszani és még futósebessége is van, nem olyan anyatetű lassúságú mint Denis vagy Arda akiket idén ott játszattak. én mindig úgy voltam vele h egy szélső támadónak legyen normális futósebessége, aki ha kell lendületből meg tudja verni az ellenfelét, ez idén a kontráknál elég hasznos lett volna. Paco nem értem h miért van ennyit bántva, szezon elején tény és való h gyenge volt és én is elküldtem volna, de tavaszra elég jól összeszedte magát és a kevés lehetőség ellenére lőtt egy pár gólt.
mvik
- MatyiG
- Adminisztrátor
Így, hogy ilyen kevés lehetőséget kapott, tényleg fölösleges volt leigazolni, de erről mondjuk nem ő tehet. Munir talán lehozta volna, de ő meg a Vale-ban nem vitézkedhetett annyira, ha nem kell nekik 12 millióért.
Na, lecsekkoltam, 8 gól, 4 gólpassz, 1400 játékperc.
Munirnál ez 8 gól, 3 gólpassz, 2400 játékperc. Persze nem lehet csak így összehasonlítani, de azért na.
Na, lecsekkoltam, 8 gól, 4 gólpassz, 1400 játékperc.
Munirnál ez 8 gól, 3 gólpassz, 2400 játékperc. Persze nem lehet csak így összehasonlítani, de azért na.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2017.06.14. 22:47:36-kor.
Gyanítom az, h mindezt ingyen is lehozta volna Munir.S.Agüero írta:Amúgy Pacóval mi a baja mindenkinek?Én elégedett vagyok vele, főleg a tavaszával, jól játszott. Mit vártatok el tőle, ha nem felelt meg?
Játszott kb 1000-1500 percet, de 10 gólpontot biztos összehozott.
Cserecsatár posztot megoldhatná 10 évre, ha úgy adódik. Nyilván nem fog.
Nekem mondjuk semmi bajom nincs vele, de érthetetlen üzlet volt.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Amúgy Pacóval mi a baja mindenkinek?
Én elégedett vagyok vele, főleg a tavaszával, jól játszott. Mit vártatok el tőle, ha nem felelt meg?

Egy fordulo kivételével az osszes bajnokin ott volt, 7 gol 4 asziszt. Meg itt egy video:
https://m.youtube.com/watch?v=XTzMRpRjLOk" target="_blank
Transfermarket szerint is legalább 8 milliót ér, vicc hogy mi ilyen játékosokat adunk el ingyen utana meg marha nagy meglepődések vannak hogy nincs pénz fizetésekre.
Mondjuk elobb használnám cseretámadóként mint Munirt vagy a 30 millás (
)Alcacert.
https://m.youtube.com/watch?v=XTzMRpRjLOk" target="_blank
Transfermarket szerint is legalább 8 milliót ér, vicc hogy mi ilyen játékosokat adunk el ingyen utana meg marha nagy meglepődések vannak hogy nincs pénz fizetésekre.
Mondjuk elobb használnám cseretámadóként mint Munirt vagy a 30 millás (

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Gondohatod...még szerencse, h szeretemNormandia írta:A májad kilehet már:-D

Tetszik, amikor valaki átlát a szitánvisca el barca írta:Bezzeg a city is vett már csomó új játékost meg lepukkant milan is

