Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Már hogy a bánatban tudott volna kijönni egy erös jobboldalról beadott és fejelt labdára, amit úgy csúsztatott meg a kameruni, hogy Stegen szemeközé ment a labda? Lehetett volna fogni szerencsével, de hogy ez potya az erős túlzás. Egyébként meg korrektűl védett végig. 0:0-nál volt egy nem akármilyen bravúrja.ferninho írta: Vagy kijön és viszi a bogyót vagy marad a helyén és véd.
Ez tényleg potyaszagú volt inkább, konkrétan semmilyen szöget nem fogott, hanem telibe a beadásra jött ki.
Mondjuk Bravo is ügyes volt a Chile meccsen.
Jó kis végjáték lesz a Konföd Kupán
Vagy kijön és viszi a bogyót vagy marad a helyén és véd.geridoss írta:Normandia írta: Miért, mert nem fogta meg a fejest? Ez nem öngól volt, hanem fejesgól a lassítás bizonyítja, de azért csak nyomasd, hogy potyázott. Eddig kiválóan védett.
Az a kapus területe, ott meg kellett volna előznie a támadót.
A stílusból meg inkább vegyél vissza
Normandia írta: Miért, mert nem fogta meg a fejest? Ez nem öngól volt, hanem fejesgól a lassítás bizonyítja, de azért csak nyomasd, hogy potyázott. Eddig kiválóan védett.
Miért, mert nem fogta meg a fejest? Ez nem öngól volt, hanem fejesgól a lassítás bizonyítja, de azért csak nyomasd, hogy potyázott. Eddig kiválóan védett.geridoss írta:És ter Stegenünk is potyázott egyetbrownieheaven írta: szerk.: na, csak kritizálnom kell a játékosokat, Werner is betalált
És ter Stegenünk is potyázott egyetbrownieheaven írta: szerk.: na, csak kritizálnom kell a játékosokat, Werner is betalált

Na igen. Igaz, nem 85-öt nyertem volna, de meg 7x-eztem volna a pénzem... Erre már az is kavarodás volt ahogy szögletre került a labda, a portugál védő a srác fejét nyomta a fejes előtt, mégis tökéletesen oda fejelte a kapufa tövébe és hát persze, hogy befele pattan.Nero. írta:Attól függ kinek, nekem mar csak a Portugál gyozelem kellett volna a 85 ezerhez.
Sajnálom, gondolom kombóba fogadtál akkor...Nero. írta:Attól függ kinek, nekem mar csak a Portugál gyozelem kellett volna a 85 ezerhez.BarcaJr írta:Portugália 2 - 2 Mexikó
Konföderációs Kupa mérkőzés
Ronáldóék csak döntetlent tudtak kihozni ebből a meccsből, persze ez nem probléma.
Összefoglaló a mérkőzésről

Attól függ kinek, nekem mar csak a Portugál gyozelem kellett volna a 85 ezerhez.BarcaJr írta:Portugália 2 - 2 Mexikó
Konföderációs Kupa mérkőzés
Ronáldóék csak döntetlent tudtak kihozni ebből a meccsből, persze ez nem probléma.
Összefoglaló a mérkőzésről