Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Lemaradunk?Samper írta:Valami csak okozza, hogy lecsúszunk minden nagy fogásról. Rossz célpont- kiválasztás? Rossz tárgyalási technika? Rossz kommunikáció? Döntésképtelenség, hogy kinek ígérhetnek fix kezdő pozíciót? Nincs sztáredzőnk, aki vonzaná a játékosokat?
Ő Don Balon hír, ami mindig is olyan színvonal volt. Pedig őt én is bírom amúgy, idén a Ligában egyedül ő verte meg magasabb arányban a védőit, mint Ini - +15 meccsen pályára lépők közül. Fun fact csak ez.Nero. írta:Kovacic nagyon jo kis jatekos, orulnek neki de teljesen esélytelen hogy a Realtól igazoljunk. A Sport most a Blikk és a sztár magazin szintjén mozog.
Ez szerint tényleg tartalmazza. Padra ennyiért jobbat nem hiszem, hogy nagyon találnánk. Kicsit több agy kéne neki, és jó lehetne. Én bízom benne azért, de bőven vannak nekem is kétségeim..visca el barca írta:reméljük, hogy tényleg csak elvileg tartalmazza mert ha neymar vagy messi kidől pár hónapra és ő lesz az első számú opció, akkor többet nem jövök
Ugyanezt megkapta itt is, nyugodt lehetsz...és/vagy 40 milliót zsebbe.Nero. írta:Mbappe Real jatekos lesz, csak az a kérdés hogy idén vagy jövőre. Neymarnak is kínálták dáriusz kincsét, maganrepulot, szállodaláncot meg ilyenek mégis itt maradt.
Szőke kóla megint elhiszi majd, hogy ő szrta a spanyolviaszt és akkor lesz itt party. Már 100%-ig biztos vagyok, hogy semmilyen hasznát nem fogjuk venni mr. balonfejnek, marha nag mellélépés, hogy itt a Barcánál azt hiszi valaki is, hogy rá van szükségünk... Paconál meg imádkozunk, hogy hátha most kihúzza a zabszemet hátulról. De ő még rendben is van nagyjából, de hogy Munir rosszabb lenne, mint dönci. Hagyjuk már.Nero. írta:Deulofeuval és Pacoval boven meg leszünk. Orulok hogy komoly lóvét kérünk érte és Telloért is.
majd meglátjukNero. írta:hiába a korlátlan pénz semmilyen presztizse nincs a Ligue 1nek....az teljesen más tészta ha valakit a Barca vagy a Real hív.
Deulofeuval és Pacoval boven meg leszünk. Orulok hogy komoly lóvét kérünk érte és Telloért is.hdavid írta:Munirt nagyon nem kéne eladni... mind3 poszton bevethető, gólerős és fiatal és saját nevelés...
A mai futballban azért vannak ilyen hosszú szerződés hosszabbítások hogy ne ingyen vigyenek el olyan embereket akikért amúgy el lehet kérni 20 40 60 80 vagy 100 millio eurot is. Rengeteg pénz.az a minimum, ha tavaly aláír 5 évet egy játékos egy klubnál, akkor következő évben nem sír, nem pattog, h el akar igazolni. Mulatságos olvasni, h milyen csúnya csapat a psg, mert nem engedi el...álljunk már meg egy pillanatra, valaki itt a szavát meg az aláírását adta valamire. Esetleg akkor kellett volna gondolkodnia, bár én még mindig kételkedem abban, h ultimátumot adott volna Párizsban.
Alcacer 1300 percet játszott úgy, hogy 30 voltS.Agüero írta:Különben minek hoznánk vissza 12 millóért évi 800 percért?Nero. írta: Azert mert visszahoztuk Deulofeut?
szeritem legfőképpen azért, mert sem DS, sem rafinha, sem paco nem tud a szélső posztokon jól játszani, egyiknek sem az a helye. az már más kérdés h dölöfu semS.Agüero írta:Különben minek hoznánk vissza 12 millóért évi 800 percért?
Azert mert visszahoztuk Deulofeut?Akkor ezek szerint tényleg 4-2-3-1 lesz
Elvileg a szerződése tartalmaz egy olyan passzust, hogy és amennyiben a Barcelona él opciós jogával és vissza vásárolja a játékost, egy kerek esztendőn át köteles őt foglalkoztatni és majdan csak azt követően értékesíteni ... Ba Dum Tss!palesz77 írta:Szerintem ez nem vonja maga után, max azt, hogy néha az is használva lesz. Ha Dembélé is jönne, akkor azt mondom, de egy Deu inkább csak kiegészítő lesz itt szerintem 1-2 évig, aztán lelécel a játéklehetőségért. Ha nem adjuk tovább már most, mert erről nem szólt a hír, hogy mi a terv vele.S.Agüero írta:Akkor ezek szerint tényleg 4-2-3-1 lesz. Különben 1000 percet sem játszana Neymar és Messi mögött.
Én csak videót láttam róla, de nekem tiszta Danilo a srác. Nem is értettem, hogy miért promóztad annyira. A MU meg könnyebben "meggyőzhető" hogy pengessék ki azt az 50-et. Mert nekik bőőőven van mit a tejbe aprítani, bőven fognak el is adni játékost jó pénzért, meg nekik fontosabb is talán. Mert hiába hozott Valencia nagy szezont, fiatalabb nem lesz, meg alapból amúgy elég sérülékeny, meglepne ha lenne benne még egy ilyen szezon. Nálatok Sergi Roberto meg igaz, hogy nem hozott Dani Alves szintet (amit alapból nem sokan hoznak a mai mezőnyből) de nem is volt katasztrófa, hogy mindenáron cserélni kelljen. Nem vennék mérget rá, hogy ha megveszitek Bellerrint 50ért (mert ő sem lesz olcsóbb) akkor azzal a cserével olyan jól fogtok járni.palesz77 írta:Dede, egyre sűrűbben az utóbbi időben. Csak ők se akarnak 50 milliót adni érte, meg mi se. A konföderációs kupán látottak alapján teljes joggal sajnos.
Igen, az túlzás, hogy a Milan-nál megbukott volna. De ott sem tudott úgy kiemelkedni egy ilyen gyenge Milanból, mint kellett volna. Mert bármilyen nagy multú csapat, per pill nem többek egy olasz középcsapatnál. Aztán ott is csak pár jobb meccse volt. Annyira ragaszkodni sem ragaszkodhatnak hozzá. Mert ha kellene nekik, akkor lehetne motiválni a folyamatos játéklehetőséggel, akár fizetésemeléssel. Mert ha jól tudom, hiába akarnátok visszavenni, attól a játékosnak még nem kötelező elfogadni. Legalábbis úgy emlékszek a Morata-s szitunál is ez volt. Csak azért jött vissza a Realhoz, mert Zidane rábeszélte.palesz77 írta:A Milanban egyáltalán nem bukott meg, pont azért él az opcióval a klub mert olyan tavaszt produkált.
Szerintem ez nem vonja maga után, max azt, hogy néha az is használva lesz. Ha Dembélé is jönne, akkor azt mondom, de egy Deu inkább csak kiegészítő lesz itt szerintem 1-2 évig, aztán lelécel a játéklehetőségért. Ha nem adjuk tovább már most, mert erről nem szólt a hír, hogy mi a terv vele.S.Agüero írta:Akkor ezek szerint tényleg 4-2-3-1 lesz. Különben 1000 percet sem játszana Neymar és Messi mögött.