Nem lesz kelendő na...
amilyen lúzerek vagyunk:palesz77 írta:Lionel Messi dined with PSG midfielder Marco Verratti on Wednesday night in Ibiza, which was arranged by Javier Pastore.[/i] [COPE][/color]
Messi még nyaralás alatt is dolgozik.![]()
palesz77 írta:Lionel Messi dined with PSG midfielder Marco Verratti on Wednesday night in Ibiza, which was arranged by Javier Pastore. [COPE]
Messi még nyaralás alatt is dolgozik.![]()
Borussia Dortmund most likely aren't going to sell Ousmane Dembélé (20) as he would cost 80M euros [rac1]
Váratlan fordulat..![]()
Jeremy Mathieu won't continue at Barcelona next season. He'll likely join Fenerbahçe or Sporting (Portugal) [lesportiu]
Ahmet Bulut (Arda's agent) "No one from Barça has been in touch to say that Arda is transferable. The plan is to continue next year. I’ve not spoken with any club from anywhere about a transfer. If Barça say they don’t count on Arda, then it will be another story." [cope]
Barça could have an agreement with Palmeiras for Yerry Mina (22) for 9M euros. He could join after the Copa Libertadores in December [md]
Örülök a 3 éves szerződésnek. ha hajlandó aláírni a B-be, az ellen sincs kifogásom, mert jobb játszani, mint padozni. Mások esetében viszont, akik más csapatban kezdők lehetnek, aligha aláiGareth Tello írta:https://www.fcbarcelona.es/futbol/barca ... -barcelona" target="_blankSamper írta:Odáig rendben van, hogy Marlont már rég véglegesíteni kellett volna Mathieu helyett.
2020-ig szóló szerződése lesz, arról egyelőre nincs szó, hogy hol fog játszani a következő szezonban, gondolom, ez még sok dologtól függ (például attól, hogy a Barça B feljut-e a másodosztályba).
Hát én sok jó megoldásra nem emlékszem tőle, be is hozta helyette Gomest Xnél úgy hogy nekünk a győzelemért kellett menni, Lajos meg bármennyire is nem kedvencem azért 2 gólt összehozott Messinek azon az estén.S.Agüero írta: Mi baj volt vele a Clásicon? Mezőnyben tök hasznos volt. Volt egy helyzete, azt elpuskázta. De mondjuk Suáreznél jobban játszott, és még nem is a saját pozíciójában nyomta.
Mi baj volt vele a Clásicon? Mezőnyben tök hasznos volt. Volt egy helyzete, azt elpuskázta. De mondjuk Suáreznél jobban játszott, és még nem is a saját pozíciójában nyomta.Nero. írta:Azért 34 bajnokin csak játszatva volt Munir, szerintem inkább azért nem kell nekik mert nincs pénz. Alcacerrel meg az a bajom, hogy 30 millióért teljesen felesleges volt, a klasszikuson meg fájdalmas volt nézni hogy mennyire nem tud segíteni nekünk.
Gyanítom az, h mindezt ingyen is lehozta volna Munir.S.Agüero írta:Amúgy Pacóval mi a baja mindenkinek?Én elégedett vagyok vele, főleg a tavaszával, jól játszott. Mit vártatok el tőle, ha nem felelt meg?
Játszott kb 1000-1500 percet, de 10 gólpontot biztos összehozott.
Cserecsatár posztot megoldhatná 10 évre, ha úgy adódik. Nyilván nem fog.
Gondohatod...még szerencse, h szeretemNormandia írta:A májad kilehet már:-D
Tetszik, amikor valaki átlát a szitánvisca el barca írta:Bezzeg a city is vett már csomó új játékost meg lepukkant milan is
https://www.fcbarcelona.es/futbol/barca ... -barcelona" target="_blankSamper írta:Odáig rendben van, hogy Marlont már rég véglegesíteni kellett volna Mathieu helyett.
Annyibol rosszul fogalmaztam, hogy nem varom hanem elvarom de az a szomoru es az a verlazito hogy valoszinuleg az lesz amit ti mondtok.Féktelen optimista vagy de a fele nem is játszik. Veramaelen 0 vagy még egy kölcsön, Douglas 0 vagy mégegy kölcsön, Tello 0 vagy mégegy kölcsön, Munir még egy kölcsön jó esetben, Mathieu szerintem ingyen elengedjük vagy törökbe vagy franciába, Arda max 20 lesz, Rafhina egy ilyen sérülés után egy csomag kavicsért.
Bezzeg a city is vett már csomó új játékost meg lepukkant milan isrecrea írta:Az ilyen "bezzeg" kezdetű mondatok miatt kell mindig az szeszhez nyúlnom, h ne kapjak agyérgörcsöt.Samper írta:Bezzeg a Bayern. Már a negyedik igazolását jelenti be és rekord áron ad el. Akár a riválisnak is.
Az igazolás utolsó szakaszában már a sportigazgatók szokták személyesen megnézni a játékosokat. Legalábbis ha jól tudom, Monchiéknál tuti így volt. Ebből lehet sejteni szerintem, hogy tényleg végső szakaszban van a dolog..visca el barca írta:amúgy furcsa h a sportigazgatónk személyesen nézte meg. ami nem rossz persze, de nincs ilyen célra másik 100 ember? neki épp alkudoznia kellene vmi értelmes játékosra.
A májad kilehet már:-Drecrea írta:Az ilyen "bezzeg" kezdetű mondatok miatt kell mindig az szeszhez nyúlnom, h ne kapjak agyérgörcsöt.Samper írta:Bezzeg a Bayern. Már a negyedik igazolását jelenti be és rekord áron ad el. Akár a riválisnak is.
Az ilyen "bezzeg" kezdetű mondatok miatt kell mindig a szeszhez nyúlnom, h ne kapjak agyérgörcsöt.Samper írta:Bezzeg a Bayern. Már a negyedik igazolását jelenti be és rekord áron ad el. Akár a riválisnak is.
Ha jobbhátvédet keresünk, akkor nem éppen.S.Agüero írta:SR nem stabil?ha Pedro volt az utolsó stabil játékos, aki feljött, és annak már jó pár éve.