De amugy Maxwell peldaja is teljesen jogos. Ot is eladtuk kb. 2 millio euroert, ugy hogy utana eveken at alapember volt abban a PSGben akik amugy a vilagon barkit megvehettek volna arra a posztra, Ibrahimovic meg pl. berakta az All Time XIbe amikor mar United jatekos volt. Nem azt mondom, hogy 40 milliot kellett volna kerni es kapni erte de full aron alul ment el, ugyanaz ahogy tegnap Tellot is kielemeztuk, vagy Adriano iden a Besiktasban alapember volt, es a tobbiek Munir, Vermaelen, Mathieu, Hleb, Caceres, Henry, Marquez, Jeffren, Nolito, Fontas, Affelay, Keita, Alves, Villa, Abidal, Song, dos Santos, Cuenca stb ezekert a jatekosokert osszesen nem kaptunk 15 millio eurot vagy nem fogunk kapni 15 millio eurot, holott ezek egyaltalan nem rossz labdarugok. Nem aranylabdasok, meg mar nem tudtak segiteni a Barcelnonat ez tiszta sor, de az nem azt jelenti hogy akkor ki kell dobni oket a kukaba.
Es pl. a nagyobb transzfereinknel se erzem hogy oriasikat akasztottunk volna. Yaya Touret ugy adtuk el 30 millioert hogy eveken at PL top 3 jatekos volt. Thaigo elment 25be most er 125t, biztos marha nagy langesznek kellett volna lenni hozza hogy megallapitsuk hogy irdatlan nagy tehetseg?? Fabregasert kaptunk 30at de azon a nyaron Ozil 55ert ment az Arsenalba pl, Ibrahimovic transzferrol kar beszelni is...
Egyszeruen nem ertem hogy ebbe mi az okossag.

Magunkat nyirjuk/nyirtuk ki.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”