Amúgy Tello gyerek h játszik? Ő egyáltalán nem volt vak, jó pár mostani játékos szintjét hozná (az akkori játéka alapján).
-
- Az Év fórumozója 2013
https://www.fcbarcelona.es/futbol/barca ... -barcelona" target="_blankSamper írta:Odáig rendben van, hogy Marlont már rég véglegesíteni kellett volna Mathieu helyett.
2020-ig szóló szerződése lesz, arról egyelőre nincs szó, hogy hol fog játszani a következő szezonban, gondolom, ez még sok dologtól függ (például attól, hogy a Barça B feljut-e a másodosztályba).
Annyibol rosszul fogalmaztam, hogy nem varom hanem elvarom de az a szomoru es az a verlazito hogy valoszinuleg az lesz amit ti mondtok.Féktelen optimista vagy de a fele nem is játszik. Veramaelen 0 vagy még egy kölcsön, Douglas 0 vagy mégegy kölcsön, Tello 0 vagy mégegy kölcsön, Munir még egy kölcsön jó esetben, Mathieu szerintem ingyen elengedjük vagy törökbe vagy franciába, Arda max 20 lesz, Rafhina egy ilyen sérülés után egy csomag kavicsért.
Douglas: Tenyleg nem o az uj Cafu, de azert amit a Sportingba mutatott aza mai arfolyamon legalabb meger egy 3 millio eurot, ennyit meg a botlabu semmit nem ero magyar jatekosokert is fizetnek.
Tello: Amit itt mutatott az alapjan ugyes jatekos, Portoba kezdo volt, Fiorentinaba se volt gyenge, mai arfolyamon egy otost meger.
Munir: 5 milliot o is mint Tello
Vermaelen: Az a baj hogy serulekeny de elotte Arsenal kezdo volt plusz a valogatottba is jol nyomja, egy 5 milliot minimum illene kerni.
Mathieu: Korant sem olyan rossz jatekos ahogy itt oltottak a forumon, rengeteg jo meccse volt itt, de mivel oreg legyen neki is egy 5os.
Arda: Legertekesebb azok kozul akiket elakarunk adni, allitolag az Arsenal mar ajanlott is erte 30 milliot, nem hiszem hogy azzal tul lennenk fizetve de mondjuk akkor legyen 30.
Rafinha: Az uj 3 vedos szerkezetbe kezdo volt nalunk, brazil valogatott, fiatal, de mivel serulekeny ezert legyen csak egy 20as.
Ez igy osszeszamolva, 73 milla, de vonjunk le 13at meg igyis megkapunk 60at ez olyan sok lenne? Persze, hozzank merve igen, mert mi szoszerint diszkont aron adunk el mindenkit.
https://www.facebook.com/VivaFCBarcelon ... =3&theater" target="_blank
Ez felhaborito ez az arjegyzek, ugy lettunk lehuzva mint egy egy iskolas kisgyerek a Hos utcaba.
Az is szep hogy jon a Nike a rekord szerzodessel, de miert nem jutott elobb a vezetoseg eszebe hogy lehet hogy mivel mi vagyunk a vilag legjobb csapata, nalunk van a vilag legjobb jatekosa, a vilag egyik legnagyobb marketingarca (Neymar) talan nekunk kene a legtobb lovet a mezgyartotol kapni?
Vagy attol se kell elajulni hogy jon a Rakuten, a Qatar Airwaysel se voltunk tulfizetve (raadasul tamogatjak a terrorostakat), biztos vagyok benne hogy a Chevi vagy a Yokoma Tyres szivesen jott volna ide is es sokkal tobb penzt hoztak volna.
Es az elmult 6-8 ev vallalhatlan gazdagasi tevekenysegunknek most issszuk meg a levet, ugyanis ordito hianyposztok vannak a csapatba, es keptelenek vagyunk a legjobb kaliberekkel megoldani.
- visca el barca
- Presidente del Barça
Bezzeg a city is vett már csomó új játékost meg lepukkant milan isrecrea írta:Az ilyen "bezzeg" kezdetű mondatok miatt kell mindig az szeszhez nyúlnom, h ne kapjak agyérgörcsöt.Samper írta:Bezzeg a Bayern. Már a negyedik igazolását jelenti be és rekord áron ad el. Akár a riválisnak is.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Az igazolás utolsó szakaszában már a sportigazgatók szokták személyesen megnézni a játékosokat. Legalábbis ha jól tudom, Monchiéknál tuti így volt. Ebből lehet sejteni szerintem, hogy tényleg végső szakaszban van a dolog..visca el barca írta:amúgy furcsa h a sportigazgatónk személyesen nézte meg. ami nem rossz persze, de nincs ilyen célra másik 100 ember? neki épp alkudoznia kellene vmi értelmes játékosra.

