Barca Igazolások
http://barcanoticias.blog.hu/2017/06/15 ... val_bordas" target="_blank
Kíváncsi vagyok lesz-e belőle valami. Nagyon kell Verratti. Egész nyár rá fog menni.
Kíváncsi vagyok lesz-e belőle valami. Nagyon kell Verratti. Egész nyár rá fog menni.
- csabimo
- Capitá del Barça
Szolhatott volnavisca el barca írta:visszavonultcsabimo írta:meg ingyen Maxwellt, aki azota is alapembernek mondható

Egyébként Valverde nem azt nyilatkozta hogy jul.12ig szeretné ha teljes lenne a keret, mármint az uj igazolasok, hogy legyen idejük beillszkedni az ujjanak? Nem is bánnám ha nem kéne egész nyáron a hireket böngészni..
- visca el barca
- Presidente del Barça
visszavonultcsabimo írta:meg ingyen Maxwellt, aki azota is alapembernek mondható

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- csabimo
- Capitá del Barça
persze hogy nemrandomguy írta:Ezt remélem nem gondoltad komolyan.Viccet félretéve Verratti projekt idén komolynak tünik, ha pedig mégsem akkor azonnal adják vissza Maxwellt mert ingyen kapták, ök meg nem hajlandóak tárgyalni..Mármint a végét. Mintha két kisgyerek veszekedne a játszótéren, akik elszedték egymás játékait.

Közben meg lejött a hír a nyilatkozatáról, hogy minden vágya Barcelonában játszanipalesz77 írta:Vacsiról közben már jöttek olyan hírek, hogy kamu volt, csak egy helyen nyaralnak, de nem ettek együtt.
Dembéléről meg azt írta a RAC1 is, hogy nem most jön, én nekik el is hiszem, mert logikus is lenne. Jövőre megyünk majd rá szerintem csak, idén kétlem, hogy 250 millió körül költünk, miközben alig van hír távozókról.Nero. írta:Katt.
Hát nem tudom, nem néz ki rosszul de itt komolyan ki kéne vennie a védekezésből a részét mindenkinek.

Szépen néz ki persze, csak taktikailag nem látom értelmét. Így is egy csomó meccsen azért kaptunk ki, mert 1 az 1ben vihetik a védelmünkre a labdát. Busquets és Iniesta már nem fut hátra, az első 4es sem nagyon futna ha Dembelé is lenne. Védelem nélkül meg csak meccseket lehet nyerni, bajnokságot és kupákat nem.
94:39 6 - 1
- randomguy
- Capitá del Barça
Ezt remélem nem gondoltad komolyan.Viccet félretéve Verratti projekt idén komolynak tünik, ha pedig mégsem akkor azonnal adják vissza Maxwellt mert ingyen kapták, ök meg nem hajlandóak tárgyalni..

Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
- csabimo
- Capitá del Barça
Azt nem lehetne, hogy inkabb iden sem veszünk jobbhatvédet, aztan Vidal megprobalja(esetleg Robika besegit) es hozzuk Dembelet?palesz77 írta:Vacsiról közben már jöttek olyan hírek, hogy kamu volt, csak egy helyen nyaralnak, de nem ettek együtt.
Nero. írta: Dembéléről meg azt írta a RAC1 is, hogy nem most jön, én nekik el is hiszem, mert logikus is lenne. Jövőre megyünk majd rá szerintem csak, idén kétlem, hogy 250 millió körül költünk, miközben alig van hír távozókról.

Tavaly is ez volt röpködtek itt a nevek, Verratti Coutinho, Bellerin, Koke, David Silva, meg a jo ég tudja..aztan sikerült mindenkit átverni AGomeesel

Viccet félretéve Verratti projekt idén komolynak tünik, ha pedig mégsem akkor azonnal adják vissza Maxwellt mert ingyen kapták, ök meg nem hajlandóak tárgyalni..
- visca el barca
- Presidente del Barça
kizárt h mind2-t megvegyük, de sztem egyik sem lesz meg. kit érdekel, ha majd iniesta kifingik, akkor AG irányít, rafinha meg majd robog a jobbszélen 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Vacsiról közben már jöttek olyan hírek, hogy kamu volt, csak egy helyen nyaralnak, de nem ettek együtt.
Dembéléről meg azt írta a RAC1 is, hogy nem most jön, én nekik el is hiszem, mert logikus is lenne. Jövőre megyünk majd rá szerintem csak, idén kétlem, hogy 250 millió körül költünk, miközben alig van hír távozókról.Nero. írta:Katt.
Hát nem tudom, nem néz ki rosszul de itt komolyan ki kéne vennie a védekezésből a részét mindenkinek.
Ja hát úgy nyilván igen, de ha mondjuk privát helyen talàlkoztak akkor kétlem hogy bárki beszélt volna a sajtónak.visca el barca írta:mondjuk az a cirka 327 ember aki látta őket az étterembenNero. írta:mert pl. ki szivárogtatná ki azt hogy Messi és Verratti találkozik egymássalkét nap és egy fotó is előkerül
https://m.facebook.com/VivaFCBarcelona1 ... &source=48" target="_blank
Hát nem tudom, nem néz ki rosszul de itt komolyan ki kéne vennie a védekezésből a részét mindenkinek. Nekem az Atletico elleni kupameccs odavágójának az első félideje nagyon tetszett, mert ott Messi és Neymar a saját 16osunking is visszajöttek gyakran.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- visca el barca
- Presidente del Barça
mondjuk az a cirka 327 ember aki látta őket az étterembenNero. írta:mert pl. ki szivárogtatná ki azt hogy Messi és Verratti találkozik egymással

