Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Akkor ezek szerint tényleg 4-2-3-1 lesz. Különben 1000 percet sem játszana Neymar és Messi mögött.RAC1 szerint pedig órákon belül hivatalos lesz, hogy Deu visszavásárlási opciójával élni fog a klub.
Dede, egyre sűrűbben az utóbbi időben. Csak ők se akarnak 50 milliót adni érte, meg mi se. A konföderációs kupán látottak alapján teljes joggal sajnos.IscoDisco írta:Semedonál nincs képben a MU? Mert sógorom szinte kész tényként veszi, hogy náluk fog kikötni.
A Milanban egyáltalán nem bukott meg, pont azért él az opcióval a klub mert olyan tavaszt produkált.IscoDisco írta:Azt a 12 (?) milliót meg szerintem elkölthettétek volna okosabban is. Mert szükségetek nincs rá, akkor már inkább Munirt tartanám meg. 12-nél többet meg ki fog adni érte, mikor bárhol volt, megbukott.
Ez meg szomorú vagy sem, de igaz. Ennek ellenére én remélem, hogy jön, mert az a minőség amit a saját szerepkörében képvisel, jelenleg sajnos hiányzik nekünk középről.recrea írta:...
Teljesen egyetértek. Nagyon rosszul néz ki ez az egész.recrea írta:Az a minimum, ha tavaly aláír 5 évet egy játékos egy klubnál, akkor következő évben nem sír, nem pattog, h el akar igazolni. Mulatságos olvasni, h milyen csúnya csapat a psg, mert nem engedi el...álljunk már meg egy pillanatra, valaki itt a szavát meg az aláírását adta valamire. Esetleg akkor kellett volna gondolkodnia, bár én még mindig kételkedem abban, h ultimátumot adott volna Párizsban.
azt, hogy tényleg sír meg pattog-e nem tudjuk.recrea írta:Az a minimum, ha tavaly aláír 5 évet egy játékos egy klubnál, akkor következő évben nem sír, nem pattog, h el akar igazolni.
Semedonál nincs képben a MU? Mert sógorom szinte kész tényként veszi, hogy náluk fog kikötni.palesz77 írta:2 jelölt van jobbhátvéd posztra, egyik U21-es EB-n van, másik Konföderációs Kupán. Ne lepődjön meg senki, ha még egy darabig oda nem lesz győztes hirdetve..
Azt a 12 (?) milliót meg szerintem elkölthettétek volna okosabban is. Mert szükségetek nincs rá, akkor már inkább Munirt tartanám meg. 12-nél többet meg ki fog adni érte, mikor bárhol volt, megbukott.palesz77 írta:RAC1 szerint pedig órákon belül hivatalos lesz, hogy Deu visszavásárlási opciójával élni fog a klub.
MQuCsabi írta:"Megtörtént a kapcsolatfelvétel, és ajánlatot is kaptam. Jelenleg boldog vagyok itt, sok szempontot kell mérlegelnem. A feleségemmel tetszik nekünk a kínai életvitel, a hely, az emberek kedvesek, sportszakmailag pedig a bajnokság mellett az Ázsiai Bajnokok Ligájáért is küzdhetek."
Komolytalan
Egyébként szerintem elhozzuk Verrattit, nem hiszem,hogy száz alatt, de elhozzuk. Még mindig az a kérdés, hogy középpályáról kit tudunk eladni. Jó lenne, ha letelne ez az egy hét végre.
igen. 8 év galata után ez elég valószínű. arrafelé nem szokás ilyennel játszani. bár van olyan agyhalott aki mind a 3 nagy klubot végig zarándokolja egyébként ardának mindene a galata ott nőtt fel, és akármekkora surmó kizártnak tartom hogy akár a besiktasba, akár a fenerbe menjenVaratrix írta:"A Besiktas 30 milliót sem sajnálna, hogy haza csábítsa Turant Törökországba. "
Kiderülhet, hogy mennyire is akar valóban nálunk játszani. Ha erre rábólint a kölyök, akkor a büdös életben nem fog szerintem. Remélem még 1 évet marad a seggén, aztán jövőre hozzuk ha úgy van.Varatrix írta:"L'equip" szerint a PSG mindent megtesz Dembelé leigazolásáért ugyanis M'bappé, és Alexis leigazolására sincs esélyük. Illetve egyes vélemények szerint keresztbe akarnak tenni nekünk, mert zavarja őket a Verratiért tett erőfeszítéseink."
Azért a vége kicsit abszurd...
Én is egyre biztosabb vagyok benne, hogy jönni fog.MQuCsabi írta: Egyébként szerintem elhozzuk Verrattit, nem hiszem,hogy száz alatt, de elhozzuk. Még mindig az a kérdés, hogy középpályáról kit tudunk eladni. Jó lenne, ha letelne ez az egy hét végre.
A Bayern az kit nem akar, aki fiatal és tehetséges német, ráadásul még rivális is lehet a ligában, ugyan már, nekik az nem pálya ha tényleges vetélytárs van.Rivaldo11 írta:Ez a Heinrichs gyerek elég dinamikus, ráadásul labdabiztosnak is tűnik, nem véletlen, hogy a bayern akarja őt. Nálunk fel sem merült persze, ami több mint meglepő a mai jobbhátvéd kínálatot figyelembe véve.
Van, de 80millát nem ér, max a felét.MesQueUnClub írta:Van rá opciónk?Varatrix írta:Na Saúl...
Végre egy érdekes név. Neki nagyon nagyon tudnék örülni, de nem hiszem hogy egy emberként ír lehet a sebeinkre. De ha opciós jogunk van rá nem is tudom mire várunk, óriási tehetség a srác.