- Normandia
- Director del Fútbol
A májad kilehet már:-Drecrea írta:Az ilyen "bezzeg" kezdetű mondatok miatt kell mindig az szeszhez nyúlnom, h ne kapjak agyérgörcsöt.Samper írta:Bezzeg a Bayern. Már a negyedik igazolását jelenti be és rekord áron ad el. Akár a riválisnak is.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Az ilyen "bezzeg" kezdetű mondatok miatt kell mindig a szeszhez nyúlnom, h ne kapjak agyérgörcsöt.Samper írta:Bezzeg a Bayern. Már a negyedik igazolását jelenti be és rekord áron ad el. Akár a riválisnak is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2017.06.14. 22:22:15-kor.
Bezzeg a Bayern. Már a negyedik igazolását jelenti be és rekord áron ad el. Akár a riválisnak is.
Ha jobbhátvédet keresünk, akkor nem éppen.S.Agüero írta:SR nem stabil?ha Pedro volt az utolsó stabil játékos, aki feljött, és annak már jó pár éve.
Egyrészt még mindig nem repkednek az 50 millió feletti átigazolások, bár egyre több lesz, másrészt az említett 3 játékost csilliárdért vettük, és még hazudtunk is arról, aki vélhetően az eddigi legdrágább volt, harmadrészt meg arra gondoltam, h ugyanúgy eltapsolunk évente 100-200 milliót, mint az általunk szidott olajos, arab csapatok.visca el barca írta:amúgy visszanéztem az elmúlt 10 évet, 40 (!!!) milliónál többet sosem fizettünk egy játékosért
Amúgy én nem sajnálom ezt, vagy az olaszért a 100 milliót, nekem teljesen mindegy, h mennyiért igazolunk, nem az én pénzem, max az zavar benne, h letojjuk az utánpótlást. Meg az, h itt egyesek a megváltót látják Verrattiban. De pl a Real tudott okosan igazolni az elmúlt években, mi is igazán megtehetnénk, akár a játékrendszer rovására is. Mert jó, h a 6 évesektől a felnőttig ugyanaz a rendszer, csak minek, ha Pedro volt az utolsó stabil játékos, aki feljött, és annak már jó pár éve.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
ugyanez.visca el barca írta:
a két szélső védőt megtartanám, esetleg rafinhát, a többi mehetne amerre lát.
mondjuk én annak a híve vagyok, hogy nem kell nagyon bő rotáció, legyen egy jó khv csere, egy egy szélsőhátvéd csere, kp-ra 2, előre 1.
De azok képviseljenek komoly minőséget. 11ben is szerintem kb Pedro, Keita, Mascherano, Adriano+ az alap11el lehoztuk a szezont. (lehet Pedro kezdő volt, akkor csak 3)
Ezt a 4 embert kb akármikor berakhatta Pep, nem esett a minőség.
most nincs meg ez 4 típusú emberke.
Kupát meg lehetne nyomni a fiatalokkal, aztán jónapot.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
mess2009 írta:mennyi értéke lehet annak, ha egy játékos bejelenti, hogy távozni akar? jelenti ez azt, hogy a PSG-nek el kell kezdenie tárgyalni?
Az értéke nem fog változni, mert a PSGnek továbbra sem érdeke eladni, élő szerződése van, fejre is állhat Verratti, ha nem akarják eladni, akkor nem fognak ők elkezdeni tárgyalni.MessiNeymarSuarez írta:Hivatalosan gondolom nem, de ha egy játékos tényleg távozni akar, akkor nem érdemes feltartani, mert az a teljesítményen és a motiváción is meg fog látszódni.
MNS: Csak gondolj vissza a Real-DDG "házasságra". Ott is kijelentette DDG, hogy távozni akar, mégsem lett belőle semmi. Először is faxos sztorit remélem senki nem hiszi el.