Ha tényleg nagyon jonni akar akkor meg lesz szerintem. Eroszakkal nincs értelme ott tartani, anno Modric-Bale párosnál is szórakozott a Spurs a Reallal aztán amikor már az edzést is megtagadták akkor már nem volt értelme tovább tartani őket.
100 milla teljesen korrekt az olaszért, Khedafi kénytelen lesz beletorodni. Mondjuk azért fent tartással kell kezelni ezeket a híreket mert pl. ki szivárogtatná ki azt hogy Messi és Verratti találkozik egymással
Arda bármennyire is szimpatikus meg amugy nem egy rossz játékos, de neki itt vége a bulinak. Az Arsenalba se havi 1200 fontot fog kapni meg ott is vannak kaszinók ahol eljátszhatja a fizetését.
100 milla teljesen korrekt az olaszért, Khedafi kénytelen lesz beletorodni. Mondjuk azért fent tartással kell kezelni ezeket a híreket mert pl. ki szivárogtatná ki azt hogy Messi és Verratti találkozik egymással

Arda bármennyire is szimpatikus meg amugy nem egy rossz játékos, de neki itt vége a bulinak. Az Arsenalba se havi 1200 fontot fog kapni meg ott is vannak kaszinók ahol eljátszhatja a fizetését.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- palesz77
Barcelona director Javier Bordas met Verratti & his agent in Ibiza yesterday & the midfielder confirmed that he wants to join Barca. Verratti and his agent also told Javier Bordas that they are doing everything possible to force PSG for a transfer move to Barca. [SPORT]
Marquinhos ilyet nem csinált, még él bennem a remény! Pár hétig, aztán hosszabbít..
Barcelona are among the clubs (Juventus, Bayern, Chelsea) interested in Fiorentina forward Federico Bernardeschi (23). [SPORT]
Újabb szélső jelölt.
Marquinhos ilyet nem csinált, még él bennem a remény! Pár hétig, aztán hosszabbít..

Barcelona are among the clubs (Juventus, Bayern, Chelsea) interested in Fiorentina forward Federico Bernardeschi (23). [SPORT]
Újabb szélső jelölt.
Soknak tűnnek ezek a nagy összegek, de iszonyatosan megnőttek a szponzori és tv-s pénzek, minden csapat többől gazdálkodik és ez meglátszik a játékosok árán is...
94:39 6 - 1
- palesz77
Umtitiről már fél évvel előtte is volt szó, nem annyira surranópályás volt ő. Digne inkább tényleg, meg anno Maxwell, Adriano - most esik le, hogy a balbekkekkel mit sunyiskodunkRonaldinho&Barca írta: Abban bízok hogy surranópályán halászunk valakit, mint mondjuk Umtiti, egyszer csak bejelentették és baromi jó vétel volt.

Ilyen villámigazolás amúgy az emlékeim szerint az utóbbi 10 évből nem ragadt meg a kezdőben sosem. Adriano szintjét ha eléri valaki, az nyilván már több mint jó, mert nála jobb csereembert nehéz találni. De kezdőbe csak olyan ragadt, akikről régebb óta írtak már. Jól emlékszem?

Feladtad a harcot, bedarált a rendszer..recrea írta:Bezzeg () nekünk 60-nál kezdődött volna a matek.

- randomguy
- Capitá del Barça
Mea culpa, tegnap 50-et olvastam, ma meg nem néztem utána. 41 azért lényegesen jobban hangzik, mondjuk annyira nem vagyok tisztában a tag képességeivel, de ha már Ancelotti személyesen kérte, akkor rossz nem lehet.recrea írta:41,5 M

41,5 Mrandomguy írta:Ez inkább csak Umtitire igaz. Tolissoért 50m nem tudom mennyire korrekt ár.recrea írta:Az csak nekem tűnt fel, h Lyonból a mai árakhoz képest olcsón lehet jó játékost vásárolni?
Tolissoért vagy Umtitiért még a gatyát is ott hagyja egy csapat a Benficánál pl, innen meg korrekt áron engedték el őket.
Bezzeg (

Amúgy Pjanic is anno 11 millióba fájt a Romának.
- randomguy
- Capitá del Barça
Ez inkább csak Umtitire igaz. Tolissoért 50m nem tudom mennyire korrekt ár.recrea írta:Az csak nekem tűnt fel, h Lyonból a mai árakhoz képest olcsón lehet jó játékost vásárolni?
Tolissoért vagy Umtitiért még a gatyát is ott hagyja egy csapat a Benficánál pl, innen meg korrekt áron engedték el őket.
Az csak nekem tűnt fel, h Lyonból a mai árakhoz képest olcsón lehet jó játékost vásárolni?
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Én olyanra céloztam, aki egyértelműen bevált és surranópályán jött. AG annyira nem egyértelmű, felejthető éve volt, Digne sem váltotta meg a világot, Umtiti viszont véleményem szerint baromi jó teljesítményt nyújtott - kezdővé avanzsálódott első évében már.visca el barca írta:ilyen igazolásunk szinte minden évben van, anno ilyen volt maxwell, talán keita is, tavaly AG, digne...Ronaldinho&Barca írta: Abban bízok hogy surranópályán halászunk valakit, mint mondjuk Umtiti, egyszer csak bejelentették és baromi jó vétel volt.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- visca el barca
- Presidente del Barça
ilyen igazolásunk szinte minden évben van, anno ilyen volt maxwell, talán keita is, tavaly AG, digne...Ronaldinho&Barca írta: Abban bízok hogy surranópályán halászunk valakit, mint mondjuk Umtiti, egyszer csak bejelentették és baromi jó vétel volt.

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nehéz ügy, gondolom emiatt is van úgy a klub hogy hozzuk el azt a játékost, aki a top a listán - 10-15 m már nem tényező egy ekkora összegnél. Viszont ismerve a psg-t, és az elmúlt pár nyarat, amikor pl. Marquinhos szerettük volna leigazolni, ment a szappanopera, majd nyár vége felé megmondták szevasz van, mi meg szépen huppantunk a földre. Ne legyen igazam, de hasonlót érzek most is, élő szerződés köti, miért adnák el? A 100 millió meg rohadt sok, nem normális árak ezek. Részben egyébiránt mi is jókora ökrök vagyunk, hogy amikor ég a ház akkor jövünk rá hogy időbe kellett volna gondolkodni... Abban bízok hogy surranópályán halászunk valakit, mint mondjuk Umtiti, egyszer csak bejelentették és baromi jó vétel volt.Tobias88 írta:Jelenleg a csapból is Verratti folyik. Nem tudom, hogy ő kell e nekünk vagy esetleg valaki más, de valaki kell és ha az alternatívákat nézzük, akkor talán ő lenne a legjobb választás. Mellesleg a többieket (Thiago, Koke, Coutinho) se kapnánk meg jóval olcsóbban![]()
Ha a múltat vesszük, lehet Koke-t kéne leigazolni, mert a Spanyol bajnokságból (az elmúlt két idényt kivéve) igazoltak váltak be messze legtöbbször. Igaz, ő talán még többe kerülne mint Verratti. Thiago-t nem adja el a Bayern és Coutinhoért is 100 misit kér a Pool.
Az átigazolásokkal kapcsolatban pedig: Tavaly -100 millióval zártunk és idén is annyi van betervezve. Panaszra szerintem nincs ok főleg úgy, hogy a fizetések terén bőven a TOP3-ban van a csapat, ami viszi a pénzt...
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Meg is nyertük a meccset.Nero írta:Hát én sok jó megoldásra nem emlékszem tőle, be is hozta helyette Gomest Xnél úgy hogy nekünk a győzelemért kellett menni, Lajos meg bármennyire is nem kedvencem azért 2 gólt összehozott Messinek azon az estén.

Viccet félretéve, nyilván nincs értelme 10 csatárt berakni ilyen esetben.

- visca el barca
- Presidente del Barça
én belőle azt is kinézem, hogy akkor se megy, el ha keretbe se lesz nevezve. 2020-ig van még szerződése, szépen felveszi az addig járó kb 15.000.000 euróját és él mint hal a vízben. bár az ügynöke szerint ha valverde kerek-perec kijelenti, hogy nem kell, akkor odébbállnak.BarcafanTomee írta:Arda azért tesz róla, hogy még csak véletlenül se tudjuk eladni jó áron. A riportertmegverős sztorija után kiderült, hogy még elég szép summákat el is szokott pókerezni. Szóval nem hiszem, hogy szivesen lemondana a Barcás fizetésről.![]()
Nem lesz kelendő na...

Nem érdemes ugyanazokat a köröket sokszor lefutni, hogy hátha majd. A Benfica idén olyan jó árakat kapott a játékosaiért, hogy úgyse fog Semedo árából engedni. Vagy kell ennyiért és akkor fizetni kell, vagy nem, és akkor le kell szállni a témáról.