- csabimo
- Capitá del Barça
Szerintem ebben a pár sorban benne van minden! Az egy dolog hogy Messi képes irányitot is játszani és természetesen azt is vilagklasszis modoban, de ez nem az ő feladata lenne..MessiNeymarSuarez írta: Az a baj, hogy már évek óta megy lefele olyan szinten a csapat támadásépítkezése hogy hihetetlen.
Messi is ezért kezdett el szép lassan visszajárni, mert nem kapott labdákat, és Xavi kiválásával irányítói szerepkör is kihalt, ez is Messire hárult. .
Becsaphatja sok ember magat hogy alig maradtunk le a bajnoksagrol, meg nem kell nagy reform..de 4 golt kapni a celtavigotol, meg psg-töl, es kiscsapatok ellen elvérezni ezen nincs mit magyarázni, egyszerüen nincs középpályánk se védekezésben sem támadásban, es Iagoaspas gyerekek hülyét csinálnak belölünk..
Andre Gomes nemhogy a Barcelonaba de egyik topp csapatba sem fér be, ahogy Matyio sem meg Denis suarez es Alcacer vagy Digne..
Arda Turant sem értettem hogy minek egy ilyen favágo ide, mi nem rombolni ütközni szoktunk mint az atletico! Oke megvettték, posztja sincsen nalunk, illetve lenne csak épp Neymar játszik ott, igy ül a padon..Vidal kellett nem játszik..
Abban a szerencsés a szituban voltunk az uccso 10évben hogy volt egy minosegi középpályánk es rengeteg saját nevelés, Xavi Iniesta Busquets Messi Pedro stb..azert számoljatok már ki ha ezeket a jatekosokat meg kellett volna venni hany 100millio ment volna el!! Dani alves abban az idöben a klub legdragabb igazolása volt, de lehet hogy tévedek! 30 akárhány millio, de minöséget kaptunk és évekig nem volt gond a posztal..most hogy Xavi nincs és Iniesta se fiatalodik, erölködünk AGomessal, meg DSuarezzel.. megkérdezném Xavit hogy mit gondol az utodokrol

Itt tartunk most hogy nincs utanpotlas es ha eredményt szeretnénk akkor igazolni kell, ilyen árak vannak, Suarez 80, Neymar57

Nem azt mondom hogy Verratti kell, egyébként öt szeretném( vagy vegre egy gokerös Coutinhot)de biztos hogy nem Erikssen, Seri a nicebol akirol tavaly még nem is hallottunk..fogja megoldani a problémáinkat.
- visca el barca
- Presidente del Barça
kamerun, kolumbia egy kutyaTripleH írta:Kamerunnak, mivel ő kolumbiai.visca el barca írta:épp kérdezni akartam mináról, én is most láttam reggel, h vert kettőt kolumbiának.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Kamerunnak, mivel ő kolumbiai.visca el barca írta:épp kérdezni akartam mináról, én is most láttam reggel, h vert kettőt kolumbiának.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Vidal-Dignét megtartanám, Rafi-DS-ből az egyiket, Munir meg meggondolandó.visca el barca írta:sporton elemzik, kinek mennyi %-ot adnak a távozásra:
vermaelen 100%
tello 100%
munir 100%
douglas 100%
arda 80%
mathieu 50% ()
DS 40%
rafi 40%
vidal%
digne 40%
- visca el barca
- Presidente del Barça
sporton elemzik, kinek mennyi %-ot adnak a távozásra:
vermaelen 100%
tello 100%
munir 100%
douglas 100%
arda 80%
mathieu 50% (
)
DS 40%
rafi 40%
vidal%
digne 40%
vermaelen 100%
tello 100%
munir 100%
douglas 100%
arda 80%
mathieu 50% (

DS 40%
rafi 40%
vidal%
digne 40%